Изневяра ли е?

• 10 545
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
  • По света и у нас
Аха Grinning

# 46
Всичко е изневяра.

# 47
Аз имам познати, които са ходили по такива суингърски партита, и въобще не е някакъв секс на корем за всички.
Първо, не пускат сами мъже, а само двойки - нормално, то иначе ще стане мъжка баня.
И всички жени харесват 2-3 от по-готините мъже, които могат да минат по няколко чужди жени на партито, а по-невзрачните мъже се прибират с празни ръце. И какво става - отиваш на парти уж да чукаш нещо чуждо, а то само гледаш как чужд мъж чука жена ти. А на тебе не ти пуснала никоя - защото етикетът там е всичко да е по взаимно съгласие, а не гарантирано щом някой чука жена ти, ти да можеш да чукаш неговата. Само ако тя е съгласна (нормално - то иначе ще е противозаконно, най-малкото).

# 48
Звучи много нечистоплътно и гнусно.

# 49
Не е баш да чукат жена ти, а ти да гледаш, въпреки че би било най-лесното.
Като цяло зная че трябва и двамата да са навити на другите двама, а не е че най красивите минават през всички.

Вярно че може да не стигнат до никъде, но ще е за двойката, а не само за единия.

Също моите приятели вече си имат друга двойка с която си допадат и ако останат без опции, си звънят. Simple Smile

# 50
То това да си бетер женен. За още един, че и двойка.
А те изневеряват ли си със суингърите? Joy
Големи схеми. Изморявам се само като чета.
Ели, по-забавното е, че обяснявате на хората тук като на парапитеци. Все едно не са чували що е това животно и какво рупа. Суингингът вече не е на мода. Сега отворени бракове и спасение дебне отвсякъде.

# 51
То това да си бетер женен. За още един, че и двойка.
А те изневеряват ли си със суингърите? Joy
Големи схеми. Изморявам се само като чета.
Ели, по-забавното е, че обяснявате на хората тук като на парапитеци. Все едно не са чували що е това животно и какво рупа. Суингингът вече не е на мода. Сега отворени бракове и спасение дебне отвсякъде.

Преди 3 поста някой каза че суингър общнството е за да даде шанс на гей мъже да се оправят по м/у си и съм леко в потрес Simple Smile
Също това че един красавец оправя всички мацки и другите гледат... пак ме стаписа... не е информацията, която имам аз Simple Smile

# 52
Да си представим, че една двойка не е равнопоставена по отношение привлекателността и вървежа на партньорите в нея. Класиката тя да е красива, а той не много, но да е заможен по някакви причини. И после, в резултат на скука или заради някакви фантазии на единия или двамата опитват суингинг и т.н.

По естествени причини, тя ще привлече повече внимание от него. Тук действително може да стане така, че нея да я огрее нов партньор, а него не. Това особено в среда на мъгляви и меко казано доста деликатни отношения, особено по нашите ширини. Ако някакъв специален лукс клуб, в който да не остават недоволни или "прецакани", тогава може и да има щастие и за двамата. Но иначе...?

В отворените бракове и отношения как се урежда ситуацията, в която единият е бил с 3, а другият с 0 или 1? Не се ли нагнетява напрежение? Кой на кого е лоялен? Няма ли злоупотреба с вниманието, загрижеността, присъствието в брака на другия? Колко може да продължи това?

# 53
В клубовете в които ходят моите хора вървят двама по двама.
Трябва и двамата да искат другите двама, за да се мине към действие. Няма как единият да го е огряло а другият, не.

Такива с отворени връзки също познавам. Имаше едни, които не се справиха, и се разведоха, други май по им се получава,  но като цяло е по труден формат.

# 54
Много низши тези души. Другият вариант много травмирани. Ще си преработят каквото трябва и дано надраснат телесните си страсти. Че е жалко. Нещо като да не можеш да спреш да си купуваш течен шоколад. Всички марки трябва да опиташ и да гребеш с черпака от сутрин до вечер. Е всяко нещо има своята цена.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 19:33 от Tina*

# 55
Аз смятам че трябва да се уважава изборът на всички...
Много жени и мъже правят секс с някого който не могат да понасят, някой за когото са били омъжени, някой от когото зависят финансово, "заради децата", за да закрепят брака, защото им е омръзнало но трябва... и прочее.

# 56
  • По света и у нас
Ето до тук се стига когато са те слагали по детски ясли от 3 месечна възраст - извратени мозъци, комплексирани, имащи нужда да преработват травмите си до края на живота.
Чалнати не можещи да създават здрави взаимоотношения с други хора.

# 57
Яслите от 3 месечна възраст какво пък общо имат?

# 58
  • Out of the Mix
Интересен израз "труден формат".

Как се прави секс/любов с някой, който не понасяш? Rolling Eyes

По задължение...да го държим, че нящо ни трябва?

# 59
За съжаление ако се огледаш около теб все ще вижиш някоя жена, която прави секс по задължение и това изглежда напълно нормално на обществото ни, но двойка, която се е разбрала да си търсят забавления при други се смята за болни взаимоотношения...
🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт