Изневяра ли е?

• 10 552
  • 151
  •   1
Отговори
# 60
  • София /Абсурдистан
Отворените връзки са временно нещо.

# 61
Лично за мен са безсмислени, както и суинг и подобни щуротии.
Ако не можеш и не си ексклузивен с 1 човек, живееш сам и се срещаш с когото пожелаеш.
Хората са като маймунките. Не пускат банана.

# 62
  • По света и у нас
Ели, просто си изразявам мнението. Много неща ги водят модерни, широкоскроени, нормални, “нашия начин да се забавляваме пълноценно”, а то в такива взаимоотношения единия е чалнат , а другия се опитва да му партнира за да стоят заедно, докато се тормози през това време.
Както и да е.
И ти ли ходиш на суинг партита?

# 63
Близко приятелско семейство бяха суинг двойка и си ходеха по такива събирания, включително и нас поканиха !
Живяха заедно 8 години и се разделиха.
С новите си партньори не са суинг вече.
Това е избор, който правиш и си носиш последствията.
Аз лично съм консервативна и не мога да се пречупя за такава смяна/размяна на партньори.

# 64
Нашите приятели вече 10тина години ходят и наистина са ок. Те много пъти разказват, че хората прибягват до това когато връзката им не върви и затова накря се разделят.
При тях е друго. Те си бяха абсолютно ок, идеята е нейна. Един ден отишли да пробват, после го говорили доста. Решили че им харесва и че са ок.
 И вече 10 г ходят от време на време. Не е някакво ежедневие. Даже последните години ходят доста рядно...

Поканиха ни веднъж, на суингер бар. Отидохме абсолютно сигурни че просто влизаме да пием по нещо.
Както каза някой по-горе , на тия места нито е задължително нито някой те чака на вратата Simple Smile
Беше интересно да видя как функционира, но определено не е моето. Мм също каза че не му е комфортно мястото и си тръгнахме.

# 65
Аз не бих комуникирала с такива хора, какво остава да са ми приятели. Доста разпалено говориш, да не се окаже че приятелите сте вие 😆

# 66
Rolling Eyes и защо да не кажа че сме ние, ако бяхме ние? Не съм на 15г.

Това което защитавам е правото на избор и хората да не съдят неща, които не познават и които не ги засягат.

# 67
Айде айде, то бива хвалебствия то бива възхита от подобен начин на живот. Няма нужда от толкова реклама колко са си ''добре''.

# 68
  • Out of the Mix
Лично за мен са безсмислени, както и суинг и подобни щуротии.
Ако не можеш и не си ексклузивен с 1 човек, живееш сам и се срещаш с когото пожелаеш.
Хората са като маймунките. Не пускат банана.

Да, но явно много не искат да плащат квартира, или да си вземат свое, ипотека, или свикнали от клон на клон, трън та на глок, вечно в отношения някакви.

Имал съм познати жени, които имат възможности, кариера, но упорито живеят под наем, вместо отдавна да са си свили свое гнездо за дългосрочна независимост, чакайки принца, с когото да "делят" всичко.

Свикнал веднъж да "определяш правилата" и подредил си живота, имаш безкрайния избор на света.
Колкото и всеки да си има избор по дифолт, много не искат да се връщат в родната къща, дом, защото няма "перспективи".

Това го казвам и във връзка със "секса, като инструмент, без чувства".

На въпрос "защо не се върнеш дома, като тук не ти харесва?", отговарят "защото няма избор, няма хора, няма работа".

Това го казвам и във връзка със "секса, като инструмент, без чувства".

# 69
Не ми се вярва да са го чак толкова закъсали повечето хора. Просто някои не обичат да са "сами". Каквото и да означава това. И си усложняват живота с всевъзможни схеми.
//
Ревоукър, повторението майка на знанието ли горе?

# 70
  • Beyond the stars
Наистина ли някой вярва, че съществува човек, които да им е винаги верен в мислите си ? Това звучи толкова безумно, че дори не знам как да коментирам.
Ам ако пък вземе да сънува, че прави секс с друг/а? Развод ? Щото нали, щом сънувал, значи иска.

От 17 години съм вярна на мъжа ми.Което съвсем не включва мисли, сънища, случаен безобиден флирт.
Все пак сме хора за това - да бъдем изкушавани и да устоим (или не) на изкушението.

# 71
  • Out of the Mix
Босилек, не, "търся" "допирни точки". JoyBowtie

Иначе, practice makes perfect, but no - > perfect practice makes perfect. Smile

Нали знаеш -> отново и отново. Mr. Green

И един ден след 10 000 часа на съвършенство достигаш Тантрата и Дзена! Joy

# 72
Това със суинга си е образно казано "одобрена изневяра". Т.е. дали на единият или двамата им се иска да пробват нещо чуждо. Ти, за да отидеш там значи нямаш проблем да правиш секс без чувства. Т.е. другият трябва да се замисли на какво е способен предлагащия. И след като иска да пробва нещо чуждо, "пробутва" на другия шанс и той да "намаже" само и само после да каже - ама виж, и ти прави секс. То по същия начин, ето те се продават разни с*кс играчки, за какво ти е друг?

# 73
  • По света и у нас
И било по нейна инициатива 😂, значи той не е супер в секса.

# 74
  • Beyond the stars
Мислех, че в 21век най-малкото сме наясно и приемаме, че хората живеят по различни начини интимния си живот. И стига да не е с характер на престъпление, щом двамата в двойката са ок, не виждам какъв е проблемът.
Потребителка се изказа, че дори няма да говори с тях, а вероятно ежедневно го прави без да подозира.
Разни хора, разни фетиши, разни идеали. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт