Изневяра ли е?

• 10 555
  • 151
  •   1
Отговори
# 75
  • По света и у нас
Ах, да си правят каквото им харесва, не е мой проблем. Аз единствено си правя тесногръди заключения защото така ми е по лесен живота.

# 76
Мислех, че в 21век най-малкото сме наясно и приемаме, че хората живеят по различни начини интимния си живот. И стига да не е с характер на престъпление, щом двамата в двойката са ок, не виждам какъв е проблемът.
Потребителка се изказа, че дори няма да говори с тях, а вероятно ежедневно го прави без да подозира.
Разни хора, разни фетиши, разни идеали. Bowtie

Ако не ме лъже паметта, изневярата не е дефинирана в закона като престъпление, това означава ли да се прави?

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 20:29 от БореПерника

# 77
Темата яко се забатачи с тия суингъри. Все си мисля, че това е минимален процент от популацията (вероятно промил) на фона на голям процент "нормално" изневеряващи.

# 78
Като навлязат масово хуманоидните роботи, това ще се брои ли за изневяра? Или е в графата секс играчки?

# 79
Темата яко се забатачи с тия суингъри. Все си мисля, че това е минимален процент от популацията (вероятно промил) на фона на голям процент "нормално" изневеряващи.

Много ме усмихна нормално изневеряващи Simple Smile
Четох по чатGpt, че в няколко по големи държави в Европа 6.3% са пробвали и 13% искат да пробват, докато нормално изневеряващите са 30% (физически са изневерили, без съгласието на половинката си).

# 80
Едното не изключва другото.

# 81
  • София
Роботи вече има. Около 5 хиляди е един. Може да задаваш цвят на кожата, големина на гърдите и т.н.
Аз лично, не бих била с мъж, на който му трябват други.... неща.

# 82
Аз едно нещо не мога да си обясня — защо изневеряващите крият случилото се? Кажи, сподели, говори с половинката и тогава преценете как ще подходите напред. Аз, например, бих простила изневяра, ако се сподели и обсъди открито като сериозни възрастни хора, но не бих простила, ако се е криело. Това означава, че изневеряващият се е държал на две клончета, а когато чуждото се е скършило е останало само моето, което ще бъде пуснато отново при появата на следващо клонче.
Случвало ли ти се е? Да ти споделят и да преглътнеш? Да проявиш разбиране?

Има един особен момент при подобно споделяне - изневеряващият иска да му олекне, да му е по-лесно, а не непременно да спре. Също, понякога се споделя физическата изневяра, но не винаги се споделя, че това не е било “просто секс”. Някои пък всъщност се надяват на скандала и половинката им да ги зареже. И се чудят “абе този/тази защо не ме зарязя?!”. От което по един извратен начин вместо двойката да продължи щастливо, изневрилият губи “харесването” си към партньора си. Има и такива, които споделят по някакви по-“свестни” причини, но…

# 83
Бившият ми мъж реши да ми сподели за изневярата,за да му олекне. Беше сигурен, че няма да се разделим, защото имаме дете. Е, разделихме се, аз не можах да преглътна разочарованието си.

# 84
Според мен най-ясното определение за изневяра е че ако си имал причина да си го премълчиш е изневяра.

И ако е минало заминало и премълчано, да си остане там, а не да ме товарят с чужди грехове Simple Smile Но това е мое лично виждане.

# 85
Всяка тайна напира да се разкрие. В огромно болшинство от случаите изневярата рано или късно се разкрива.

Тя нерядко и се усеща, защото е свързана с други неща - от студенина и ехидно поведение до откровени финансови и имотни измами.

Мерене на егото, на нарцисизма...

# 86
Как приемате над 80 съвпадение на линия в Месинджър  на двама души с разлика +/-  3-5  минути възможно ли е да съвпадение или е имало чат , това е реално обвинение за изневяра

# 87
  • По света и у нас
Човек ти сериозно си за лудницата. До там ли го докара че такива неща да следиш. Вземи изкарай едно детективско образование ще ти стане по- леко.

# 88
Как приемате над 80 съвпадение на линия в Месинджър  на двама души с разлика +/-  3-5  минути възможно ли е да съвпадение или е имало чат , това е реално обвинение за изневяра
Човек ти сериозно си за лудницата. До там ли го докара че такива неща да следиш. Вземи изкарай едно детективско образование ще ти стане по- леко.
   Съпругата ми ме следи  това са неини аргументи

# 89
  • София
Аааа, някаква жена е била онлайн и ти по същото време си бил онлайн?
А ти седиш при лудата ревнивка защото??

Общи условия

Активация на акаунт