Аборт 10 г.с.

• 219
  • 5
  •   12
Отговори
Здравейте!

Вчера разбрах, че съм бременна, около 10 г.с. + 1-2 дни, не съм имала закъснения или прекъсване на цикъла, както и симптоми, затова научавам толкова късно. Бащата не желае да задържа детето(дори не иска да плати част от аборта), и аз самата не се чувствам психически, емоционално и финансово готова да се грижа за дете. Има ли жени, които са правили аборт по желание на такъв късен етап? Как мина? Лекарката, която ме прегледа страшно много ме наплаши, че никой не би се съгласил да го махне, а тя самата ми иска 650 лв. Споделям тук във форума, защото за първи път се чувствам толкова сама и изплашена, и имам нужда да поговоря с някого. Благодаря!

# 1
  • Paris, France
С какво точно те наплаши? Как така никой няма да иска, а правят и много по-късни аборти по медицински причини, примерно.

Иди при джипито и си поискай направление за аборт и иди още в понеделник или вторник, защото нямаш време.

Бащата го разкарай, щом и част от аборта не ще да плати!

# 2
Не би трябвало да бъде проблем да прекъснеш бременността. Законът казва до 12 г.с.
Иди при друг специалист.

На колко си години? В голям град ли живееш?
Първа бременност ли ти е? Имаш ли други аборти?

# 3
На 31 съм и имам едно дете, родено нормално. Нямам други аборти. Аз и казах, че по закон имам право, но тя започна да се подсмихва, че не знае кой би се съгласил, било много рисковано. В понеделник имам час в държавна болница, казаха ми да направя изследвания и да се приготвя за оставане в болница. Надявам се, че всичко ще мине добре.

# 4
Не   ѝ се връзвай. Иди при личния лекар или при друг да те насочи. Ако си имала цикъл през цялото време може да има медицински причини за аборта и да е по касата.
Смени лекаря!
Пожелавам ти лека манипулация. Съжалявам, че преминаваш през това. И го разкарай този мъж. Неговото удоволствие ти струва скъпо психически и физически.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 19:01 от metal.vixen

# 5
  • София
'Лекарката" вероятно ще се опита да изпроси повече пари. Наговорила ти е лъжи. Както и по-рано ти написаха: по закон можеш да направиш аборт до 12-та седмица.
Наистина я смени и повече не се занимавай с нея.

Общи условия

Активация на акаунт