Изневяра ли е?

• 12 691
  • 208
  •   2
Отговори
# 195
В крайна сметка не трябва да я съдим, никой не е застрахован от грешки, въпросът е оттук нататък. Но като чета е грешка да са заедно и животът им да мине така. Обаче аз мисля, че тя го потиска, има такива властни жени, които привличат по-слаби мъже, за да ги контролират, затова е избрала после пак него, защото другото е несигурно и не се знае ще може ли да контролира. Жени, които не дават на мъжа да направи нищо, и после се оплакват от него, ако той опита-не са доволни, защото не е по техния начин. Сложно е, но един друг се привличат заради това, той е избрал нея, защото е по-слаб характер и иска тя да води, но в един момент на нея отговорността й става огромна, тежи, няма на кого да се облегне.

# 196
След грешките идва и решението как да постъпиш. Тоест да, всеки греши, но и всеки си носи последствията по различен начин.

# 197
Само, че това не е причина да изневерява. Като толкова ти е дотежало, се разделате и тогава всеки да си подрежда живота, както иска. Щом е с толкова голяма заплата и според нея, е поела всичко у дома, няма нито една причина да седи с човек, който не обича.
Баш същото, както когато някой мъж изневерява на жена си, защото тя вече не го кефи.

# 198
Детето е реална причина, ако долу - горе може да съжителстваш с баща му. Та тук явно съжителството някак си върви, макар и тегаво и това кара авторката да мисли, че може да върти и още номера на мъжа си.

# 199
За мен е отвратително и не съм убедена, че за детето е добре да живее в такава обстановка. Те много бързо схващат, какво се случва.

# 200
Така е, но всеки гледа собствения си интерес. Явно за майката това е по-добрия вариант по някакви неведоми причини.

# 201
Е, да. Не се е хванала стабилно за другото клонче, а не и се живее без мъж.

# 202
  • София
Симова се е превърнала в типичната "майка на всички". Логично, мъжът й също я възприема като майка, а не като секси жена. От личен опит, много е тегаво да се излезе от този кръг. При мен лично беше много болезнено за всички.

# 203
Аз не разбрах защо и как е разбрал съпругът. Той е описан като полу-идиот. Г-жо Симова, Вие ли му съобщихте? С каква цел, да го провокирате, да го съсипете още повече?

В описаните отношения липсва комуникация и уважение. Не знам как са просъществували заедно 19 г., че и дете са създали и отглеждали. Съпругът ли е бащата на детето?

# 204
Симова го описа като такъв мухльо тоя неин мъж, че чак аз се размечтах за новия.

# 205
  • София
Да си кажа от сърце, ние си ги правим тези неща. И аз бях поела почти всичко с децата, дома, разпределяне на финанси, свободно време, почивки.... Ми то какво му остана на тоя мъж?
Да забегне.
А за дълга повече от месец паралелна връзка - трябва да си пълен идиот да не се усетиш.

# 206
  • София
Да си кажа от сърце, ние си ги правим тези неща. И аз бях поела почти всичко с децата, дома, разпределяне на финанси, свободно време, почивки.... Ми то какво му остана на тоя мъж?
Да забегне.
А за дълга повече от месец паралелна връзка - трябва да си пълен идиот да не се усетиш.
Хайде пак жените виновни. Ми ако мъжът седне да прави всичко жената наистина ли ще седне с телефона на дивана и ни от детето ще се интересува, ни от мъжа.... До човека си е. Има хора знаят, че любовта е грижа и не са само консуматори на грижа, но и се грижат за другия. Останалите са заменили родител със съпруг и са си деца, демек, инфантили. Не са виновни половинките им, те са си виновни, защото не им пука за другите, само се нуждаят от тях, не конкретно, а от единицата съпруга/съпруг и тн.

# 207
Детето е реална причина, ако долу - горе може да съжителстваш с баща му. Та тук явно съжителството някак си върви, макар и тегаво и това кара авторката да мисли, че може да върти и още номера на мъжа си.
За детето е мноого по-зле, плюс че и тя е човек, както и мъжа, и такъв живот и пропилян.

# 208
Аз не разбрах защо и как е разбрал съпругът. Той е описан като полу-идиот. Г-жо Симова, Вие ли му съобщихте? С каква цел, да го провокирате, да го съсипете още повече?

В описаните отношения липсва комуникация и уважение. Не знам как са просъществували заедно 19 г., че и дете са създали и отглеждали. Съпругът ли е бащата на детето?
Да той е бащата. Не не съм му съобщила за да го съсипвам. Сам си разбра. И не детето ми не живее в скандали. Да не кажа че за тези години винаги сме решавали споровете с нормален тон.

Общи условия

Активация на акаунт