Изневяра ли е?

• 12 809
  • 210
  •   1
Отговори
# 150
Да ги играе негови игри някви ок, но да напъва отдавна отишлата си нервна система на някой като мен не мисля че ще  издържа, бях много дълго време сама и реших че може би трябва да се виждам с хора обаче сега ако е зъл гений и му се играе какво да го направя

# 151
Кое считате вие за изневяра - сексът,целувката,прегръдката???Кое?
Не съм толкова краен като римлянина обсче все пак мисля, че целувката е вече изневяра. Мисълта не. Всеки има трудности в моменти с половинката и се случва да се загледа. Важното е да не се стига напред.

# 152
Здравейте! Малко извън темата.
Имам нужда от съвет.
На 40 год с мъж до себеси от 19год сме заеднои дете на 14 .
От няколко месеца се срещам и комуникирам с друг несемеен мъж, подадох се на чувства и емоции, липсващи ми у дома. След като нещата станаха ясни, човека до мен ми постави ултиматум да реша с кого ще продължа. Избрах него и детето . Да отбележа че имам много добре платена работа и не съм зависима за пари , имам автомобил не е луксозен. Нито един от двамата не се възползва от мен заради финанси. Раздвоена съм. Новия човек ми допада по същност и душа. На моя пък както се казва му знам недостатъците и няма да се налага да го опознавам тепърва. Хаос е в мен. От друга страна след като прекратих отношения с новия човек чух че каквото и да кажа той е съгласен и ще ме чака колкото е необходимо.  Искам всичко да свърши. Зная че само аз мога да оправя кашата. Не зная как.

# 153
Здравейте! Малко извън темата.
Имам нужда от съвет.
На 40 год с мъж до себеси от 19год сме заеднои дете на 14 .
От няколко месеца се срещам и комуникирам с друг несемеен мъж, подадох се на чувства и емоции, липсващи ми у дома. След като нещата станаха ясни, човека до мен ми постави ултиматум да реша с кого ще продължа. Избрах него и детето . Да отбележа че имам много добре платена работа и не съм зависима за пари , имам автомобил не е луксозен. Нито един от двамата не се възползва от мен заради финанси. Раздвоена съм. Новия човек ми допада по същност и душа. На моя пък както се казва му знам недостатъците и няма да се налага да го опознавам тепърва. Хаос е в мен. От друга страна след като прекратих отношения с новия човек чух че каквото и да кажа той е съгласен и ще ме чака колкото е необходимо.  Искам всичко да свърши. Зная че само аз мога да оправя кашата. Не зная как.

Значи още не си избрала, ами си излъгала. Лъжеш себе си, лъжеш другите.

# 154
"Знам му вече недостатъците" казва всичко.
Нито "стари", нито "новия" ви мъж имат нужда от хора като вас.
Играете си с чувствата и на двамата.
Аз лично на мястото и на редовния, и на новия ви мъж, бих ви разкарала.
То пък толкова да нямате топки да направите избор.

# 155
  • София
Тялом вкъщи, духом при него.
Мъжът ви не заслужава това.

# 156
И после с новия няколко месеца докато се укротят хормоните и паднат розовите очила, накрая приказката от двата стола на земята. И да, аз също мисля, че се залъгва относно избора, духом си е с новия.

# 157
  • София
Щом мъжът ти те е хванал има много да теглиш. Нали не мислиш, че това няма да остане сериозен проблем между вас?
Колкото до другия – всеки човек иска нещо ново и различно. Като си дълго време с един и същи партньор той ти става малко и като роднина, а с новия нямате дете, общи битови драми, не сте си омръзнали. Това не означава, че новият става, а че е по-лесно да си гадже без ангажименти, отколкото да си омъжена.
Ако новият е толкова голяма любов ще се бори за теб. Пък като не е ще си намери друга омъжена за любовница, защото това са им най-лесните връзки на мъжете – не му искаш нищо, раздаваш се като за последно, но нито те води някъде, нито се напряга и инвестира.

# 158
  • София
Твърдиш, че си изневерила заради емоции, които са ти липсвали у дома. Какво ти липсваше? Говорено ли е? Виждаш ли шанс да се възобновят емоциите с мъжа ти?

При вече фактическа изневяра, много трудно да върнеш нещата, дори да е имало шанс. Но ако ти липсва емоция, тръпка, интимност, ти ще ги търсиш тези неща и ще копнееш за тях. Със стария имаш битова сигурност, но липсва емоция. С новия имаш емоция, но дали можеш да имаш бит?

Имаш на доста въпроси да си отговориш преди да взимаш каквито и да е решения. А след като първо си действала с изневяра, вероятно вече доста мостове са счупени и някои пътища са затворени завинаги. Помисли си много добре какво искаш, защото дори да се върнеш при мъжа си, пак ще те засърби под лъжичката, когато нещата се успокоят. Ако пък тръгнеш да гониш вятъра с новия, може доста да се разочароваш, но вече да няма къде да се върнеш.

# 159
Чуждата кокошка, патица не е.

# 160
Благодаря и на всички които изказаха мнението си.

# 161
Винаги съм си мислела че няма да направя такова нещо. Но ето всяко заричане ни праща изпитание. Със сигурност имам голям грях. Със сигурност това няма да се забрави от нито един. Но аз бях част от интериора за човек с когото съм от толкова време и той дори не знае какво харесвам какво обичам да правя. Може да сте прави че нито един от двамата не заслужава човек като мен в живота си и може би ако и двамата се откажат от мен ще е по- добре за тях. Смятам че на по- късен етап от живота си всеки иска да има кой да го разбира и цени. И не не съм сексуален обект на новия човек, с него разговорите вървят отсамосебе си просто

# 162
  • София
Разбираемо е да не искаш да се чувстваш като част от мебелировката, въпреки че това не оправдава изневярата. Би оправдало раздялата, а ти не смееш да предприемеш тази крачка. Вместо това се носиш объркано между два пристана. Интересно ми е дали и мъжът ти няма нещо настрани, след като толкова години не ти обръща нужното внимание и не те е разкарал веднага, след като те е разкрил. Малко звучи като и двамата да стоите от удобство и да не искате да си го разваляте. Но не е ли по-добре да бъдете честни със себе си и един с друг? Какъв е смисълът на това безрадостно съжителство? Как ще го карате оттук насетне и можеш ли да го караш както преди, дори да беше опция?

# 163
Разбираемо е да не искаш да се чувстваш като част от мебелировката, въпреки че това не оправдава изневярата. Би оправдало раздялата, а ти не смееш да предприемеш тази крачка. Вместо това се носиш объркано между два пристана. Интересно ми е дали и мъжът ти няма нещо настрани, след като толкова години не ти обръща нужното внимание и не те е разкарал веднага, след като те е разкрил. Малко звучи като и двамата да стоите от удобство и да не искате да си го разваляте. Но не е ли по-добре да бъдете честни със себе си и един с друг? Какъв е смисълът на това безрадостно съжителство? Как ще го карате оттук насетне и можеш ли да го караш както преди, дори да беше опция?
Казва че няма и не е имал никога. Според него не разбрал че това ми липсва. Щял да се поправи. А аз казвам че нещата са се случили заради мен и това че не съм разговаряла с него и съм потърсила в друг липсите. Как ще живеем? В момента нямам отговор за 10 дни изговорихме толкова неща както никога до сега. Виждам промяна в държанието и отношението му към мен. Но дали го прави да да сме заедно или наистина го иска ще разбера на по- късен етап може би.
Със сигурност не съм единствената в такава позиция в семейството,  не се оправдавам. Само исках да разбера различни гледни точки.
Да не ме е бил, не е пияница, работи.  Но за всяко нещо да трябва да го моля да ми помогне, да не забележи че съм се нагласила за него, че съм подредила масата и съм сготвила все неща които обича а аз не ям... аз съм се грижила повече за детето , оправям и следя срокове на сметки, подсещам за срокове за празници на близки , подготвям подаръци.  А аз искам само да съм нежното създание за някого, да ме забелязва.

# 164
Винаги съм си мислела че няма да направя такова нещо. Но ето всяко заричане ни праща изпитание. Със сигурност имам голям грях. Със сигурност това няма да се забрави от нито един. Но аз бях част от интериора за човек с когото съм от толкова време и той дори не знае какво харесвам какво обичам да правя. Може да сте прави че нито един от двамата не заслужава човек като мен в живота си и може би ако и двамата се откажат от мен ще е по- добре за тях. Смятам че на по- късен етап от живота си всеки иска да има кой да го разбира и цени. И не не съм сексуален обект на новия човек, с него разговорите вървят отсамосебе си просто

Всички изневеряващи жени са същите като изневеряващите мъже и е жалко, че зрели хора, които са били заедно цели 19 години, не могат да проведат един смислен разговор. Вместо да се действа зад гърба на партньора, е много по-достойно да се каже директно, че липсва внимание или че даден човек вече не се чувства желан. Ако нещата не се получават и няма как да се поправят, е редно да се стигне до раздяла, а не да се търсят оправдания за изневяра с липсата на нещо вкъщи. Що се отнася до любовника, той ще чака, защото това е неангажираща връзка, в която жената му е в кърпа вързана. Никой мъж не влиза в сериозни отношения с омъжена жена, тъй като тя за него е само забавление и начин да си четка егото с празни приказки. Тези обещания, че ще я чака колкото е необходимо или че би я взел веднага, са просто невъобразими глупости. Само наивните жени си мислят, че някой ще ги вземе с все багаж заради някаква голяма любов, докато всъщност за любовниците всичко е само една удобна игра.

Общи условия

Активация на акаунт