Всички изневеряващи жени са същите като изневеряващите мъже и е жалко, че зрели хора, които са били заедно цели 19 години, не могат да проведат един смислен разговор. Вместо да се действа зад гърба на партньора, е много по-достойно да се каже директно, че липсва внимание или че даден човек вече не се чувства желан. Ако нещата не се получават и няма как да се поправят, е редно да се стигне до раздяла, а не да се търсят оправдания за изневяра с липсата на нещо вкъщи. Що се отнася до любовника, той ще чака, защото това е неангажираща връзка, в която жената му е в кърпа вързана. Никой мъж не влиза в сериозни отношения с омъжена жена, тъй като тя за него е само забавление и начин да си четка егото с празни приказки. Тези обещания, че ще я чака колкото е необходимо или че би я взел веднага, са просто невъобразими глупости. Само наивните жени си мислят, че някой ще ги вземе с все багаж заради някаква голяма любов, докато всъщност за любовниците всичко е само една удобна игра.
Най- вероятно имате право. Аз не веднъж съм питала " Така хубава ли съм" , но защо трябва да питам защо трябва да искам? Аз как зная какво и кога обича и как да го направя. Не защитавам човека, но още щом му казах че вече знаят за нас той каза " както решиш че е най- добре за теб, но ако кажеш идвам и те вземам със себе си на момента" не зная дали ще го направи. И ако някой е в моята ситуация и може да си извади изводи ще се радвам да съм полезна с моя опит.