Изневяра ли е?

• 10 541
  • 151
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Звучи като да си План Б+х, като х е броя на потенциалните други жени, които биха му обърнали внимание. Може да чакаш лотарията да се извърти с надеждата да излезе твоя номер, а може и да постъпиш като жена, която има минимално самоуважение, и да му теглиш една.

# 136
  • София
За изневяра се брои, след като сте провели разговор, че имате връзка. Преди това - всеки е свободен да излиза по срещи и да избира, според акъла си.

# 137
Абе както се е почнало, бройте за изневяра и бившата, когато още не ви е познавал. Ми докато сте в преговори не се брои, ама за мен е лош знак, щото се оглежда за нещо по-добро. Или може би по-лесно. Може да се колебае, може нещо друго, на този етап сте просто познати. Но вероятността да се разсъхнат нещата според мен е голяма при това положение.

# 138
Звучи като да си План Б+х, като х е броя на потенциалните други жени, които биха му обърнали внимание. Може да чакаш лотарията да се извърти с надеждата да излезе твоя номер, а може и да постъпиш като жена, която има минимално самоуважение, и да му теглиш една.

Жената казва:
- Ти си последният мъж с когото ще спя!
Аз разсъждавам - тя има списък на мъжете, с които ще спи. Аз съм в списъка!

# 139
  • София
Само че жената иска да е първа. А не някоя там на опашката. Това да не е Ергенът?

# 140
Само че жената иска да е първа. А не някоя там на опашката. Това да не е Ергенът?

Може да иска много работи. Ако е Лайза Минели Simple Smile Simple Smile

# 141
  • По света и у нас
Да е първа в списъка по секс или да е първа по приоритет?
Защото аз не искам да съм му първата по секс… о ужас.

# 142
Точно в списъка по секс трябва една жена да е на първо място Grinning И в повече списъци може, но на първо място само Sunglasses Иначе тези списъци не са за изпълнение.

# 143
Напротив, всяка жена иска да е последната за един мъж. А всеки мъж иска да е първи за жената. Heart Eyes

# 144
Темата я чета по диагонал.

Съответно се получи счупен телефон, защото съвсем друго имах предвид.

Аз точно не държа на никой мъж да съм му последната в живота, защото ако се разделим, което хипотетично винаги може да се случи, ще се радвам, ако е щастлив с друга. Но докато сме заедно, не искам да трупа нови бройки Joy

# 145
Ами аз съм си странен човек.Въпросната китка тръгна много уверен,пърхаше,казваше че е приключил с глупостите си в живота,конкретно искал нормална връзка,явно поизлъга за някои неща.Като в градинките сме малко-обясняваме се за дреболии,не знам защо се навих на такова нещо, но каквото сам си направиш...Преди две вечери сядаме навън, за жалост се оказва и стиснат,мрънкащ и по едно време добре че забелязах, макар и в тъмното вече ,че се зяпат с мадама на съседната маса.В началото беше много надъхан, сега изглежда  наистина че се разкъсва, ако е и толкова лабав наистина ще се бяга,не смее планове за едно море да направи сега, да кажем до преди седмица друга песен пееше.Това за колежката цяло чудо че се докопах, но някои неща не могат да останат скрити, колкото и да им се иска на мъжете.Един път в бързината наистина изръси името на друго момиче, към мен се обърна с нейното име и веднага почна да обяснява как е новата жена на техен приятел , уж, още не ги познавам даже.

# 146
Пхах.
Тоя не само е лабав, но е и пупав.
Нищо, де. Ти помисли. Smile

# 147
  • София
И стиснат! Душичка златна, ама тенеке та дрънка.

# 148
Рядко виждам мъж да не носи така на  пиене,дано това е обяснението.Два часа след  черпенето,което за него беше само чаша уиски с много лед, та  пешачка после почна да обяснява как било по -силно от него да се заглежда в жени други,как чувствал че даже и да е с официална нали другите го искат.Слушах - не исках да развалям вечерта,  и преди 10 дена го видях как от стъкло бира става Доби ама си викам ся ако почна да се смея на глас ще изляза аз лошата.Все някога идва момент  и такива да попаднеш.Надявам се тия другите да са го омотали докато е бил така безпомощен защото иначе си е за тв предаване минимум.

# 149
  • София
Ей само заради това не бих се занимавала с него. Не понасям мъже, които се напиват лесно. Па като почнат с обясненията, направо си хващам такси и още в таксито блокирам. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт