Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 60 390
  • 750
  •   2
Отговори
# 660
Всички изследвания са наред и при двамата.
При трансферите: с и без лепило,с РВМС. Изследване на ембрион -pgt.
Преди последния трансфер,наново биопсия пусках. Имам и 3те вида от м.Май 2021г.

След трансфер - или пътуваме с кола на др ден (не сме от София), или оставаме в София до теста - и пак е отрицателен. Дори фактора -път с кола, сме сменяли, ако оказва влияние Simple Smile

# 661
Здравейте,
Аз съм при д-р Цветков, и съм с ПКЯ. Правим опити от близо 2 години. На спермограмата от друга болница излезе тератозооспермия, и ни накара да пуснем нова в Надежда + микробиология. Някой, може ли да ми разчете микробиологията?
Благодаря Ви предварително!

# 662
MmeBovari
По 2 ли връщате всеки път и 5 дневни?

След трансфер - или пътуваме с кола на др ден (не сме от София), или оставаме в София до теста - и пак е отрицателен. Дори фактора -път с кола, сме сменяли, ако оказва влияние Simple Smile

# 663
Valerie да
MmeBovari
По 2 ли връщате всеки път и 5 дневни?

# 664
Предимплатационна диагностика на ембрион правена ли е ?

# 665
Да,всичко,което можете да се сетите е направено. Но имплантация няма.
И бременност също.
Sad

# 666
Колкото и да се опитват лекаритем понякога наистина са нужни повече опити, за да се случи "чудото". <увала сътм за момичета с по 10 опита (искрено се надявам да не стигате дотам).Можете да се опитате да се прехвърлите при др Стаменов, като най-опитния лекар.

При мен винаги е имало надграждане с терапията и накрая се получиха нещата.

# 667
И аз се записах за час при Стаменов чака се доста .Записах се декември а часа ми е за накрая на октомври.

# 668
Здравейте момичета.

Предстои ми микробиологична биопсия при д-р Цветков, а всеки път като вляза в сайта няма часове, няма и график да речем за следващ месец. 🤷‍♀️
Нова пациентка съм (реално за 2ри път ще съм на преглед) и ще пътувам от гр. Варна. Разбрахме се след като ми дойде да си запазя час, но при това положение изобщо възможно ли е да ме вмъкнат?

# 669
  • Варна
Щом си негова пациентка, звъниш на регистратура в първи ден от цикъла и винаги намират час.

# 670
Сърдечно благодаря за бързия отговор! 😊
Още за няколко въпроса се сетих:
- За колко време излиза резултатът?
- Нужно ли е да се запазва отново час, например за терапия, ако резултатът не е добър... как се процедира?

Искам да си организирам отпуск, нощувки, ако се налага Simple Smile

Желая успех на всички, които се борят за своето щастие! 🍀

# 671
  • Варна
Аз съм правила имунологична биопсия само, не знам каква е ситуацията при микробиологичната. Най-добре попитай, когато си записваш часа.

# 672
За съжаление не можеш да планираш нищо. Тези написаните в сайта розови твърдения, как се обсъждало всичко с лекаря, как имаш връзка с него непрекъснато и т.н. хич не им се връзвай. Щом излезе резултатът /най-вероятно ще го научиш при следващия преглед/, ще разбереш дали имаш нужда от терапия. Микробиологична обаче мисля се взима в първи чисти дни, а не по време на кървене.

# 673
Да, Цветков обясни, че в първите чисти дни се прави, май записах между 8-10 ден.
За съжаление вече се сблъсках с това да не ме свързват с лекаря и натъртиха, че не давали информация по телефона и било изключение... а реално беше важно, т.к се борех с бактерии, с които ме заразиха по време на мъртвото ми раждане.... и така.
А резултатите не се ли качват в платформата/профила?
Извинявам се за абсурдните въпроси, които задавам и спамя, но както писах-нов пациент съм и все още се нагаждам на начина им на работа.

# 674
Не са абсурдни, голяма част от нас също като теб смятат, че нещата не трябва да се случват така, но действителността е друга. Въоръжи се с търпение и спокойствие. Ако очакваш лично отношение и подход, организация  - недей, защото ще се разочароваш вероятно. В клиниката съм от почти 13 години и съм сменила трима лекари /двама не по мое желание/ и положението е едно и също. Резултати от биопсия до момента не съм имала качени в платформа. Записваш си час за коментар - при мен обикновено след месец, защото пътувам и нагласям нещата за започване на процедура. Лекарят ги вижда, а ако желаеш да ги получиш - заявяваш на информация. Иначе преди поне цените бяха най-ниски и апаратурата сред най-добрите. Това водеше до твърде много пациенти и следователно доста грешки от страна на лекарите.

Общи условия

Активация на акаунт