Какъв крем за лице използвате? – 21

• 79 593
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Дами, пробвали ли сте тези нашумели гъби Конджак и какво ви е мнението?

# 616
Дами, пробвали ли сте тези нашумели гъби Конджак и какво ви е мнението?

От доста време са на пазара.
Ползвам гъбата( натуралната) самостоятелно и с измивен гел. Прави нежен масаж и ексфолира. Кожата е много нежна след това.
Но често я забравям...общо взето я ползвам веднъж два пъти в седмицата.
Може ли мнение на кремовете на Biotherm.
Иска ми се да пробвам нещо ново.

# 617
Околоочните на Skincode си струва да се опитат. Преди време бях с Essential, много добър и видим ефект. Сега си поръчах Exclusive и го очаквам с нетърпение. Който се интересува, има 20% намаление в Sopharmacy.
За кой от двата околоочни става дума?

# 618
Момичета, кремовете на Skincode  при мен са от рода на 100 долара и нагоре. За тази цена бих си взела нещо на Диор и Шанел.
Какви са цените в България?

# 619
Момичета, кремовете на Skincode  при мен са от рода на 100 долара и нагоре. За тази цена бих си взела нещо на Диор и Шанел.
Какви са цените в България?
Ехааа, каква цифромания, как над 100 долара. Тук продуктите на Скинкод започват от 40-50 до около 100-120 лв.

# 620
Околоочните на Skincode си струва да се опитат. Преди време бях с Essential, много добър и видим ефект. Сега си поръчах Exclusive и го очаквам с нетърпение. Който се интересува, има 20% намаление в Sopharmacy.
За кой от двата околоочни става дума?

За крема в бурканчето 🧚

# 621
Момичета, здравейте!

Мнения за това:

# 622
  • Пловдив
Аз го купих съвсем скоро след неколкократни проби. Много ми харесва, омекотява кожата на секундата, не изсушава, има деликатен и нежен аромат. Използвам го само сутрин. В сравнение с други серуми, този е в пъти по-добър. Бях ползвала един на Клиник - стоеше ми супер силиконово, като база за грим, а аз такива усещания не харесвам.
Мисля, че Light beam беше писала, че в дългосрочен план в някои участъци кожата й остава суха, но аз все още нямам такива впечатления. На 43 съм.

# 623
Аз го купих съвсем скоро след неколкократни проби. Много ми харесва, омекотява кожата на секундата, не изсушава, има деликатен и нежен аромат. Използвам го само сутрин. В сравнение с други серуми, този е в пъти по-добър. Бях ползвала един на Клиник - стоеше ми супер силиконово, като база за грим, а аз такива усещания не харесвам.
Мисля, че Light beam беше писала, че в дългосрочен план в някои участъци кожата й остава суха, но аз все още нямам такива впечатления. На 43 съм.

Благодаря за споделеното мнение!
Още го обмислям. Гледам, че е намален в момента, но въпреки това,парите не са малко,за да поръчам от раз. Simple Smile

# 624
  • Пловдив
Така е, никак не е евтин. Най-добре да вземеш мостри и да прецениш.
Къде е намален? Не съм преглеждала сайтовете 🙂

# 625
Здравейте, страхотна тема Hug
На 43 г. съм, нормална към суха кожа, засега съм добре откъм бръчки, но забелязах, че кожата ми започва да губи еластичност. Имам нужда от хидратация, лифтинг и стягащ ефект. От прочетеното до тук се насочих към Vichi liftactiv supreme или Clarins extra firming.
Но също така насочих поглед и към малко по-високия клас. Има ли някой мнение за Natura Bisse или Helena Rubinstein? Заслужават ли си цената?

# 626
Така е, никак не е евтин. Най-добре да вземеш мостри и да прецениш.
Къде е намален? Не съм преглеждала сайтовете 🙂

В Нотино и в Дъглас е намален. В Нотино е по-добра цената. Simple Smile

# 627
Момичета, здравейте!

Мнения за това:
Скрит текст:
Води се един от най-добрите серуми на пазара.
Имам го, но имам и други фаворити:
- Перфекционист на ЕЛ и Серумът с шафран на Коррес.
Напоследък започвам да се разочаровам от продуктите на Clarins, ще изхабя, каквото имам от марката (а не е малко) и мисля да не подновявам.
За този серум обаче преобладават много добри мнения, аз бих му дала шанс на Ваше място с някаква по-малка опаковка.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 11:58 от Tsugumi_

# 628
Благодаря!
Може би трябваше да започна с това,че съм на 34 години и кожата ми е суха. За тези ми параметри кой от серумите е препоръчителен Simple Smile

# 629
Момичета, здравейте!

Мнения за това:

Ползвам втора опаковка.
Подарък ми е, иначе не знам дали бих си го купила.
Зс лятото е чудесен, но за студено време според мен не е. Не бих взела пак.
Не знам омръзна ли ми или не, но не съм кой знае колко впечатлена. За протокола на 43, с нормална кожа.

Общи условия

Активация на акаунт