Проблеми с общуването

• 4 216
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Интересно ми е дали търсиш определен тип хора - например да има определен външен вид, да е по-отворен и интересен, или по-тих,или друг критерии?

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 12:12 от Dania1

# 31
  • Варна
Интересно ми е дали търсиш определен тип хора - например да има определен външен вид, да е по-отворен и интересен, или по-тих,или друг критерии?

Не
Никога не съм общувала само с един тип хора
Нямам някакви предразсъдъци
Аз съм на принципа,че най-важно е с човека да имате какво да си кажете Simple Smile

# 32
  • SF
Тя, за да търси по предварително зададен профил, трябва да има мащабен брой срещи и контакти, измежду които да избира.
Втора характеристика: мълчаливият и тих може да е мълчалив и тих с едни, в определени случаи и приказлив с други хора, в други моменти. Само пример - хрисим и вглъбен човек в работата си, е фурия в дискотеката или когато се напие.

# 33
Варненки сме си по принцип малко темерутести,  чувала съм, че ни наричат надути. Обаче, когато хората се срещнат и се почувстват близки, няма значение град, възраст, професия.
И аз бих посъветвала да се запише на някой курс. Танци, език, или друго. И от там вече ще си селектира с кой да пие кафе и с кой да се сближава.

# 34
  • SF
Танци и спорт много сближават. Хората си помагат, скъсяват дистанцията. Има и теми на разговори - хранене, подходящи дрехи, цени, калории, блендери, бутилки, магазини, марки... Преди ковид не се притеснявахме да се качваме с непознати в една кола, ако сме си в посока.

Общи условия

Активация на акаунт