Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 35 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ревноста е нещо което се появява като няма доверие ако има доверие не мисля,че Ханде ще му се зъби и ще му търси отчет защото нейната професия не е по различна
Утре нея някой ще е обарва по екрана това е факт с който трябва да живеят и да го приемат ако искат да имат и връзка по натам и семейство.Ревноста е болест и мания особено в прекалените случаи.

Хубав ден ви желая!

# 646
Добро утро момичета! Днес на вън е студено но ви пожелавам да си стоплите сърцата с тази прекрасна усмивка на Керем.

Визитата на Керем в Испания. Много  е  обичан от феновете си.

# 647
Майтап да става... Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе за всички ни е ясно, че ХанКер няма да се изпокарат за някаква глупост, кой с кого се снимал, прегърнал, целунал и т.н. Част от професията им е всичко това, пък преди всичко са и хора като всички останали. Керем как хубаво го каза на онази фенка. Heart Eyes Ще се смесват с тълпата, на екрана ще излизат поотделно, в горещи сцени ще се раздават... Не ги мисля. Те са подготвени за всичко това и отдавна са свикнали.

# 648
Не мисля че Ханде ще ревнува и ще му търси сметка. Смятам че двамата си имат доверие един в друг.

# 649

Иииии... драги зрители, приза "Слънчевото момче на турското кино" печели..... Керем Бюрсин🥇😍

# 650
Керем ухае на любов. Дъждовна неделя, но пък няма нищо по-хубаво от дъждовното време. Бъдете влюбени, обичани и обичащи.

Този нощ от Босфора ще ухае на любов.

# 651

Този нощ от Босфора ще ухае на любов.

Добър зъболекар, красива усмивка, подправена с любов, лецето сияе
Керем, умерен, възпитан, лъчезарен и най важното спазва мерките.

# 652
  • София
Хелоу, дами! Hands Wave
Надявам се, че никоя от вас не е приела думите ми сериозно. Всичко е майтап да става. Както писа Марги малко по-нагоре, не мисля, че ХанКер ще се скарат заради това кой с кого се е снимал и т.н. Преди доста време бях писала, че, ако ще се ревнуват, то връзката им е обречена. Защото и двамата са много известни и красиви, имат безброй фенове, актьори са, професията им е такава, че в даден момент ще се налага да целуват и прегръщат други. Wink

Вижте какво забелязах - срязали са ръкавите на тениската отдолу, за да може да пасне на ръката на Керем. Здраво ни е момчето, ей! Hands Muscle

Шеметен ден ви желая! Nature Dizzy

# 653
Дано пуснат клипове от интервютата на Керем в Испания.

# 654
  • София
Че Керем е магнит за жените обаче - спор няма. Този път го налазиха хубави фенки - моделки. Grinning

“Много ми е приятно да те срещна, @thebursun. Надявам се, че се наслаждаваш на страната ми.”

Да добавя, че въпросната дама е съпругата на Луис Фонси, изпълняващ известната песен Despacito. Wink

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 12:01 от Бърборанка с розови очила

# 655
  • София
Привет мили ХанКерки. Вчера беше бурен ден. Прекрасно посрещане на Керем. С много любов и внимание.
Но вижте днес как осъмна Истанбул. С тази статия за Ханде, в която се пише, че тя е най-следваната в Турция. Ха сега да видим. Двамата в момента са на гребена на вълната на популярността. Прекрасни са. Единият жъне популярност в Испания, а другият набира невероятен брой последователи.

А Керем се е снимал не само с мис Испания и манекенки от дефилето. Тази прекрасна дама в черно е жената на Луис  Фонси, направил песента "Despacito", която беше дълго време хит. Тя е качила снимката и е написала: "Много ми е приятно да се запознаем  Бюрсин. Надявам се да ти хареса моята страна"
Представете си Керем и Ханде в едно музикално видео на Луис Фонси, което ще има милиарди гледания. Ето това е същността на това посещение, да те изстреля нагоре в популярността. Радвам се искрено за Керем. А Ханде е достатъчно умно и интелигентно момиче. Не би трябвало да ревнува от неговата популярност. Напротив, трябва да се радва и да е щастлива, че има до себе си един равностоен партньор. Всичките тези красиви жени около нейният Керем не могат да я изместят от неговото сърце. Засега тя е там. Сигурна съм.

Ето това е неговото любимо момиче... Ходи къде ходи, пак при нея ще се върне. Там е оставил сърцето си.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 12:09 от БлагаВест

# 656
  • София
Аз пък се надявам на снимки от летището - този път как Ханде го посреща. Heart Eyes

И искам да добавя нещо - тези хубави дами, които са се снимали с него, също може да си имат половинки. Всичко идва от известността. Ако се снима с хубава фенка, която обяче не е популярна личност, надали ще бъде толкова обсъждано. Но понеже тези са модели, миски и е темата на деня. А половинките на въпросните популярни дами дали ревнуват, че те са се снимали с актьора Керем Бюрсин? Няма значение. Ревността в определена степен дори е сладка и тонизира връзката. Самата аз съм ревнива. Но до определена степен. Мине ли се тази граница, превърне ли се в болестно състояние и води ли след себе си скандали - става лошо и много връзки се разпадат. Съзнавам, че при известните личности е по-трудно. Но поне си влизат в обувките един на друг. Преди всичко Ханде и Керем са изключително интелигентни и еманципирани хора, така че съм сигурна, че подобни снимки не биха предизвикали криза в отношенията им. Simple Smile

# 657
Цитат
Аз пък се надявам на снимки от летището - този път как Ханде го посреща.
И с една дума - негово производство: ИЗГОРЯ! Joy

# 658
Керем на летището. Днес има полет до Истанбул.

# 659
  • София
Не мога да не го споделя с вас. Феновете се забавляват. Чок комик е. Grinning

Чувството за хумор е хубаво нещо. Wink

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 13:49 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт