Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Честито! Добре ли си вече? Hug

# 436
Честито! Добре ли си вече? Hug
Благодаря! Да, и за това благодаря. Hug Наистина не знам какво се случи вчера?! Температура, кашлица и болки в гърдите - днес нищо. Боледувала съм и съм ваксинирана...

Забравих, това е якето https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0901666001.html Много добре е ушито и не е някаква гъзовейка, яке си е, не е дебело, но не е и тънко.
Впрочем, в момента има страхотни якета и палта в сектора за нормални размери.

# 437
На детето взех от високите кубинки. На снимката са топузести, но на крак не стоят никак зле. Нямат подплата, за фасон са. Стои си с тях в час на ДО...

# 438
Да, точно като ботите, като ги гледа човек на снимка са точно топузи. Но те са много прибрани по крака и огромната иначе подметка не стои никак зле.
От намалението на плетива, една жилетчица отнесох.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0996321003.html

# 439
От дълго време оглеждам дънките в онлайн магазина, но все не се решавам да поръчам. Аз съм с широк ханш и широк прасец, категорично не се харесвам със слим дънки, чудя се какъв тип дънки биха ми подхождали. Не искам да ми очертават краката, нещо по-широко като че ли ми трябва...Вие, дамите с широк ханш какъв тип си купувате?

# 440
Straight vintage пробвай, дето дискутирахме

# 441
  • София
От дълго време оглеждам дънките в онлайн магазина, но все не се решавам да поръчам. Аз съм с широк ханш и широк прасец, категорично не се харесвам със слим дънки, чудя се какъв тип дънки биха ми подхождали. Не искам да ми очертават краката, нещо по-широко като че ли ми трябва...Вие, дамите с широк ханш какъв тип си купувате?
Да нямаш предвид "скини"? Слим дънките по-скоро очертават дупето, но в краката са умерено тесни, поне за мен.
Ако имаш възможност - иди и пробвай кое как ще ти стои, а после може и от сайта да поръчаш, ако има някакво намаление.

# 442
Има ли някакво мъжко спортно долнище, което да е дебело, зимно?
Не мога да се ориентирам в дебелината на материите и лятото все попадам на някакви дебели платове, а зимата - на тънки.

# 443
  • Пловдив
Някой с отзиви за този пуловер? Сутринта си хванах една М-ка, жалко че не се комбинира с HM080. Щеше да стане още по-хубава цената. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1020078002.html

# 444
  • София
Добро утро 😊 Много ми хареса пуловера, показан в предния линк и аз тази сутрин успях да поръчам XS. Дано и на живо е хубав. Успешни покупки момичета 🤗

# 445
Върнах ботите. 😕 И аз съм като Мики Маус с тях... Те няма как да се носят с широк крачол, защото би изглеждало смехотворно (или поне на мен), а с тесен е не по-малко смешно... От мен се виждат четири неща - глава, ц*ц*, з@дник и обувки.

# 446
Тоест, и с широк, и с тесен крачол ботите не са ок според теб? Висока си, нали?
Моята дъщеря има подобни(на бежовите с черните ластични участъци) , черни, пак от НМ, 160 см е , добре ѝ стоят, тя винаги е със скини дънки.

# 447
Нещо се случва с моята последна поръчка от понеделник... последният път дойде за 4 дни, този път поръчах в понеделник, в сряда беше "Очаква предаване към Еконт" и край... запъна дотам, не мърда и това е. Много неприятно, досега не съм имала никакъв проблем с поръчка или размер, не се е налагало да връщам нищо... вече си мисля, че сигурно няма и да дойде.

# 448
Висока съм. Структурата ми е като на този модел и тя ми е отправна точка за това как ще ми стои дрехата. Ако съм харесала нещо, което е снимано на нея, още по-добре.
Аз имам подобни боти, но те някак не стоят по този начин и съвсем добре изглеждат с кожен панталон, който е тесен в крачола, но са текстил. Исках нещо по-качествено, обаче тези последните, точно с тоя кожен панталон ме превърнаха в Мики Маус... Съжалявам, че не снимах, но сутринта преди работа ги обух и... ги приготвих днес мм да ги прати обратно.
Нямам панталони или дънки с широк крачол аз и не знам как биха стояли с такъв, но ако докарва този стил, това не е моето!
А днес съм пак с този панталон и други светли боти, но те смятам, че стоят добре.

# 449
  • София
Нещо се случва с моята последна поръчка от понеделник... последният път дойде за 4 дни, този път поръчах в понеделник, в сряда беше "Очаква предаване към Еконт" и край... запъна дотам, не мърда и това е. Много неприятно, досега не съм имала никакъв проблем с поръчка или размер, не се е налагало да връщам нищо... вече си мисля, че сигурно няма и да дойде.

Същият проблем имам и аз...

Общи условия

Активация на акаунт