Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 740
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Такива боти харесвам с дънки над глезена и то не скини.Поне за мен де .Тесни вкарани вътре само за много слаб крак.

# 451
Нямам скини аз, дебелшка съм да ходя по дънков чорапогащник. Слим са или не знам как се води там. Свободен е крачола, но е тесен. Май е по-тесен от прави дънки. Някой беше показал всички видове дънки, ще се опитам да ги намеря.
Намерих, ето ги

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 10:48 от Анонимен

# 452
И аз като не се одобря в нещо го връщам, независимо колко пари е, дори и да не е много оправдано връщането ме дразни да ми стои неизползвано.
Размера на ботите отговаря ли си?
Току що поръчах ботуши отдавна ги дебна и сега успях с код -25 и -15 от талон за рецикл.дрехи да ги докарам до 89лв и се надявам да съм уцелила

Иначе днес дойдоха тези вазички. Много са сладурски

# 453
Отговаря си размера на ботите, да
*Камея, сетих се нещо. Може би ще са сладки такива тумбести боти, но на стъпало до 38 размер. Това забравих да отбележа. Аз съм с 41...

# 454
Някой може ли да ми каже дали магазина на центъра в София на h&m работи и искат ли сертификати?

# 455
  • София
Със сигурност е над 300кв така, че ще ви трябва сертификат

# 456
А има ли някви магазини в които мога да влезна без сертификат в София просто защото ще ходя да си пазарувам и ще ходя до центъра а нямам зелен сертификат и не искам да ми правят тест просто защото от това бъркане в носа ми става лошо знам че не е за тази тема но ще съм благодарна ако някой ми помогне. Simple Smile

# 457
  • София
Точно в кой не мога да кажа, но в малки магазинчета и хранителни магазини може да влизате. Или поне такава е заповедта.

# 458
Отговаря си размера на ботите, да
*Камея, сетих се нещо. Може би ще са сладки такива тумбести боти, но на стъпало до 38 размер. Това забравих да отбележа. Аз съм с 41...

Азалия, при мен е същата ситуация. Не купувам груби и обемни обувки, защото нося 41/42 номер.
Надеждата ми е в тези. Пуснах поръчка на 2.11 и май утре ще ми я доставят.
Оставям и моите кучовци, все се каня да ти ги покажа, тъй като съм фен на твоето. BlushAnimal Dog
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1017679001.html

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 21:14 от Merveilleuse.

# 459
Видях ги още като писа, харесаха ми на фасон, но имам толкова много боти и все кафяви, черни, тъмносини... исках светли. Светли имам само 3 чифта, ако не забравям някой Blush Blush Blush
Дано са ти добре като размер и удобство. Разкажи като пристигнат.

# 460
По дължина стъпало сме 37,5-38 , купувам 39 от НМ, ,ръст 160, има дъщеря ми топузести маратонки и боти , съгласна съм, че при 41 може да не е ок изгледът.
Аз самата имам и голям размер - 40 и 41, боти заради подути крака и тесни модели-зная к'во е туй нелеп, но неизбежен за мен  изглед на обувки.
Май кодът 080 е до днес, последно си взех чорапи с оверлог, без ластик, за да не ми се отпечатват на подутите глезени, така че - разписах се и аз с тез кодове. Не се знае колко мес.ще чакам до след.изпращане на кодове, може чак напролет да е.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 09:22 от *Камея

# 461
Май кодът 080 е до днес, последно си взех чорапи с оверлог, без ластик, за да не ми се отпечатват на подутите глезени, така че - разписах се и аз с тез кодове.
Може ли линк? Аз търся за мъжа ми.

# 462
Така и не можах да ги ползвам тез кодове.
Ненамаленото нещо вече го бях получила, на намалените не хващат.
Елекът е много уголемен. При положение, че от извество време вземам Л, тук дори С щеще да ми стане. Малко стърчащи конци има и един крив шев, но ми хареса и ще остане.
Получих и няколко суичъра от немско. Почти не се намира вече 100% памук. С тези еко, меко, устойчиви цели ще продължават да шият все по-големи боклуци.

# 463
Аз пуснах тези гуменки, но ги взимам за навън. Не знам дали съм се уцелила, пуснах по-малкия номер, между два съм. Нямах код на профила, ама хвана, та пробвайте и да не сте получили. Сега се ядосвам, че друго можех, ама не очаквах да клъвне.
тези взех, пък.. не ми много харесват, ама..имам нужда за това време от нещо такова, 20лв излезнаха
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1006077002.html

# 464
Здравейте! Случайно някой да има код за 25%, който няма да ползва или някой изостанал ненужен талон от върнати дрехи?
Опитвам се да събера добра отстъпка за крачета, които растат адси бързо.

Общи условия

Активация на акаунт