Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 10:17 от the Ant ...

# 466
Пристигна поръчката преди малко. Обемни ми идват ботите, но няма да ги връщам, така или иначе имам нужда от нещо подобно. Ако подметката не беше толкова издадена отзад, щеше да е идеално, иначе са удобни. Трябва ми време да се възприема и да премина на боти от маратонки. Sunglasses И пуловерчета от детската колекция от намалените на 11 лв. Взех синьото и шареното, много са хубави.

# 467
Не ги виждам обемни, явно въпрос на възприемане, ето ейчемски топузи, мн.удобни, че да сравниш с твоите боти и да ги приемеш за нормални  Simple Smile

Чакам си едни чорапи, нещо ми ги бавят, минаха пет дни.

# 468
Не ги виждам обемни, явно въпрос на възприемане, ето ейчемски топузи, мн.удобни, че да сравниш с твоите боти и да ги приемеш за нормални  Simple Smile

Чакам си едни чорапи, нещо ми ги бавят, минаха пет дни.

Права си, Камея. Проблемът е в моята глава, защото не си харесвам големите стъпала. Grinning
Харесвам модели като белият и благородно завиждам как се носят на малки крака.

# 469
Merveilleuse., харесват ми, ще си поръчам и аз, ако останат 37 размер до 1-2 седмици... Кой номер са твоите?

# 470
  • Sofia
Пристигна поръчката преди малко. Обемни ми идват ботите, но няма да ги връщам, така или иначе имам нужда от нещо подобно. Ако подметката не беше толкова издадена отзад, щеше да е идеално, иначе са удобни. Трябва ми време да се възприема и да премина на боти от маратонки.
Много са хубави и изобщо не изглеждат обемни на крака ти. Даже на твоите снимки и подметката не я виждам така издадена. Отговарят ли си на номера? Че май са с дебела подплата вътре. И така ли е издадена подметката, както на снимката в сайта?

# 471
Merveilleuse., харесват ми, ще си поръчам и аз, ако останат 37 размер до 1-2 седмици... Кой номер са твоите?

42 номер, можех и 41 да взема, но не ми се рискуваше. Всеки път е различно за различните модели. Май засега не са разграбени много, така че според мен ще има налични.

Child of June, да, точно като снимките в сайта са. Отговорят си, аз съм 41-42. С дебела подплата са, пухена.
Единствено ме дразни, че на места се виждат следи от лепенето. Но за 60 лв толкова.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 12:27 от Merveilleuse.

# 472
Офтипик
В АЮ има големи намаления,Рикер боти за 36 лв си поръчах и тениска Найк за Звери за 6 лв

# 473
Офтипик
В АЮ има големи намаления,Рикер боти за 36 лв си поръчах и тениска Найк за Звери за 6 лв
Къде ?

# 474
АбаутЮ приложението,не сайта

# 475
Дами, връщането сега безплатно ли е?

# 476
Офтипик
То да не те чете човек! На, за 5 мин инсталирах прилож., намерих намалени Rieker 39 номер за 40 лв., после намерих едни 40 н-р за 30 лв., та така, чакам ги. На когото станат , ще видим. И двете сме с 37,5 реално, но моят крак е с кокалче и ширина, взимам си 40, а на детето 39.
На снимката по - горе маратонките и черните високи боти са 39 номер, носят се със стелки от Лидл, които пообират дължината, а на ширината са ок.
Безпл.ли е връщането?

# 477
  • Бургас
Дайте някой линк на Райкърите. Аз само скъпи намирам 😄

# 478
Безплатно е .
Мария,моите са изчерпани.Отиди на Рикер и филтрирай от най-евтините.

# 479
  • Бургас
Мерси, Бобчи! Няма ли тема за сайта?

Общи условия

Активация на акаунт