Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

• 42 686
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета и Честита Нова Година! Нека е здрава, щастлива и спокойна:*
Аз също искам да помоля за номера на Имир :*
А колко време преди термин се свързвате с нея и виждате ли се предварително, за уточняване на някакви детайли?
Благодаря

# 511
  • София
Ако някой не ме изпревари ще ти го пратя на лични

# 512
Аз се свързах с нев към 35та седмица. Разбрахме се кога да се видим ,ч а живо, отидох до болницата , носех си всички документи и тя ме разпита подробно за бременността и ки прегледа документацията. От тук нататък сме се разбирали индивидуално за всяко ходене на тонове и преглед. Тя ще ти обясни всичко подробно в сигурни ръце си! Аз имах най-положителното преживяване благодарение на нея и целия екип в Шейново! Пожелавам ти леко раждане и да гушкаш едно пухкаво и здраво бебче ❤

# 513
Плащане на избор на екип какво точно значи? Аз искам да бъда с моята докторка. Тя ли избира останалите или е който се падне?

# 514
За много години момичета… бъдете много здрави и здрави пухкави бебчета. Тези който са ходили на тонове при др Вецев в Шейново пред 15 кабинет ли чакате и на регистратурата ли след това се плаща.

# 515
  • София
Влизаш в Шейново, отиваш на регистратурата, плащаш си 25 лв мисля че беше пращат те пред 15 кабинет да чакаш казваш за какво си и те канят в кабинета срещу 15 кабинет щ, доктора може и да не дойде
Накрая ти дават тоновете и до следващия път щ. Понр при мен беше така

# 516
А, ако се следим при Вецев , пак ли се ходи на преглед и тонове при Имир?
И аз ще помоля за телефон Simple Smile

# 517
  • София
А кой каза че се ходи при нея на преглед и тонове?

# 518
  • София
Избор на екип означава, че си избираш доктора, водещ раждането. В темата е имало момичета, които освен доктор, са били и с избор на акушерка, може да потърсите назад в темите.
Ако се следите при доктор и сте без избор на акушерка, си се разбирате със съответния доктор за прегледи и тонове.

# 519
Здравейте,
Някой знае ли дали Д-р Албена Гагова изражда в Шейново. На сайта им пише, че е част от родилното отделение, но незнам дали е актуална информацията.

# 520
Здравейте,
Някой знае ли дали Д-р Албена Гагова изражда в Шейново. На сайта им пише, че е част от родилното отделение, но незнам дали е актуална информацията.
Здравей! Последно януари миналата година бях на преглед при нея във Вита и ми каза, че изражда в Шейново. Не знам дали е актуално.
Нямам неин номер, но ако искаш опитай да звъннеш на регистратура или в Шейново, или във Вита и да попиташ за информация или пък директно за номера и.

# 521
Здравейте! Чета, че доста от вас са пациентки на д-р Вецев. Някоя от вас правила ли е хистероскопия при него и как протича? Налага ми се след полип останал след медикаментозен аборт, назначен от друг лекар.

# 522
Момичета колко бр в пакета памперси носите в Шейново за неантологията.

# 523
  • София
1 неотварян малък

# 524
Здравейте! Чета, че доста от вас са пациентки на д-р Вецев. Някоя от вас правила ли е хистероскопия при него и как протича? Налага ми се след полип останал след медикаментозен аборт, назначен от друг лекар.

Препоръчвам ви да се обърнете към доктор специализирал в оперативна гинекология. Аз правих лапароскопия в Шейново при др. Герджиков и съм доволна. Знам че препоръчват много и др.Сидеров.

Общи условия

Активация на акаунт