Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

• 42 665
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Докторът трябва да намали темпото - с този режим скоро ще започне да прегаря и да допуска грешки.

Към дамата с ниския прогестерон, отидете най-добре на преглед на друго място, нека Ви видят лично, а не по телефона, споделете притесненията си, ще Ви назначат терапия. Успех!

# 571
Нормално е понякога да е леко изнервен, защото е много претоварен. Звънят му и по нощите пациентки за спешно секцио с изтекли води, през деня преглежда на две места поне... Но когато е в настроение е голяма душичка, с чувство за хумор и вдъхва голямо доверие у бъдещите майки за предстоящото раждане. След раждането също се интересува от състоянието ти, идва няколко пъти на посещение, праща ти да си видиш бебчето по вайбър, докато си в реанимацията. После маха конци на няколко пъти и по принцип ти се полага преглед на 40ти ден след секциото.

# 572
Подкрепям горните мнения за д-р Вецев. Уникален човек и лекар е. Наистина е доста натоварен и може понякога да е по-дръпнат. Аз се следях при него и той ми направи секциото и отношението му през цялото време беше супер. Благодарение на него сме добре със сина ми.

# 573
Той отскоро е и председател на Пациентската асоциация, така че наистина е много ангажиран.

# 574
Аз пък не съм доволна изобщо от Вецев...Едно,че никога не му стига времето и вика по 20момичета едновременно за преглед,всеки път трябва да му напомняш какво е било и тн и за финал такива бели ми направи,че после сумати време ходене по мъките.

# 575
Аз пък не съм доволна изобщо от Вецев...Едно,че никога не му стига времето и вика по 20момичета едновременно за преглед,всеки път трябва да му напомняш какво е било и тн и за финал такива бели ми направи,че после сумати време ходене по мъките.
Може ли малко подробности, за да го имаме предвид и пишещите в темата? Рядко се срещат негативни отзиви за него и ми е интересно с какъв проблем не се е справил.

# 576
И аз искам да попитам какви бели е направил? Иначе и аз всеки път обяснявам какъв ми е случая и не помни нито какво ми е изписал нито какви изследвания ми е направил, но това е като е нон стоп на работа...както някой написа накрая ще прегрее, колкото и да е добър

# 577
Ей, в тая тема само Вецев.
Разбирам, че е добър, аз също съм имала допир с него с първата бременност и престоя по време на раждане и го намирам за чудесен професионалист, но се отегчих да чета само за него.
Вецев не е Шейново. Има и други доктори, добри доктори. Ако някой иска информация за болницата ще чете с дни, докато открие нещо различно от Вецев.

# 578
Ами попитайте каквото ви интересува за болницата? Преди това 2 страници хвалебствия не ви пречеха да четете, но когато има едно негативно мнение - стига толкова сме писали за Вецев много е натоварен човека. И по- натоварен ще става защото във форума се създава впечатление че САМО той може да следи бременност със тромбофилия, а ако някой не е доволен мнението се трие, защото не е по темата. Моля да изтриете и двете страници хвалебствия!!!

# 579
  • София
И на мен ми е интересно да видя каква беля е направил.... Преди да започна да се следя при него(с това се повтарям сигурно)попитах в темата за окт. Бебета за добър доктор в Шейново (защо Шейново ли, защото съм доволна от болницата) и първата отговорила беше написала Вецев (по късно ще се по ровя и ще кажа коя за да и благодаря публично) попитах и акушерка от Шейново, каза че е страхотен лекар... И трето ли личната ми лекарка ми каза че го познава лично и е супер добър доктор и да не съм писмяла да го сменям въпреки че се ръсех не малка сума пари за.....
Да, темата не е за него и скоро предложих да се направи тема само з а него..... Глас в пустиня!
 А мен ми помнеше какво ми е изписал и каза че е голям физиономист, помнеше ме от преди 5г когато родих баткото
Търсен доктор=добър доктор!
Ако не е търсен няма да е добър!
Яд ме е че не е и педиатър

# 580
Аз Вецев от тук го научих, преди това не бях чувала за него.
От Шейново ме следеше д-р Поптодоров, млад и кадърен лекар, той ми направи и секциото. Simple Smile следеше ми бременността в МЦ Салвебис по ЗК. Simple Smile

# 581
Не знам колко е добър,споделям мнение от преживяното.За мен е важно да помни горе-долу коя съм и за какво съм там.Допусна някои грешки,потърсих други мнения  и когато му се обадих да му кажа какво се случва се държеше безобразно.Разбира се,до там беше опита ми с него.А това ,че се е заел с 100неща и толкова много пациенти ще му изиграе лоша шега,защото накрая ще почне всички да ги претупва.От тогава се следя при Христо Василев и съм много доволна.Човека помни всичко,знае коя съм и за какво съм ,което за мен е важно

# 582
  • София
Аз се следя при Китанова, има си частен кабинет. По ЗК се следя при нея. Всеки път обяснявам какво сме говорили предния път, какво е било и т.н, защото и тя работи на три места. Аз лично смятам, че докторите не са длъжни да помнят всичко и всеки, на ден през тях минават сумати хора и всеки има различен проблем. Аз още се чудя къде да раждам дали в шейново или вита. Първото раждане ми беше в МД, кошмар. Следях се там хем по ЗК хем допълнително здравно и ме изпуснаха та родих в 34г.с спешно секцио. След раждането никой нищо не ми каза за детето, на сутринта дойде една жена в реанимация и каза ставайте, стана ми лошо в седнало положение и не можах да стана. Качиха ме в някаква стая от соца много ме болеше корема и направих грешка да легна на леглото, което беше с пружини. Няма ставане. Така ни държаха 2 часа в тая стая, за да се освободи уж вип стаята ни. И пак никой не дойде да каже нищо за децата. Към обяд ни настаниха в стаята, и ни показаха стаята с бебетата. Не можах да си позная бебето, търсих я по номера на гривната си. В МД храна за родилите секцио няма. Стоиш гладен докато можеш. Като идеш за храна те питат секцио или нормално, като кажеш секцио еми за вас няма яжте кисело мляко и бисквити. 12 дни сояхме в болницата защото бебка имаше много силна жълтеница. Сега с втората бременност лежах 3 дни в шейново в рискова бременност, е няма толкова окаяна тоалетна и баня. Надявам се само да устискам тая бременност поне до 36седмица. Но ако казвате, че тоалетната и банята за родилките са прилични може да се престраша да родя в шейново.

# 583
Аз се следя при Китанова, има си частен кабинет. По ЗК се следя при нея. Всеки път обяснявам какво сме говорили предния път, какво е било и т.н, защото и тя работи на три места. Аз лично смятам, че докторите не са длъжни да помнят всичко и всеки, на ден през тях минават сумати хора и всеки има различен проблем. Аз още се чудя къде да раждам дали в шейново или вита. Първото раждане ми беше в МД, кошмар. Следях се там хем по ЗК хем допълнително здравно и ме изпуснаха та родих в 34г.с спешно секцио. След раждането никой нищо не ми каза за детето, на сутринта дойде една жена в реанимация и каза ставайте, стана ми лошо в седнало положение и не можах да стана. Качиха ме в някаква стая от соца много ме болеше корема и направих грешка да легна на леглото, което беше с пружини. Няма ставане. Така ни държаха 2 часа в тая стая, за да се освободи уж вип стаята ни. И пак никой не дойде да каже нищо за децата. Към обяд ни настаниха в стаята, и ни показаха стаята с бебетата. Не можах да си позная бебето, търсих я по номера на гривната си. В МД храна за родилите секцио няма. Стоиш гладен докато можеш. Като идеш за храна те питат секцио или нормално, като кажеш секцио еми за вас няма яжте кисело мляко и бисквити. 12 дни сояхме в болницата защото бебка имаше много силна жълтеница. Сега с втората бременност лежах 3 дни в шейново в рискова бременност, е няма толкова окаяна тоалетна и баня. Надявам се само да устискам тая бременност поне до 36седмица. Но ако казвате, че тоалетната и банята за родилките са прилични може да се престраша да родя в шейново.
Банята и тоалетната в родилно са по-добре от тези в рискова бременност. Стаите не са лоши, храна дават и за родилите секцио. Аз от условията не мога да се оплача, все пак е държавна болница. Аз родих там заради д-р Вецев.

# 584
  • София
Аз от темите тук и от личното мнение на една близка приятелка родила двете си деца в шейново се насочих натам за второто дете. Забравих да допълня, че докторът който ми прави секциото ме среза до кокала. Отплеснала му се ръката... Та тази приятелка ми сподели, няма значение при кой всички са добри и имат отношение.

Общи условия

Активация на акаунт