Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

• 41 504
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Въпрос към родилите вече мами.

Смятам да оставя подаръчна кошница при изписване на детето, за цялото отделение. Какво смятате ? Личен подарък не мисля да взимам за акушер или израждаш, защото за мен това се прави ако има особено лично отношение.
Някоя правила ли е нещо подобно ?

Здравейте.
Аз родих секцио по медицински причини Ноември месец 2020 г.
Бях без избор на екип.
Първо пробваха за нормално раждане.
Но след това предприеха спешно да родя секцио...
Аз лично не съм носила нищо .
Само им благодарих ме.
Имах много лека и нормална безпроблемна бременост.Но когато правиха секциото нещо са сгрешили и гледаха да замажат положението.
За това смятам че нищо не са заслужили и нищо не съм носила..
Сега вече всеки сам преценява..
Дали наистина е доволен и дали си заслужава.

# 601
Здравейте,
Имате ли информация в Шейново проверяват ли кръвната група на новородените и ако да, откъде трябва да поискам тази информация?
На епикризата не пише.
Благодаря

# 602
Точно към единия екземпляр на епикризата има прикрепен още един лист с кръвната група и резус фактора на детето.

# 603
Само ако майката е отрицателна. Иначе не тестват бебето.

# 604
Напълно е възможно т.к. аз съм с отрицателна,а малката е положителна.

# 605
Ако сте доволни, може да вземете примерно някаква подаръчна кошница с бонбони и шоколади да се почерпят всички от екипа. Сигурно им е втръснало от това, но не виждам какво друго може да се подари. Има много красиви и добре аранжирани кошници.

# 606
А защо в епикризата не пише кръвната група на бебето? Някой видял ли е такава инфо някъде?

# 607
  • София
Не я изследват, само, ако майката е с отрицателен резус фактор.

# 608
Да,  аз многократно поисках да ги изследват,  но ми отказаха, понеже съм с положителен резус фактор.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 02:51 от Jessito 🍀🍀

# 609
  • София
Аз на сина ми я тествах заедно с другите изследвания на 6м. Идея е Simple Smile

# 610
Здравейте,  момичета. Тъкмо си оправям багажа и се чудя в стаите студено ли е?
Благодаря и леко раждане на всички  Simple Smile

# 611
Когато аз раждах през Юни имаше дни с около 7 градуса навън. Вътре в стаите беше доста топло, а аз съм зиморничева. Но може да си вземете нещо връхно за всеки случай.

# 612
Благодаря. Със сигурност ще си взема жилетка, но се чудех дали ще е достатъчна Simple Smile

Когато аз раждах през Юни имаше дни с около 7 градуса навън. Вътре в стаите беше доста топло, а аз съм зиморничева. Но може да си вземете нещо връхно за всеки случай.

# 613
Раждах ноември и не беше изобщо студено,спокойно се седи с нощница,но една дълга жилетка е удачна,като ходите да взимате бебето да Ви е по-комфортно.

# 614
Здравейте момичета,следя се при Вецев ,сега съм в 6 месец,може ли да ми кажете каква е цената,ако го избера за екип,естествено раждане или съответно секцио,още е рано и не сме коментирали тази тема с него 🙂

Общи условия

Активация на акаунт