Отговори
# 495
Надежда всяка тука оставете Unamused

Иначе по въпроса с клюките като цяло за личния живот на актьорите, съвсем наивно и искрено питам, как така уж се знае кой какво е казал, или какво мислили да направи и така нататък?

Различните случай могат да се тълкуват по различен начин, затова не искам да ги слагам под общ знаменател. Клюкарите са си намерили своята ниша в хранителната верига на турския шоубизнес и стриктно изпълняват функциите си. Факт е, че много пъти се оказват прави, защото все пак стъпват на база някаква вътрешна информация (няма дим без огън, както се казва, а и вероятно понякога съвсем съзнателно им хвърлят "храна", за да свършат черната работа на мениджъри, ПР и т.н - по цял свят го има този момент). Това, което е същественият проблем при хиените край Босфора обаче е безобразният начин, по който много често поднасят информацията, обиждайки откровенно или още по-лошото - правейки перфидни внушения, които минават всякакви морални и етични граници. Кому е нужен целият този негативизъм?!

Конкретно за Демет - сама си спретна цирка този път Imp С отследването и триенето на снимки с Animal Ram абсолютно еднозначно потвърдиха, че са разделени и пак с включването от дома му вчера лично "съобщи", че са се сдобрили. В случая клюкарите пишат, нещо което е близко до акъла, при така стеклите се обстоятелства и няма никакво значение дали и на коя дата Animal Ram ще ѝ предложи, а че Демет съвсем персонално се дискредитира. Следя я от години и за пръв път виждам такава неспоследователност в действията ѝ. Личният живот си е личен, но тя не е от вчера в шоубизнеса, за да не знае, че дава огромно отражение върху професионалния ѝ такъв. Вместо да хвърля подобни "фойерверки", може да се сети, че след 3 дена за първи път ще има световна премиера на филм с нейно участие и тук приключвам темата, докато не ми размине поне малко.

Добре, че поне Ханде Йълмаз се вълнува от работата си и е пуснала тези снимки:

Също така първо от Буура и Хафсанур научаваме, че явно наистина триото ще работи заедно...

# 496
Искам да попитам, но без да ми се сърди те. Недоумявам наистина, не се опитвам да провокирам. Защо да се е дискредитирала Демет и защо сте й така сърдити? (освен, че не харесваме 🐏, разбира се). А и не харесва ето е повече визуално и сензитивно, отколкото да има реални някакви факти за лошото му отношение към нея.
С караха се, изтрих се, сега са се сдобрили. Случва се на всички.

# 497
Кате, за съжаление Демет си постави такава цена и си плю на сурата. Утре ако Animal Ram я смени като носна кърпа с някоя друга, защото не да не се е случвало с него, да се сърди на себе си. Разбирам, че и хората от шоубизнеса са  като нас и преживяват различни емоции и имат личен живот, но и имат огромна отговорност  като публични личности и всяка необмислена проява рефлектира върху имиджа им. Не знам, може би й влияе писаното за нея по жълтата преса, че с почти всичките си екранни партньори е имала интимни отношения, което дали е така или не, тя си знае, и сега да е решила да направи сериозната крачка на всяка цена, но и това нейно решение ще има доста висока цена.
Както и да е. Животът си е неин и отговорността към него също.
Остава малко до Любовните тактики. С нетърпение очаквам да ги видя на екран двамата със Шюки. Ето с такъв бих й пожелала да бъде в реала.  Hands Pray  Изглежда ми много усмихнат и лъчезарен. Heart

# 498
Това, което е същественият проблем при хиените край Босфора обаче е безобразният начин, по който много често поднасят информацията, обиждайки откровенно или още по-лошото - правейки перфидни внушения, които минават всякакви морални и етични граници. Кому е нужен целият този негативизъм?!

Конкретно за Демет - сама си спретна цирка този път Imp

Благодаря за отговора. Напълно съм съгласна с това, че драмата, която се създава е ненужна (поне аз никога не съм била фен на такива неща), както и в случая съчувствам на хората, че стават мишени и личният им живот така грозно се излага на показ, дори когато те не показват нищо.

Съгласна съм също, че в случая на Демет действията, които и ние виждаме, са красноречиви Smiley ще видим къде ще му излезе края, но въпреки всичко вярвам, че не знаем точно каква е ситуацията и динамиката между тях, така че освен да ѝ пожелая разум и щастие, нищо друго не ми идва на ум Blush

Лека нощ и до нови новини Kissing Heart

# 499
DariVale, усещам, че въпросът ти е насочен към мен най-вече. Ако не е станало ясно от по-горното ми изложение - Демет се дискредитира с тази игра на иди ми - дойди ми. Може съвсем свободно да си я играе с когото поиска - името действително няма никакво значение, но когато ѝ се дава публичност и тя лично участва в този процес, започва да придобива циркаджийски отенъци, които досега не съм виждала у нея, а в същото време работата ѝ остава на втори план.

Затова пък с Рутана са си пробили ушите и сестра му ги е снимала през охранителната камера...

# 500
Шуки се вълнува за премиерата (май повече от Демет Grinning) специалистите да кажат за какво са се събрали Blush предполагам някакво промо/предпремиерно събитие Blush

Тук ми седят малко... Изкуствено някакси, едвам са се подхванали Bowtie

Още малко сериозност

И най-после усмивки

И нашата красавица

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 12:55 от Aerinn

# 501
Аеринче, вчера бившият мениджър на Демет - Кахраман пусна снимка на екипа, от която се разбра, че са се събрали. Той е голям приятел с режисьора Емре. Към момента няма повече информация дали са гледали заедно филма или с някаква друга промоционална цел. Вижда се банер с афиша зад гърба им само. Може и пресконференция да е било, но вече трябваше да има излезли някакви материали, така че по-скоро не е.

На мен Демет така със зализана коса изобщо не ми харесва, ама нали трябва да се похвали с новите си пиърсинги:

Тези на Руткай ще ги прескоча, понеже са почти същите.

Лигавене с Гюлдже пак от вчера:

Събрали са на 100% парите за последното детенце със СМА, за което се включи да помага:

Подкрепа за Езги Мола:

И, да, най-накрая - остава само 1 ден до премиерата:

Новите хиени вече ѝ изпращат цветя:

(От Асена - MF Yapım)

# 502
То хубаво един ден остана, ами тези, дето не знаем турски кога ли ще го гледаме. 😭😭😭
Дано рускините го преведат бързо, ама като си помисля за други филми колко съм ги чакала. 🤢

На мене Демет с всякакви прически ми харесва, то за тази коса мога само да завиждам и да цъкам с език.
И тоалетът й е супер, а пък до Шюкииии... 🔥 🔥 🔥

Само 🐏 да не изскочи отнякъде с рогата напред. 😰
Ние сигурни ли сме, че са се сдобрили?! 🤔

# 503
Пепелче, до 14-ти има още няколко дни. Може Animal Ram да размисли и да й направи това добро да не й предложи. Виж Шюки. Колко е чаровен. Heart Eyes Ама вярно на любовта очите са слепи.
Предполагам, че рускините бързо ще преведат Тактиките, защото има голям интерес към филма. Все пак покрай Ранобудната птичка Демет доби голяма популярност и  сред руски говорящите. Може до седмица да  го преведат. Като гледам какви са машини.

# 504
😍 Якутче, виждам го Шюки, виждам и така се разсъних, а влязох само да ви "видя". 😂 😀 😀

Ей такъв мъж искам до Демет...
Нямаме  ли някаква специална магия за 14-ти? 😉 😜

# 505
Днес е денят - след 10:00 ч. (наше време) "Любовни тактики" трябва да е достъпен за гледане в 190 държави и територии по Netflix Heart Eyes

Рускините няма какво да превеждат. Филмът се пуска с най-различни опции за аудио и субтитри. Прилагам снимка на това, което е достъпно в момента в България:

С други думи - може да се гледа в оригинал на турски, с турски, англисйки, руски и немски субтитри и с англиски или немски дублаж. Разбира се, в другите държави има испански, италиански, португалски и всякакви други версии.

Невероятната Марта Оборска пак се вдъхнови Hands Clap

Разбра се, че онзи ден екипът се е събрал, за да изгледат заедно готовия продукт. Това са останалите снимки, които се появиха:

Шуки е Blue Heart Знаете ме по този въпрос Hands Nail Care

# 506
Кате, който има акаунт в Нетфликс ще го гледа веднага щом го пуснат свободно. Имам предвид за онези, които нямат възможност чрез Нетфликс. Heart

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 11:48 от yakut

# 507
Привет Hug

Демет в "Любовни тактики" Blush

# 508
Филмчето е много свежо. Личи си, че турския СЕМ май нямат думата със съдържанието на Нетфликс, понеже имаше 🔥 сцена, доста по-щедра от други, които съм гледала.

# 509
Якутче, разбрах ти идеята, но имах предвид, че рускините просто трябва да копират филма и да го качат по техните сайтове. Преводът е готов фабрично и няма нужда те да го правят Sunglasses

Изгледах "Тактиките" вече 2 пъти Heart Eyes Няма да пиша много, за да не издавам сюжета, въпреки че на всички ни е ясно какво се случва горе-долу Stuck Out Tongue

Накратко - и клишетата могат да бъдат много приятни за гледане, когато са поднесени добре Cupid Невероятно качество на изображението. Прекрасни локации. Всички актьори са си на мястото. Руткай е надминал себе си по отношение на костюмите. Няма да си кривя душата, очите ми останаха по Шюкрю Heart Eyes Действието е доста динамично, даже на моменти прекалено бързо се случват нещата и идват малко схематични, но в 1 ч. и 38 мин. - толкова. Поздравления за екипа - един чудесен пример за добре свършена отборна работа People Dancers

За съжаление гледах директно на платформата и не мога да бъда полезна с линкове от други сайтове...

Саадет, Ханде Юнал, Исмаил Шашмаз и Туче Ичюз са във "Вила Вилекула"-та на Демет и гледат заедно филма.

Реклама на филма на Нишанташъ и цветя от Пантен за Демет:

Най-сладък е жестът на балонджиите в Кападокия обаче Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт