Отговори
# 720
Важното е, че работата по "Между мен и света" продължава Sunglasses На първата снимка Демет е Илкин, без да ни го казва Kissing Smiling Eyes На втората, веждаджийката ѝ (така, де - жената, която ѝ прави веждите) малко се реклама:

Хафса също потвърждава, че е на сета, където от днес явно и Мелиса Дьонгел се включва, съдейки по букетите, които е получила с пожелания за успех на новата ѝ работа:

На тази снимка си е направо с работното костюмче Wink

Между другото, Дисни + стъпват и на нашия пазар от 14 юни, абонаментът ще е 7,99 евро за месец или 79,9 евро за цялата година. За Турция вече писах, че цената е 35 лири за месец (по днешен курс това са 4,38 лв.) или 350 лири за година... Разликата в цената е доста голяма Flushed

Подобно е положението и при Нетфликс, които при нас имат планове от 7,99 до 11,99 евро на месец, а в Турция са от 26,99 до 54,99 лири (или 3,38-6,88 лв. към днешна дата).

Успех на снимките, пък живот и здраве, по-нататък да видим какво са сътворили Flowers Four Leaf CloverNerd

# 721
Днес се тиражира новината, че през лятото ще се снима втора част на Aşk Taktiktileri.
След голямата почивка, искаме Демет да търчи от един сет на друг. Laughing

# 722
Честито на Демет за "Любовни тактики" 2. Hands Clap И този път да не забрави за колегите си, защото филмът е екипна работа.
Такааа, от търчане от сет на сет, няма да има време за Animal Ram -ко Stuck Out Tongue Winking Eye. Клюкарката на републиката Бирсен писа, че Коч карал колата на гаджето си. Те не бяха ли годеници? Thinking Правилно! Какъв годеж, като не я е поискал от родителите й? Ха да видим когато ще гръмне новината, че с тъпани и зурни отишъл да я иска от майка й. Като го знаем вече какъв е нарцис, няма да е никак "тихомълком". Joy

Кажете ми може ли да е този мъжът до Демет? Може да е голям певец.  Съжалявам, но не мога да я разбера Демет, не го възприемам Animal Ram и то най-вече за начина, по-който се кри от камерите като Animal Mouse. Той и  сега така реагира. Разговора беше от типа  "ако има нещо питайте, и не правете от мухата слон, айде". Joy

Ето го и линка: https://www.birsenaltuntas.com/page/6/

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 22:31 от yakut

# 723
  • Плевен / София
Ако въобще я поиска. Аз много не вярвам...

# 724
Дано си върне фабричните настройки това хубаво момиче! 💜💜💜

Обаче, що така с този шампоан косата ми не стана нито дълга, нито гъста, нито лъскава?
Къде греша? 😀 😀 😀

# 725
Онази, чието име не споменаваме е написала това:

"Филмът "Любовни тактики", който събра Демет Йоздемир и Шюкрю Йозиълдъз, се срещна с публиката миналия месец по Netflix. Проектът, подписан от Lanistar Media, направи впечатление по целия свят още през седмицата, в която беше пуснат. По тази причина, Пелин Карамехметоглу веднага запретна ръкави да пише втората му част. Работата по нея продължава и се планира да бъде заснета това лято.

От друга страна, Демет Йоздемир, главната актриса във филма, подписа договор с Disney Plus, които ще навлязат на турския пазар на 14 юни. Йоздемир вече започна снимките на телевизионния сериал "Между мен и света", в който играе главна роля с Буура Гюлсой и Хафсанур Санджактутан. Въпреки че от април месец се превръща в лице на Disney, актрисата получи разрешение за „Любовни тактики 2“, като продължение на предишния ѝ проект."

Вероятно в съзвучие с новината, едно момче от екипа на Тактиките пусна тези снимки "зад кадър" от първата част:

Да видим дали ще получим някакво по-официално потвърждение на информацията, но в случая съм склонна да вярвам, че е истина, предвид изявлението на Демет от преди повече от месец, че финалът нарочно е оставен отворен и е много вероятно да водят разговори за втора част, която си я представяла с още повече действие.

Ами, дано!

В тази връзка, излезе фотосесията на Шуки Heart Eyes

Продължава да играе и в мюзикъла "Алиса" с настоящия колега на Демет от "Между мен и света" - Ибрахим Селим. Двамата от вчерашното представление:

ЧРД на Ханде Йълмаз от Демет: "Нека животът ти бъде като сърцето ти. Късметлийка съм, че те познавам. Силната ми и талантлива красавица. Хубаво е, че те има!"

От днешното ѝ стори, можем да предположим, че това на заден фон е кабинетът на Илкин и че PR агенцията ѝ ще е в някоя висока сграда. От сега да си кажа, че обичам много панорамни гледки Hands V

Буура също се разписа със стори за деня на уличните животни. По този въпрос много ще си паснат с Деметка:

Испанският канал Дивинити е закупил правата за излъчване на "С аромат на ягоди", така че публиката им скоро ще може да се наслади на Аслъ 1, Бурак и Волкан или иначе казано Демет, Юсуф Чим и Екин Мерт Даймаз Sunglasses

Само да припомня, че в момента по същия канал повтарят No. 309

От 12 април румънският канал Happy пуска отново Птичката >>>
https://twitter.com/i/status/1511001855253524480

Другото, вече сте го написали Purple Heart

# 726
Ливанките също гледат сега Ранобудната птичка по AL Jadeed.
Чилийки:

Аржентинки:

Този сериал още много ще се върти по каналите по света.

# 727
Така е, Florale-нце Animal Hatched Chick Класиката е вечна Animal Kissing Cat

Деметка ни известява, че е на сет, да не сме си помисляли, че не е и ни желае хубав ден Sunglasses

Ще взема довечера да подготвя нова тема, ако Bea и вие нямате нищо против Kissing Heart

# 728
Словакия: С глава в облаците? Simple Smile

# 729
Според мен е подходящо заглавието, Florale Kissing Доближава се до нашия вариант - "Свободен дух".

Най-радващото днес е, че след огромна пауза виждаме Демет с Деря и братовчед им Самет Каздал...

Вече имаме включвания между Демет и Хафса, която е написала, че се чудела кои снимки от фотосесията си за сп. Elle да сподели, а Демет ѝ е отговорила, че тази ѝ е любимата.

В интервюто си за сп. Be man, Шуки пак е казал, че снимките на "Любовни тактики" са били много приятни и благодарение на това, че и зад кадър са се забавлявали истински, са постигнали този успех. По време на сета все бил щастлив и изпълнен с надежди...

# 730
За Любовни тактики 2 /предположение от италианските сайтове/: "Какво ли ще се случи между двамата, когато се съберат отново на летището...Може би този път ще се мъчат със сватбата." Satisfied
Демет във всеки сериал е булка  - поне веднъж, но Шукрю май ще й е най-хубавия младоженец.
От този избяга:

# 731
Дано ги видим, Флораленце Heart Eyes Иначе Музо си беше екстра Wink

Кратко интервю от днес >>>

Отишла е на масаж при тази жена, която ужасно много ми напомня на злодейката Урсула от малката русалка Ариел:

Основните моменти:

- Няма подпис за "Любовни тактики 2", затова няма и да коментира нищо предварително, въпреки интереса.

- Има забрана да разкрива информации относно "Между мен и света", иначе ако зависело от нея, щяла да им разкаже. Сподели само, че работели в добро темпо.

- Ходенето в Алачатъ било да се видят с приятели, а не за подготовка на сватбата. Сега е започнала сет и нямало да бързат.

- Ако има някакви други новини, щяла да им каже и я викнаха, че трябвало вече да отива към сета си.

- Накрая я питаха как си представя сватбата си. Отговори, че никога не си е мечтала за това, тъй като работи от 15-годишна...

# 732
Кате, не си е мечтала, но пък е много тренирана и може да е булка при всякакви условия. Simple Smile  Имаше една снимка от DEK, с булчинска рокля и отдолу с панталон, било много студено на сета.
На Музо съм фенка голяма. Но имаше няколко скучни образа в сериала, които не бяха попаднали на актьор.
Хич ли нищо няма да ни кажат за "Между мен и света"?

# 733
Флоралче, това беше първата й булчинска росля, когато се жени за Мехди. Снимките най- вероятно са били от края на ноември или началото на декември и затова под булчинската рокля е с панталон и боти. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 734
Флоралче, сещам се за коя снимка говориш, но не мога да я намеря сега. Иначе си права, че доста пъти вече е играла булка: в SBSV - 1 път, в Ягодите - 1 път наистина и 1 път въображаемо, в No.309 - два или 3 пъти, вече не помня точно, в Птичката веднъж за фото-сесия + накрая наистина и в DEK - 2 пъти, значи ги докарва до 10-тина броя People Bride With Veil

Можем към сметката да добавим и тази снимка от фотосесията за Elele от 2016:

И участието ѝ в Толгашоу от 2018 г. (мисля, че е от тогава):

Още едно старо лице се завърна - фризьорът ѝ Джанер

И цяла серия от стари снимки:

Утре имала сет, да сме си мислели за хубави неща, за да се случвало всичко хубаво Rolling Eyes

Някои снимки умишлено ги пропускам. Рекламата на разни хора продължава... затова пък винаги можем да ги изрежем Kissing Smiling Eyes Да ви кажа ли от сега, че Пантен едва ли ще ѝ удължат договора още веднъж...

Общи условия

Активация на акаунт