Отговори
# 225
Ужасни сме Animal See No Evil

Според мен е много вероятно в Париж да са отбелязали 1 г., откакто се загаджиха, защото като ги изловиха през януари, Демет каза, че връзката им нещо съвсем ново.

И както турците обичат да казват - nereden nereye... 2017 и 2021 г.

В момента, при липсата на новини, феновете са се хванали да правят календари със снимки от съответните месеци през годината:

По-напредналите са на гифчета и клипчета Nerd

Movie Camera https://twitter.com/i/status/1472613699169009664

Най-важното е, че в творчески план получихме една изключителна Зейнеп

И очакваме с нетърпение да се запознаем с Аслъ & Керем Heart Eyes

Flowers Hibiscus

# 226
Защо не харесваме Коч за Демет?
На мен май ми идва малко ретро. Историята им не започна много интригуващо, познават се отдавна, и нещо покрай бившата му имаше...приятелка на Демет ли беше?
Нищо общо със сериалите й Smile
Той с колко години е по-голям от нея?

# 227
  • София
Демет се запознава с Коч чрез Зейнеп Колчак която е негова приятелка. След като връзката им се разпада Коч има връзка с Ямур Търасевсин която е приятелка с Демет и заедно са били на концерти на Коч между другото Ямур и Демет визуално си приличат и двете имат много красиви усмивки. Връзката на Коч с Ямур се разпада през  2019г. Иначе Коч е по -голям от Демет със 7 години.

# 228
7 години е по-голям, 1985 е роден. Но не е това причината за не харесването.
Аз ще се опитам да формулира моите си съображения. Изглежда скучен, пренавит, не артистичен. Твърде консервативен ми е, без да го познавам. Съдя по маанетата, които изпълнява. Уж съвременни, но с твърде много източни извивки. Нисък е. Няма живец и спойка между тях. Когато са заедно сякаш Демет непрекъснато дава предимство - той да се изкаже, изглежда така сякаш нарочно се стреми да не бъде засегнато мъжкото му его от нейната слава.
Познавам издълбоко мъжете телци (какъвто е Оузхан) - стабилни, верни, но... инати, честолюбиви, ревниви.
Изобщо, заради трудното си детство с тираничен, проблемен баща не виждам нито Демет, нито сестра й Дерия с някакви нормални, сполучливи попадения във връзките до сега.

# 229
  • Бургас
Цитат
  Изглежда скучен, пренавит, не артистичен. Твърде консервативен ми е, без да го познавам. Съдя по маанетата, които изпълнява. Уж съвременни, но с твърде много източни извивки. Нисък е. Няма живец и спойка между тях. Когато са заедно сякаш Демет непрекъснато дава предимство - той да се изкаже, изглежда така сякаш нарочно се стреми да не бъде засегнато мъжкото му его от нейната слава.
dariVale по-точно, надали можеше да се опише нехаресването на Коч! И аз съм в групата на нехаресващите го за нашето момиче....макар да уважавам нейния избор! Може би сега и е времето, когато има нужда от тази стабилност и вярност, която той и дава по пътя към върха! Но въпрос на време е той, колко ще издържи на това...Съдейки от препълнените зали на концертите, музиката му там се харесва, но винаги ми стои като мекотело до огнената Демет! Противоположности -да, но те двамата са на светлинни години разлика! Yum

# 230
Флораленце, аз лично по отношение на Коч съм 50:50 Hands V Теди и Дари са ти отговорили вече за разликата в годините. В началото на връзката им имаше много критики, че Демет е била приятелка с бившата на Коч - Ямур Танръсевсин, забравяйки услужливо, че самата Ямур е била приятелка с предишното му гадже Зейнеп Кочак...В същото време бившият на Демет - фтболистът Оузхан Озякуп се сгоди с колежката ѝ Мелиса Аслъ Памук (двете играха заедно в "Курт Сейт и Шура")... толкова за турския шоу-бизнес и сложните им взаимоотношения Kissing Smiling Eyes Факт е, че Демет и Оузхан Коч са заедно вече цяла година:

Според мен, с начина на живот, който водят, би било много трудно да си намерят половинки, които са извън техните среди, а и изолацията покрай ковида също оказа влияние. Коч е доказан артист в Турция и не се състезава с Демет по популярност. Струва ми се, че ѝ дава спокойствие и опора, от които имаше нужда. Времето ще покаже какво и как. Важното е Деметчето ни да е щастливо Kissing Face 

За съжаление обаче, май любимата ѝ баба Назие има здравословни проблеми и вероятно с това можем да си обясним, че последните 2 дена няма ни вест, ни кост от Демет в социалните мрежи. Дано жената има дни, ако е вярно, че е в болница Hands Pray

# 231
Добър тандем.

# 232
  • София
От професионална гледна точка относно музиката Коч пее типичната турска
поп -музика изключително добър и шлифован  глас за мъжки изпълнител има. Интересни извивки има в гласа си и това се получило от продължителното пеене, той много години е пял в джамиите при тяхните  молитви. Гледам го и в "Гласа на Турция "изключителен професионалист. Мисля си фенската маса която има, не е благодарение на Демет. Пише изключителна музика , аранжименти за много млади изпълнители в Турция. Честно казано бях в Турция септември месец на много места звучеше неговата музика  на Зейнеп Бастък и Бурай. Може би Демет както каза Катето намери спокойствие с него. Факт е обаче, че той няма такава емоция и енергия която има и предава Демо. Но тя е емоция, фурия, доброта. 💕💕💕

# 233
Явно се допълват, ама, ако можеше и визуално  (ох, май не прозвуча много добре).
Отивам да се срамувам от себе си. 🤭🥴

# 234
Щях да напиша, че и Демет може да не е китка цвете във всяко едно отношение - не ги познаваме лично, ама с това нейно име няма как - ще се получи оксиморон  Joy Flowers Bouquet Шегата настрана, много дни отсъствие ѝ се събраха от социалните мрежи, което никак не е типично за нея Rolling Eyes Наистина се надявам тя и всички около нея да са добре Flowers Four Leaf Clover

Единствените улики са от сестра ѝ Деря, която преди 2 дена пусна стори, че с майка им и снахата са у Демет. Радваше се на елхичката ѝ Christmas Tree

Между другото, по-радикално настроените турци са против елхите като форма на християнско влияние (въпреки че те реално ги слагат като украса за нова година) и преди няколко дена Демет беше харесала един пост, осъждащ агресията на някаква фанатичка, която е почнала да бута елхите в мола, та е трябвало охраната да я озаптява...

Другата улика е от Оузхан, който е насъбрал котките Animal Kissing Cat Мисля, че снимката е от терасата на Демет, но може и да е от неговата къща. Не мога да твърдя със сигурност. Знаем обаче, че и двамата отглеждат котките на цялата махала Kissing Face

И от международния обмен:

Flowers Cherry Blossom Рекламата на РП по БТВ Лейди >>> https://twitter.com/i/status/1473064880416583682

Flowers Cherry Blossom Арабите отбелязват участието ѝ на Пеперудите >>> https://twitter.com/i/status/1473046802416996361

Flowers Cherry Blossom Албанците преразказват части от участието ѝ при Ибрахим Селим >>> https://twitter.com/i/status/1473056726123311107

Да видим кога ще се появи отново Nerd

# 235
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Започват най-хубавите празници ...Бъдни вечер, Коледа и Нова година. Правим равносметка на отминалите дни и очакваме с надежда новите....
"Всеки в даден момент се нуждае от приказка. Прекрасно е, когато има кой да я разкаже."
Пожелавам ви, да имате кой да ви ги разказва до безкрай и те винаги да са с щастлив край.
Хубави празници и бъдете здрави....

# 236

Благословени да са мечтите ви
и претворени в дните ви!
Пожелавам ви Чудодейна Коледа
Heart

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 07:08 от Lilims

# 237
И аз се присъединявам към честитките с пожелания за много уют по празниците. Да е топло на сърцата и да посрещнем новото начало с нови надежди, съпътствани от щастливи моменти Hands Pray

Вчера по някое време се разбра, че Деметка е в Берлин Airplane Предполагам, че е там заради баба си...

На първата снимка е с някакво момченце, което ѝ е приятелче отдавна и е DJ:

На втората е с братовчед ѝ Навид, който е зъболекар:

Дано всичко е наред. Снимките са ги пуснали момчетата. Демет продължава да е инкогнито иначе.

# 238
От Демет:

Днес е и ден на деметистите.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 21:24 от Florale

# 239
Честито Рождество Христово! Здраве и благоденствие за всички!

Общи условия

Активация на акаунт