Отговори
# 210
Ново стори Nerd Малко светличка ѝ стои косата Kissing Smiling Eyes

Преди това страдаше за едно слепичко мопсче Sleepy

И да, в Париж е Sunglasses

# 211
Ще има романтика май-май! Smile

# 212
С Оузхан са в Париж, но не са сами, Флораленце. И приятелят им Серджан Яшар е там (става ясно от сторитата му). Предполагам, че има и други от компанията им. Ако пуснат още снимки, може и да разберем евентуално.

Иначе Демет препоръчва театралната постановка Evlat на Онур Сайлак, Шукран Овалъ и др.

Между другото, режисьорът Чааръ Байрак започва работа по нов проект с Толга Саръташ в главната роля. Няма много информация все още. След "Птичката" и "Дома", се очертава малко творческа почивка от тандема му с Демет. Успех!

# 213
Кате, специално за теб!

"Беше много приятно да работя с Демет. Надявам се, че ще работим отново заедно и вече знам, че това е много хубаво. Честно казано, нетърпелив съм. Беше страхотно да играя с нея.”

# 214
Florale Heart Eyes Еми, много ми е хубаво Шукито Blue Heart Ето го и със звук:

По всичко личи, че снимките на "Тактиките" наистина са протекли добре и неслучайно Демет си подкрепя и Атакан и рекламира новата му песен, която ще излезе утре Headphones

И Ибето да сложим, че и двамата тази вечер с Шуки са били на наградите на списание GQ, барабар с Руткай Sunglasses

Явно Рутки е бил стилист за събитието на Ибо Kissing Face

И сега рязко завиваме към Париж Nerd По-конкретно към Дисниленд Nature Dizzy

Когато легенди като Невра Серезли и Назан Шорай (сестрата на Тюркян Шорай) ти коментират снимките, значи си на прав път Hands Clap

Още впечатления от посещението на увеселителния парк >>> https://www.instagram.com/reel/CXi66jBIkqt

От сториата на Оузхан разбираме, че преди това са били в Галери Лафайет:

Това толкова грозно се е получило, че чак е симпатично Joy

И да, Серджан не е с Демет и Оузхан. Цял ден е с приятелите си семейство Пекер, така че програмата им е съвсем различна (да кажа като виден стокър аз Animal See No Evil).

За финал ще спомена за слуха, който пуснаха феновете на Чаатай Улусой, че е възможно в новия му проект "Süslü Korkuluk" да си партнира с Халит Ергенч, Мустафа Мерт Коч, Мерт Йазъджъолу и Демет... Нямам идея от къде черпят информацията. Звучи ми като празен фишек, предвид, че Халит наскоро стана баща за трети път и Бергюзар ще полудее сама с децата, а ако продуценти са OGM Pictures, както се твърди, Демет също ми звучи малко вероятно да участва Rolling Eyes

# 215
За Ранобудната птичка в Аржентина. Smile
RUGERRO @_rugerro в Twitter:
"Много съм щастлив, защото моята песен Si Tú No Estás беше избрана за новия сериал от @telefe SOÑAR CONTIGO. Благодаря!"

# 216
  • Плевен / София

# 217
Гости, да я сложа и малко по-усмихната Деметка Kissing Smiling Eyes

Между другото, звездата е пред бутика на Диор (не този от клипчето на Шанз-Елизе, а от пл. Maurice Barrès) >>> https://www.instagram.com/p/CXMKEPFIfkn

Руткай с момчетата ѝ Revolving Hearts

Чакаме я да се завърне (ако вече не е) Kissing Face

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 12:35 от super_katia

# 218
  • Плевен / София

Все повече се приближаваме към денят 05.01 и началото на ДЕК...

# 219
От Париж очаквах романтика, предложения, то Дисниленд. Smile

"Няма промяна в списъка от миналата година, но има в класирането.
Acun Ilicalı, който спечели само 135 хиляди последователи, отстъпи от 5-то място на 6-то място, докато Demet спечели близо 2,5 милиона и се изкачи от 7-мо на 5-то място."

# 220
Гости, от мене другата снимка. 😀

# 221
Хайде да снеса малко клюки от Инстаграм. Демет все още се следва с майката, бащата и Джан Яман. Но спряха всякакви взаимни коментари на публикациите. За разлика от един чичо-клюкар - Ибрахим Намлъ. До колкото си спомням той е приятел на Яман старши и навремето издаде, че Демет посреща Нова година с Яманови. Та този приятел продължава да харесва, споделя и коментира снимки на Демет, както и да я титулува "красива дъще". Вкл. последната фотосесия със сивото сако.
Флори, искрено се надявам да няма предложение. Не ми харесва Кочов и това е. А и Демет не изглежда покрай него като отнесена от вихъра. Дори на снимките с Руткай има повече емоция в погледа. Не е първа младост Демет, но има още какво да даде и да получи от професията.

# 222
Има още една снимка от серията, качена е от гримьорката Алев Кая:

Иначе Демет си е вече в къщи Sunglasses

По повод на написаното по-горе, се сетих за едно меме, че в Париж, ако си с нежната си половинка, не трябва да се навеждаш да си завързваш обувките, за да не се стигне до подобни ситуации Joy

В тази връзка, няма да си кривя душата, че и аз силно се надявам Кочов да е бил през цялото време с обувки с лепенки (за по-сигурно) Stuck Out Tongue Closed Eyes Не му даваме Демет и това е Stuck Out Tongue

Разбира се, говорим за лични въпроси, които те най-добре си знаят Kissing Face и независимо от нашето мнение, важното е да се чувстват добре заедно. При всички положения обаче, посещението им е било планирано, защото турците не са като нас - да могат да си ходят, където поискат в Европа. За много държави са им необходими визи и конкретно за Франция, най-малко 15 дни преди самото пътуване формалностите трябва да са вече уредени, т.е. хипотезата за изненадващо романтично пътуване е напълно несъстоятелна Wink

# 223
  • Плевен / София
Има още една снимка от серията, качена е от гримьорката Алев Кая:

При всички положения обаче, посещението им е било планирано, защото турците не са като нас - да могат да си ходят, където поискат в Европа. За много държави са им необходими визи и конкретно за Франция, най-малко 15 дни преди самото пътуване формалностите трябва да са вече уредени, т.е. хипотезата за изненадващо романтично пътуване е напълно несъстоятелна  Wink
А може и да ти откажат виза Stuck Out Tongue Winking Eye

# 224
Винаги съм се чудила и по сериалите, а и в реала как се грабват нашите герои или любими актьори и хукват по света.
Това Европата, Америка или разни екзотични местенца за нищо ги нямат. 😂

И аз стисках🤞 да няма романтично предложение.
Явно е хванало дикиш.
Нека си почива вкъщи нашето момиче. 😂

Общи условия

Активация на акаунт