Аз Анъл го харесвам като актьор. Направи много голяма роля като Джейджей. В "С аромат на ягоди" също си партнираше добре с Демет, без да блести особено. Предполагам, че оттогава датира и дружбата им. Ако се окажа права, че за него ставаше дума в предаването на Ибрахим, значи не е избрал страната на Джан, а просто го е използвал като единствената му останала ракета-носител...
Забелязала съм, че не само при Анъл, но и при други актьори, които изпълняват второстепенни роли има един такъв синдром, че са недооценени, че са останали в сянката, а заслужават повече... което донякъде си е така, де - дизитата не могат без тях, но все пак главните са си главни... Да не забравяме, че говорим за бизнес, където суетата и егото са много силно изразени и като прибавим и пари - става много сложно

Относно Джан - мисля, че най-накрая намери пътя си. Полага сериозни усилия и постига успехи, които трябва да му се признаят
А и сега се явява един вид инкарнация на Санем - прави парфюми и пише книги, така че получава бонус точки при мен
Благодарение на момичетата от темата му съм в час горе-долу какво се случва около него. Ако случайно ни четете - благодаря ви за огромния труд и винаги актуалната информация, момичета 
А сега се прибираме от Антеп

Музикалният акомпанимент този път е Сезен Аксу и песента ѝ "Мъжка красота"
! 
вече ни е донесла снимките, на които се вижда, че бдителните фенове са забелязали как Джеръми Скот (творческият директор на Moschino) е харесал и коментирал снимката ѝ със синьото спортно екипчe, чийто дизайнер е той всъщност