Отговори
# 195
Пепелинче, дърпаш ме за клавиатурата Joy

Аз Анъл го харесвам като актьор. Направи много голяма роля като Джейджей. В "С аромат на ягоди" също си партнираше добре с Демет, без да блести особено. Предполагам, че оттогава датира и дружбата им. Ако се окажа права, че за него ставаше дума в предаването на Ибрахим, значи не е избрал страната на Джан, а просто го е използвал като единствената му останала ракета-носител...

Забелязала съм, че не само при Анъл, но и при други актьори, които изпълняват второстепенни роли има един такъв синдром, че са недооценени, че са останали в сянката, а заслужават повече... което донякъде си е така, де - дизитата не могат без тях, но все пак главните са си главни... Да не забравяме, че говорим за бизнес, където суетата и егото са много силно изразени и като прибавим и пари - става много сложно Rolling Eyes

Относно Джан - мисля, че най-накрая намери пътя си. Полага сериозни усилия и постига успехи, които трябва да му се признаят Hands V А и сега се явява един вид инкарнация на Санем - прави парфюми и пише книги, така че получава бонус точки при мен Kissing Face Благодарение на момичетата от темата му съм в час горе-долу какво се случва около него. Ако случайно ни четете - благодаря ви за огромния труд и винаги актуалната информация, момичета Heart

А сега се прибираме от Антеп Sunglasses

# 196
  • София
Следя и Демо и Джан много се отдава създаде Джан Яман Чилдрен приходите от парфюма и книга отиват там. Полага неумоверни усилия.Надявам се, че  и филма които снима ще е добър.

# 197
Аз харесвам тандема Санем/Джей Джей. Smiley
Демет за кой ли проект е подписала договор? Дано да не чакаме една година да започне.

От 2015 год. Някой гледал ли го е?

# 198
Заради Сеньор Джан не мога да гледам вече Птичката. Да е жив и здрав и да стигне там, за където се е запътил.
Казаното от Демет за приятеля обяснява историята около "годежа" на Анъл и рязкото скъсване на дългогодишното им приятелство. Започва от "С аромат на ягоди", през "Номер 309" и завърши с "Птичката". Много предателства отнесе за кратко време това момиче. Но така човек отсява истинските човеци край себе си.
На Кочов музиката не е по мой вкус, но има огромна и въодушевена публика на концертите си. Не се забелязва с просто око химия между него и Демет. Предполагам, че й дава спокойствие и сигурност в огромни дози. Нещо подобно би я привлякло (според мен) след всичките емоции и драми покрай и след Птичката.
Да е жива и здрава, чакам с нетърпение филма със Шюкрю и новия проект.

# 199
Флораленце, гледала съм филма, който си посочила Hands V На български би се превел нещо като "Изпълни си обещанието". По същество това е първият кино-филм, в който Демет се снима, но ролята ѝ е доста малка. Главни са този с голата глава и другият с очилцата. Комедия е иначе. Това е трейлърът:

А това е репортаж с Демет, която обяснява как не е искала да се снима в комедия, защото все драми е правила до онзи момент, но като е почнала да чете сценария и да се смее, решила, че и снимките ще са забавни и иска да участва.

За новия ѝ проект в момента няма никаква информация. Няма дори и догатки. Аз лично смятам, че беше готова за "Ханедан", но са си дали сметка, че "Династията" би била много трудна за адаптация заради културните различия и съответно са преценили, че Едже Йоренч може да напише оригинален сценарий, без да им се налага да плащат правата за нещо, което и на 20% не могат да използват директно иначе. Кой знае Rolling Eyes Аз все пак залагам на Керем Чатай и Ай япъм + Едже Йоренч. Да видим дали ще позная нещо изобщо Joy

При всички положения обаче, дори и сега да обяви проекта, вероятно ще им трябва някакво техническо време, за да започнат със снимките и като нищо ще се окажа права, че първо ще излезнат "Тактиките" и чак след това можем да очакваме Демет на малкия екран...

И като споменах "Тактиките", да си допълня Шуки-колекцията с днешните му снимки Heart Eyes 

Деметка буквално летеше в облаците Kissing Smiling Eyes

"Да си поговорим малко за чудеса", придружено с музиката от магиите на Хари Потър

И Дживан преценява колко време още елхата ще си е на мястото Stuck Out Tongue Winking Eye Музикалният акомпанимент този път е Сезен Аксу и песента ѝ "Мъжка красота"

DariVale, радвам се, че се появи, че додста дълго те нямше и ни липсваше Heart

# 200
Кате Flowers Hibiscus!
Демет говори ли чужди езици?

# 201
Доколкото знам, както и болшинството турци, не говори чужди езици. От моите приятели съм чувала, че там много късно започват с чуждоезиковото обучение (нещо като 7-ми клас, например), затова им е доста трудно и имат комплекси на тази тема. Разбира се, има изключения. На Капалъ чарши се срещат търговци, които могат да те заговорят на няколко езика и любимото им занимание е да се опитват да познаят от коя страна си. Има и деца от по-заможни семейства, които от малки ходят на частни уроци или завършват хубави колежи. Уви, Демет не е имала този късмет, но както се казва - всяко зло за добро. Ако имаше по-хубаво образование, можеби никога нямаше да бъде на екран и Дизиландия щеше да изгуби много Kissing Face

Днес няма кой знае какви новини около нея. От Пантен пуснаха тази снимка:

Флораленцето Blue Heart вече ни е донесла снимките, на които се вижда, че бдителните фенове са забелязали как Джеръми Скот (творческият директор на Moschino) е харесал и коментирал снимката ѝ със синьото спортно екипчe, чийто дизайнер е той всъщност Wink

Друго подобно вълнение предизвика и най-известният в момента сръбския актьор - Милош Бикович, който е последвал Демет в инстаграм. Човекът също така е продуцент и има много успешна кариера в Русия.

Ето го и него, за който не го познава Kissing Smiling Eyes

И нов кадър от пазаруването ѝ в търговския център Зорлу от преди няколко дена:

Този човечец не знам какви филтъри е използвал, но е монтирал усмивка и на маската на Демет Joy Пак добре, че не си е сложил мигли или червило Hands Nail Care

# 202
Кате, не всеки има шанса да е като Джан с италиански колеж и право в щатите. Трябва да му се признае.  Зад такъв успех стои огромен труд.  Но ако трябва да   сравнявам актьорските им умения, поне това, което са показали и двамата до момента, сравнението е в полза на Демет. По-работливата и по- талантливата е тя. Смело е нашето момиче и не се бои от предизвикателства. Изгледах цялото предаване с Ибрахим Селим. Ами браво. С уважение говори за работата си и за колегите си, с които е работила. Беше много усмихната и позитивна.

# 203
Бива си го сърбинът. 😂
Де да можеше да ги видим заедно...

А този шампоан на Пантен го има в Кауфланд на промоция май тази седмица. 😂
Утре може да надникна, да уважа нашето момиче и аз. 😂

# 204
Пепелче, със сигурност турският е по.добър. Знам го от опит. Ако може да се снабдиш с купен от Турция ти го препоръчвам. Винаги е имало разлика.

# 205
Якутче,
Скрит текст:
даваш ми добра идея, защото  точно  днес ще ходя в един турски магазин за моите любими сушени маслини.
Ще проверя и за шампоана, вече съм си го наумила. 😀

# 206
Привет

Благодаря за споделеното

Милош е голям сладур Heart Eyes
Ще бъдат хубава екранна двойка с Демет, ако я покани да снимат филм Blush

Рапсодия в синьо Blush

# 207
Скоро разбрах, че Любов под наем е адаптация на южнокорейски сериал. Ранобудна птичка нали е с оригинален сценарий?
От първа и последна серия:

И Айлин е била на Пеперудите:

# 208
Птичката е с оригинален сценарий, но No. 309 е адаптация на корейски сериал, а SBSV на испански Nerd

Подкрепа за приятеля ѝ Тугай Мерджан (този най-вляво) и новия му сериал People Couple

Възмущение, че са убили кучка-майка със 7-дневни кутренца Sleepy

Слагам това гифче, което винаги ме усмихва за баланс Hands V

Кочов официално е най-слушаният мъж изпълнител през 2021 г. в Турция.

И малко статийки, ако на някой му се четат с преводача:

Най-популярните турски актьори в чужбина, според Изет Пинто (човекът, който превърна дизитата в международен бизнес)

>>> https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/turk-oyuncula … -populer-41958929

И други две статии за представянето на Демет на "Златните пепруди" от Перу и Испания, съответно:

>>> https://mag.elcomercio.pe/fama/demet-ozdemir-el-increible-numero … -noticia/?ref=ecr

>>> https://www.divinity.es/mi-hogar-mi-destino/demet-ozdemir-espect … 8_3250022051.html

# 209
Демет ни е казала добро утрос две красиви снимки в ИГ

Общи условия

Активация на акаунт