Отговори
# 180
Не беше ли есента времето за новите проекти?

От новините на demetozdemir_chile:

"Bulgaria
(La casa en la que naciste es tu destino)
От 5 януари #DEK започва на екраните на “Диема Фамилия” под името - Домът, в който си роден, е твоята съдба. Сериалът ще се излъчва от понеделник до петък от 22:00 часа с повторения на следващия ден по алтернативен график."
https://www.instagram.com/tv/CXP2XLWM3vO/?utm_source=ig_web_copy_link

"Актуализирано: Демет по целия свят - 41 държави в света, където сериалите с участие на Демет Йоздемир се излъчват или са излъчени на цифрова платформа или местна телевизия."

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 01:51 от Florale

# 181
Флораленце, те толкова проекти окапаха, че сезоните станаха доста относителни вече... започват по едно и също време горе-долу, но за всеки финалът идва различно. Според мен за успеха на един сериал, наред с основните компоненти - сценарий, режисура, актьорска игра, доказани имена, т.н. е много важно да се появят в правилното време и по правилния канал. Дори и да съм най-големият дизи фен, ако ми пуснат 10 нови проекта, а седмицата има 7 дена, естествено, че няма да мога да ги изгледам всичките Rolling Eyes Можеби трябва да намалят малко количеството, за сметка на качеството, защото се получава една ужасна касапница, която не е в услуга на сектора. Предполагам, че това преждевременно спиране на сериалите е адски травмиращо за актьорите...Както и да е. Стискам палци Демет да е избирала мъдро и да има късмет с новите си приключения, каквито и да са те Kissing Smiling Eyes

Иначе това е промото на ДЕК по Диема Фемили Movie Camera

Малко новогодишно настроение с кичовска елхичка и неизбежната Марая Кери Satisfied

И през призмата на феновете Joy

Още един кадър от тайнствената фото-сесия:

Тук страшно много ми напомня сестра ѝ Дерия, когато беше с къса коса. Само боята е друга Kissing Face

А дали пък няма да се сбъдне едно от желанията ми да я видя в ролята на лошичката Smiling Imp Така като гледам има данни Wink

Още един прекрасен кадър от гримьорката Алев Кая

С Екин Коч продължават да си се обичат Heart

В периода 29 ноември - 05 демекври Демет е била най-обсъжданата актриса в Турция с общо 1167 новини за нея в печатните и дигитални медии Flushed

В тази връзка, предаването на Ибрахим Селим с нейното участие се радва на много добра гледаемост и най-вече има страхотни коментари от хора, които не са я харесвали досега, но са впечатлени от искреността и поведението ѝ... понякога образът, които медиите изграждат за една или друга личност е твърде различен от действителността...Абе, ще дойде Видовден, както се казва Hands Nail Care

Имаше още едни много хубави думи от хореографа Онур Алп по повод танца на наградите "Златна пеперуда"
Скрит текст:

"Мисля, че успехът винаги е бил плод на екипна работа. Най-хубавото е, че хората, които се ценят един друг, се събират и се обединяват около обща цел. Чувствам се голям късметлия, защото с такъв солиден екип свършихме страхотна работа за изключително кратко време. Безкрайни благодарности на всички мои колеги танцьори, които винаги ме подкрепяха по време на хореографията и не щадяха енергията, идеите и опита си, докато създаваха тази творба (изрежда ги поименно), на семействата elementsofdanceo_ и abdadancers_, които отвориха вратите си за нас, на @rutkayozis, че ни облича с грижа, и на единствената pinarcura_, която бдеше за всичко около нас. И накрая, безкрайни благодарности на #DemetÖzdemir, красивия човек, който направи така, че този екип да се събере, повярва в мен и прегърна всички ни. С твоята енергия и цеността, която отдаваш на екипа, направи всички ни много щастливи. Надявам се да бъдем заедно в още много красиви творби".

Демет: "Мисля, че е сега е точният момент да заплача. Толкова се радвам, че ви има! Пожелавам ви танците никога да не спират и да ви гледаме с уважение на все по-заслужени места. Аз съм най-голямата късметлийка. Обичам ви много!"

В рубриката "За животните с любов" - поредният кучо, който си търси дом и султан Дживан Animal Heart Eyes Cat

И за финал, сторито, което беше споделила с надпис: "Умирам, разбери" всъщност беше препратка към култовата сцена между Бихтер и г-жа Фирдевс от "Забранения плод", защото след наградите на Пантен бяха излезли със заглавие, че Демет била като дъщеря на Фирдевс Joy и тя веднаха влезе в роля Hug

Ето го и на видео >>> https://twitter.com/i/status/1468595030784937987

Има и още новини, но ми стана досадно да пиша вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
Аааа, Кати, не може да ти е досадно.
Не разрешаваме! ❤️ ❤️ ❤️
И чакаме нова порция.

Опитах се да слушам Оги Коч. 😀
Не ми се получи, но ако ме мотивирате с нещо материално, може да повторя опита. 😀

# 183
  • Плевен / София
Аааа, Кати, не може да ти е досадно.
Не разрешаваме! ❤️ ❤️ ❤️
И чакаме нова порция.

Опитах се да слушам Оги Коч. 😀
Не ми се получи, но ако ме мотивирате с нещо материално, може да повторя опита. 😀

Скрит текст:

# 184
Гости, 😍 тази торта за мене ли е?
Цялата? 😀
Ще си пусна някой хит на зетя, тогава.. 😀 😀 😀

# 185
Кате Green Heart на нас не ни е досадно да те четем Blush

# 186
  • Плевен / София
Гости, 😍 тази торта за мене ли е?
Цялата? 😀
Ще си пусна някой хит на зетя, тогава.. 😀 😀 😀
Разбира се.....Днес е петък и съм добрата фея
Дай шанс на момчето....

# 187
Пепелино, ей тази мелодийка от Кочовите ми е любима и специално ще ти я сложа само на пиано, за да е най-щадяща за ухото Stuck Out Tongue Winking Eye

Ханде Ерчел са я питали нещо за Демет във връзка с "Пеперудите" >>> https://twitter.com/i/status/1469342801225789457 Самият въпрос е изрязан, но се чува отговорът ѝ: - Не съм виждала такива коментари. Демет е човек, когото много обичам. За мен е много... т.е. няма никаква връзка с положението."

Писала съм и преди за тях двете, че се познават от доста време и имат страшно много общи приятели. Явно в главите на някои хора задължително трябва да са конкуренция и да има някакво напрежение между тях Rolling Eyes

Благодарности от фондация "Надежда за бъдещето", която по обяд ще обяви проект, в който Демет и Онур Алп са се включили. Доколкото разбирам е свързан с деца със специални потребности.

"Такъв проект се получи, че не намираме думи да го опишем. Уважаваната актриса Демет Йоздемир и известният танцьор Онур Алп Санджактар, който се свърза с нас от нейно име, ни подкрепиха в старанието да бъдем лек. Благодарим им безкрайно много. Добре, че ви има. Нека сърцата ви са щастливи и пътят ви винаги да е изпълнен със светлина."

Пускам и промо-клипчетата за "Птичката" в Аржентина. Първо се появи това:

А днес е излязло и това >>> https://twitter.com/i/status/1469410471648260098

Интересното е, че са избрали за музикална тема песента на Руджеро - Ако те няма. Вероятно заради текста са се спряли на това парче. Ако не ме домързи, ще го преведа Nerd

# 188
# 189
Ето ги и така снимките на Пепелчето Heart

Това спортно екипче на Адидас ѝ е доста Nature Fire

Явно продължава на някъде със звездолета Rocket Предполагам, че летят с Оузхан до Антеп, където Кочов ще има концерт.

И това, което писах и предишните дни - ДЕК в Испания се котира доста добре. Вчера е бил най-гледаният турски сериал изобщо, не само по Дивинити Kissing Smiling Eyes

А сега обещаната песен, с която "Птичката" се промотира в Аржентина. Както някой беше написал - завиждам на всички, които ще гледат сериала за първи път Heart Eyes

Руджеро - Ако те няма

На стената имаше картина, която изтръгна от живота си.
Спомни си какво беше някога. Все още ме боли.

Знам, че да простиш не е лесно, но времето лекува раните.
И за да се върнеш и да ме целуваш отново, бих те чакал.

Ако се върнеш, аз съм тук. Оставям всичко, което бях някога.
Вече нищо не е същото. С гласа си заглушаваш шума.

Ако те няма, скъпа, всеки ден мисля за теб повече.
Ако те няма, споменаът за теб остава и болката не престава.  

Ако те няма, скъпа, всеки ден мисля за теб повече
Ако те няма, ако те няма, ако те няма...

Скъпа, не разбрах колко съм те наранил.
Толкова лесно се заслепих, че сам си го причиних.
Моля те, дай ми още един шанс.

Може би сме загубена кауза и няма нищо, което да трае за цял живот.
Но беше рано за раздяла, затова те моля да се върнеш, дори да е само за една нощ.

Абе, с две думи - латино разкош Kissing Face

# 190
  • София
Благодаря ви момичета за информацията. Прекрасни сте💗💗💗
Иначе Кочов го харесвам като композитор, музикант и певец. Ама на това огън момиче му трябва страстна любов, а той като, че ли не е от този тип. Мое мнение.

# 191
Тединка, аз също мисля, че Оузхан не е най-подходящата партия за нея, но понякога не се избира от най-доброто, а от каквото има... Демет си знае Kissing Smiling Eyes

Иначе познах, че са в Антеп.

И трябва да се признае, че публиката на концерта е много добра >>> https://twitter.com/i/status/1469732436602986500 и още https://twitter.com/i/status/1469729997577465861

Арабският Harpers Bazaar е публикувал статия за 5 двойки турски актьори, които са си най-добри приятел(к)и >>>https://www.harpersbazaararabia.com/culture/celebrity/5-turkish- … -be-on-your-radar Започват с Демет и Наз Heart Останалите са Баръш Ардуч и Енгин Йозтюрк, Ханде Ерчел и Бурджу Йозберк, Берк Гювен и Озан Долунай, Хазал Кая и Сонгюл Йоден.

"Демет и Наз си станаха най-добри приятелки на снимачната площадка на турския драматичен сериал Doğdogan Ev Kaderindir, където техните героини, както можете да се досетите, са си най-добри приятелки. Работейки заедно повече от година, този дует създаде силна връзка помежду си. От споделяне на очарователни истории в Instagram до излизане заедно след снимките, те винаги са забелязани заедно."

Аз ще допълня, че всички са навързани много здраво. Днес Бурджу Йозберк има рожден ден и се оказва, че не само Ханде и Демет са много близки с нея, но и Наз... Снимката им е от 2014 г.

Също така Демет и Хазал са си големи дружки. В предаването на Ибрахим Селим Демет специално я спомена, заедно със Селин Шекерджи като част от хората, които са я защитили, когато медиите са я линчували, че е била танцьорка...

И тук мисълта ми пак се разклонява, не знам дали някой, който е гледал предаването на Ибрахим Селим, обърна внимание на историята, която Демет разказа за приятеля, който ѝ е поискал пари назаем, понеже бил много зле финансово и не можел да си плати наема, а на следващия ден се разбрало, че с парите от Демет купил годежен пръстен... и че вече не е приятелка с този човек... не знам защо, но се сетих за едно име... Thinking

# 192
Кати, 😍 кой е?
Да не е оня Анъл, дето не го дишам? 😀
 Не зная каква му е историята, просто за друг не се сещам.

И като една видна клюкарка 😉 да питам, с Фуркан Палалъ хич ли пък нищо нямаше?
Така ми се искашееее...

# 193
Пепелинче, много правилно се ориентираш Hands Clap Ако не ме лъже паметта, точно за Анъл се чу, че се е сгодил набързо след края на "Птичката" (и също толкова бързо са развалили годежът после). С Демет до тогава бяха неразделни, а след това престанаха да дружат... Може и да не съм права, но някак си много съвпадат нещата, како Сийке Kissing Face

За Фуркан не мога да кажа нищо със сигурност. По времето на No. 309 изобщо не съм чувала за Демет, камоли да имам лични впечатления. Знам, че пресата ги е гаджосвала, но това не е критерий. В момента двамата са си в отлични отношения и продължават да се уважават - нещо което май не се случва с предишните ѝ половинки или поне публично няма индикации да си поддържа контактите с когото и да е от тях... В този смисъл, смятам, че по-скоро не са били гаджета, а просто много добри колеги. Още повече, че по това време на Демет ѝ приписват връзка с футболиста Оузхан Озякуп, а в някакъв момент и на Фуркан му приписват връзка с Аслъ Бекиролу, която пък продължава да е много близка приятелка на Демет... И тук спирам, защото, ако вкарам още някое име, ще стане тотална каша Wink

Айде и малко фенско творчество да споделя, за да не са само клюки Joy

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 02:05 от super_katia

# 194
Анъл изобщо не си изигра правилно картите. 😀
Залепи се за Джан Яман, защото тогава той беше на гребена на вълната (покрай Демет, разбира се) и така ще си остане вечният копиеносец.
Скоро и това няма да е, защото се изтърка.

А иначе много ме дразни идеята във всяка комедия приятелят и приятелката да са непоносимо грозни ( в ЛЛО надминаха себе си) , сякаш, ако не е така ГГ няма да изпъкнат.
Някак тъпо ми изглежда и се обиждам, че ме подценяват. 😀

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 14:17 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт