Отговори
# 165
  • Плевен / София
Благодаря ви за споделеното....
Спорна седмица....

# 166
Днес ще стане малко информационно претрупване, но да споделя и останалите материали, че сърце юнашко не трае Satisfied

От Токио

+ снимката, споделена от Гости Heart и тези две:

По принцип е добър фотограф, но има доста по-добри кадри от неговите Kissing Smiling Eyes Като този например Heart Eyes

И любимата ми снимка от тази вечер:

Ондер

Екип Демет Flowers Bouquet

Онур: „Беше нощ като сън. Благодаря ти за всички красиви неща, които добави, откакто се появи в живота ми. Хубаво е, че те има"

И включванията на Демет в по-добро качество в хронологичен ред:

И само с Джемре Байсал и Мелис Сезен, че по-рано пуснах доста снимки с Ахсен

Лека вечер и успешна нова седмица Flowers Hibiscus

# 167
Аз погледах малко онлайн, но уцелих точно Демет и хита на вечерта - Melis Sezen Smile
Скрит текст:

# 168
  • София
Благодаря ти Кате. Аз ги гледах  до положение в което ми прекъсна линка и повече не можах да влезна. Но Демет беше много стилна, много красива личеше си колко много се е ошлайфала. Изказа и просто прекрасна. Доста звезди сложи в малкия си джоб💗💗💗 Бях изненадана когато Керем и Ханде не бяха в залата за да си вземат наградата. Спомням си когато Джан и Демет спечелиха Джан беше зле със очите, но бяха там и се подкрепяха Бяха много емоционални.

# 169
  • Плевен / София
Хубава вест....
ДЕК от 5 януари в 22 часа по Диема Фемили...

# 170
Теди, всеки сам си преценява.

Оузхан Коч не само, че не взе награда, но и се е снимал с Едис, който грабна 3 пеперуди и му се явява конкурент... Явно хората са различни.

Берфу Йененлер също беше в залата, въпреки че не спечели за инфлуенсър на годината... Хазал Кая и Озан Долунай по същият начин. Както и да е Hands V

За мен важното е, че Демет беше безупречна и придаде много блясък на събитието Nature Sparkles Както някой беше изкоментирал: "От сега нататък ще казвам, че Турция е кралство и Демет е неговата кралица" Wear Crown

-------------------------------

Гости, чудесна новина си ни донесла Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 14:45 от super_katia

# 171
Имам новина!!!!
Ще дадат сериала “Домът, в който си роден, е твоята съдба” на 5 януари 2022 от 22:00 часа по Диема Фемили.
Много се радвам, че ще го дават!!!

# 172
Гости Green Heart Мими Green Heart прекрасна новина!

Кате Gift Heart

# 173
От @marthaoborska

# 174
Докато не съм забравила, да споделя две снимки от представянето на новата песен на Кочов:

И обратно на "Пеперудите" Kissing Face

Публикуваха кратко клипче от "зад кулисите" на церемонията >>> https://www.instagram.com/p/CXHrz--ozU9/

Демет още веднъж доказа, че каквото прави, го прави със сърце Sparkling Heart Идеята за танцовото ѝ шоу, в което показва подготовката за церемонията, вълнението, блясъка на събитието, "полета на пепрудата" и рязката смяна на стила със своебразното "after party" беше уникална. Много е трудно всичко това да се предаде като емоция в рамките на само 2 минути, но определено се бяха постарали.

И заслужено колегите ѝ я хвалят. Това е туит на победителя в категорията за най-добра сериална музика

Само напред!

За втори път в рамките на няколко дена е на върха на трендовете

И малко афтър парти с Гюлдже Дерели и Ханде Йълмаз >>> https://twitter.com/i/status/1467630695766007812

# 175
  • Плевен / София

# 176
Да допълня Гости, че после Кати да се развихри. ❤️😍❤️

https://www.instagram.com/tv/CXLrK7vI6c6/?utm_medium=share_sheet

# 177
Пепелче, взе ме за мезе нещо Joy  Чети сега на воля Kissing Heart

Видеото, което си споделила с танца е придружено от следния текст: "Казаха ми, че на екрана не се е виждало много добре. Това е един сладък момент от генералната репетиция от предния ден".

Сценаристката Ейлем Джанполат: "Бейби, ти Мадона ли си? Страхотна беше на сцената. Да, на екрана не се видя най-добре. Сега е много по-ясно. Красавицата ми, браво на теб! Всичко, което правиш, го правиш по най-добрия начин!"

Наз Гьоктан, която също се е занимавала с танци пише: "Като свидетел на генералната проба, мога да кажа, че се получи страхотно. Гордея се с вас!"

Има коментари и от Демет Акалън, Шахика Ерджумен и много други. Всичките са суперлативи Flowers Hibiscus

Малко снимки от момента, преди да излезе на сцената:

Определено много положителни отзиви събра Демет Heart Exl - както за танца, така и за тоалета и цялостното ѝ присъствие Hands Clap

Двете свраки, които редовно я кълват, сега са решили да я похвалят:"Не са Оскарите, нито Бродуей, а Демет Йоздемир!" >>> https://twitter.com/i/status/1467838798612643849

Този моден експерт Joy също говори само хубави неща: „Демет е като капка (вода)... Дизайнът на роклята ѝ е красив. Само фльонгата тук ѝ идва малко повече, спрямо дължината на косата ѝ. Всичко иначе е прекрасно и на мястото си. Това момиче е нещо различно... Много я харесвам. Идва ми да променя планетата за нея (някакъв идиом е това и не знам как точно да го преведа, но е супер похвала)" >>> https://twitter.com/i/status/1468130145147961345

Още похвали и от Джемал Гюнбаш >>> https://www.milliyet.com.tr/pembenar/cemal-gunbas/kirmizi-hali-4 … n-siklari-6655803

"Освен, че е лице на марката, Демет от месеци се подготвяше за тази вечер и положи много усилия и старание. Направи великолепно изпълнение на откриващия вечерта танц. Гласувам с две ръце за нея! Страхотно стилна рокля е избрала. Такъв тип рокля е трудна за носене, но на Демет стоеше прекрасно, особено върху онзи червен килим, изглеждаше като плаващ лебед... 10 точки от 10!"

Това вече ми идва прекалено, но и кенийчетата ѝ я гледат >>> https://www.instagram.com/p/CXLWpYOITKH/

И тук направо виждам обяснение в любов. От вчера са се почнали с Онур Kissing Smiling Eyes

Демет е написала в отговор на предишните хубави думи на хореографа: "Скъпи Онур, благодаря ти много, ама наистина много за усилията и за желанието ти да ме виждаш все по-добра. Нека пътят ти винаги да е отворен и изпълнен със светлина за още много красиви спомени. Танцът освобождава, господа Nature Star2"

Онур Алп: "Ти си много специален човек, който прави всичко с много любов и отдаденост. Не пестиш положителната си енергия за никого... Нищо не може да се сравни с работата и прекараното с теб време! Нека всички хубави неща в живота ти се случат. Радвам се, че пътищата ни се пресякоха. Много си ценна за мен, Демет."

Най-големият комплимент за мен обаче е от някакво момче, което е помагало за събитието:

"Демет Йоздемир е много добра. Попита как да стигне зад кулисите. Много скромен и мил човек е. Удовослтвие беше да се запозная с нея"

Слагам и един хубав Шуки за мой собствен кеф Stuck Out Tongue Winking Eye

И в графата разни информации:

- ДЕК почти всеки ден през последните седмици са най-гледаният сериал по испанската Divinity и държа да отбележа, че поне от една седмица Мехди е убит и рейтингите продължават да растат...

- В Аржентина ДЕК е на 4-то място сред най-гледаните сериали на платформата HBO Max (подобно е положението и в съседна Бразилия)

- На 13 декември започва повторното излъчване на "С аромат на ягоди" в Унгария по LifeTV

И трябва да си призная, че с Юсуф винаги са ми харесвали много като двойка Heart Eyes

# 178
Кати, 😍 😍 😍

# 179
Няма спирка Stuck Out Tongue Winking Eye

На въпрос: - Имате ли нов проект?,
Демет Йоздемир отговори: - Бяхме на работна среща. Скоро ще чуете.
Известната актриса пожела лека работа на репортерите и продължи с покупките си.

Разбира се, няма почивка и за душманите. Сега са заяли Демет защо била казала, че Ахсен ѝ е любимка Joy Ами, можеби защото и на останалите момичета ръкопляска с високо вдигнати ръце, но Ахсен наистина ѝ е на сърце Kissing Smiling Eyes Чистосърдечността явно е осъдителна... Първата снимка е придружена с песента "Ще се оправим, бе, дай Боже", индиректен отговор... другите две са публикувани от Ахсенчето.

Демет даже е коментирала, че Ахсен е много красива, а тя ѝ отговаря засрамено - Ами, ти Animal See No Evil

Фенско творчество - ала Барби и Кен Stuck Out Tongue

П.С. Докарали са я като нашата Галена повече Kissing Face

А Ондер и Руткай са по-подходящи за добрата фея, отколкото за Кен, но няма значение Hands Nail Care И така си ги обичаме Kissing Heart

Статия за двойките на "Пеперудите"

За Дмет и Оузхан са написали, че тя като домакин на събитието е трябвало да бъде в залата много по-рано, затова не са влезнали с Кочов хванати ръка за ръка и известно време са били отделно. Когато Демет се качила на сцената за началото на шоуто, Оузхан я гледал с гордост. После, когато той излезнал да връчи няколко статуетки, тя на свой ред го аплаудирала не по-малко от победителя и се чуло как му подвиква "браво".

И още от танцьорите. Репетиция без Демет >>> https://twitter.com/i/status/1468377214836113412 и с нея >>> https://twitter.com/i/status/1468303318090850308

Така като гледам, поне 15 човека са участвали в подготовката People Dancers

Общи условия

Активация на акаунт