Отговори
# 240
Да сме живи, здрави и зло да ни забрави 🙏

Това е кадър от излъчването на РП в Египет, което върви в момента.

Иначе днес се навършват точно 2 години от началото на DEK Sunglasses

А онзи ден приключи излъчването на сериала в Испания - отново с най-висок рейтинг Hands Clap

Относно деня на "деметистите" - изборът на 24 декември бил заради рождения ден на първата ѝ героиня - Айлин от SBSV.

Айде, продължаваме със сармите Kissing Smiling Eyes

# 241
  • София
Честита Коледа,  момичета! ❤❤❤
Нека тази Коледа да положи началото на една година, в която здравето, щастието и късметът са ваши постоянни спътници.

# 242
Преяждаме ли, момичета Stuck Out Tongue Winking Eye Аз честно и почтено си признавам, че - да и накъдето и да се завъртя има само разни софри, манджи и т.н. Kissing Smiling Eyes

Иначе Деметка явно се е завърнала в Истанбул. Вчера по нощите пусна това стори, по което феновете-агенти са я разконспирирали, че е у Руткай Sunglasses Картините над нея действително съвпадат, пък и от кого друг може да вземе такава коледна шапка със заешки ушички Satisfied:

Два дена подред отново е на вълна кучешки неволи...

И познавайки я добре, от мениджърската ѝ агенция ID са направили дарение на нейно име на първото убежище за спасяване на животни в Турция. Същото са направили и за Шуки Revolving Hearts Много хубав новогодишен подарък са им измислили, вместо някакви прахосъбирачки Hands Clap

За мой кеф да си сложа и едни джиджени Шуки и Ибо от наградите на GQ Heart Eyes

# 243
Кати, 😍 преяждането е разрешено до 1.02.
Имаме време, но побързайте все пак. 😂
И къде е зетят питам аз?, 🤔🤔🤔

# 244
И да й пожелаем един страхотен екранен партньор, подобно на тези двамата левенти горе. Взимно им провървя. Ще видим както са ни обещали и излъчвнето на Тактиките през февруари. Сега може би ако играеха в сериал с Фуркан Палалъ може и да се получи страхотен тандем. В  Стая 309 Фуркан ми беше по-дървен, но израсна много и мисля, че сега вече може да играят успешно двамата в драма. За всяко нещо си има време, и ако е рекъл Господ може и да стане.
С попреяждане и попрепиване може да продължим до 14.02. Като сме безделници не сме без празници.

# 245
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Прочетено във ФБ....Дали е вярно
Издание "2 страници" информира, че Демет Йоздемир и Огузхан Коч са се разделили. Очакваме опровержение от Демет.
Също така, според изданието Hurriyet!
Любовта между Демет Йоздемир и Огузхан Коч приключи. Двойката, която често излизаше на преден план с новини за раздялата, окончателно се е разделила.
Според новините на “2 страници”, двойката е обявила на близките си, че връзката им е приключила, като са казали „Това време определено свърши, няма връщане назад“.
Предполага се, че причината за раздялата на двойката е отказът на Коч да се ожени.
Аз досега не съм чела Демет да говори за брак, и че тя самата е готова за такава стъпка...
Кате,ти какво ще кажеш по въпроса...?

# 246
Гости, и аз преди малко гледах видео - извадка от предаването на ТВ8 с Мюге и Гюлшен на 2 страница, в която представиха сензационната новина за раздялата на Демет с Ози. Не вярвам. За колко звезди хвърляха бомбата за раздяла, но се оказваше впоследствие фалшива. Представиха така нещата сякаш Демет иска брак, а Ози се дърпа, защото колко техни приятели се обвързали, пък той  не предлагал брак на Демет и видиш ли ходенето им в  Париж бил опит да дадат шанс на връзката си за последно. Как в началото на годината заглавието по медиите било Първата дойка на годината, пък сега ще е Последната разделена двойка. Явно няма нищо вярно в тази новина. Не самата раздяла, ако е истина това са нормани неща,  но начина на поднасяне на информацията е долен.

# 247
Аз пък, не зная защо, си помислих, че са се разделили наистина.
Първо, тази Германия ни в клин, ни в ръкав, а и през цялото време сякаш Озито не съществува.
И после хоп - от летището, че при Рутко... това си е повече от странно.
Хайде да се освободи място за Шюкича или някой по- така. 😀

А интерпретациите на  журналята няма да ги коментирам и  това как  ровят в чуждите рани. 🤢

# 248
Тези двете, дето са пуснали новината изначало не харесват Демет и само се чудят как и за какво да я захапят... Не съм видяла видеото с разсъжденията им. По-скоро в момента няма кой знае какви интриги и са решили да си измислят нещо, за да си запълнят предаването.

Оузхан онзи ден беше у Демет и хранеше котките (проверих, че действително снимката беше от нейната веранда), докато тя беше в Берлин при баба си. Не ми се вярва за един ден да са се разделили. Продължават и да се следват в Инстаграм. Не са трили общи снимки. За мен новината е по-скоро поредната провокация, в момент, когато Демет преговаря за нов проект...

Да видим.

# 249
Демет вече е с 14.5 млн.последователи в Инстаграм.

Ig Story от @gulcedereli с @demetozdemir

# 250
# 251
Не знам защо, но на моменти Демет ми напомня много на Катрин Зита-Джоунс от периода ѝ на Зоро Rolling Eyes На горната снимка, споделена от Флораленцето пак получих такъв факс Joy

Както и да е, сега към новините Nerd

Днес всички знайни и незнайни клюкари продължават да се упражняват по темата за раздяла на Демет с Кочов. Прилагам само някои от статите от печатните медии:

Този съвсем не е разбрал, че здравословен проблем има бабата на Демет, а не майка ѝ, но обявява, че г-жа Айшен е станала причина за раздялата... Satisfied нейсе.

Интернет така или иначе от вчера ври и кипи. Клюкарските предавания също не изостават. Триглават ламя в лицето на Бирджан, Арто и Серен заявиха, че Демет се е избавила. Доста оплюха Оузхан. И те са на мнение, че Шуки би ѝ отивал много Sunglasses  

Билял Озджан пусна цели 2 видеа. Според него Демет много обичала Оузхан и той нея, но щом е разбрала, че няма сериозни намерения след пътуването им до Париж, решила да не си губи повече времето... Пак като развален грамофон повтаря, че връзката им била от 2019 г. (писала съм и преди, че няма как да е от тогва).

И за капак казва, че според него е възможно отново да работи с Джан Яман, само че този път в Италия, защото там много ги харесвали Joy Този човек, ако поне малко ги следеше, едва ли щеше да се излага с такива твърдения...

Слагам едни Демет и Ибо, които в момента така са налазени от клюки, вместо от пеперудки Kissing Smiling Eyes Изводът е, че и да се опитват да ги разкарат - файда няма. Дано само усмивките не слизат от лицата им и каквото и да се случва да е за тяхно добро! Личният живот е личен и не искам да спекулирам повече House Те, ако искат ще си кажат.

В същото време започнаха да излизат някакви архивни снимки. Не знам дали не са форма на морална подкрепа към Демет Rolling Eyes Тази, например с телефонджията:

И тези двете с вечния фен Мурат:

И докато се вихрят поредните простотии, кенийчетат на Демет са я зарадвали с видео-честитка и пожелания за новата година >>> https://www.instagram.com/p/CYBxpn9l6Kg/

Последно, един туит от акаунта на първия сериал на Демет - SBSV, с текст "да се завърнем ли?" взриви мрежата и масово се споделя >>> https://twitter.com/birsirverecegim/status/1475840069323927553 Това се казват фенове. И 8 г. по-късно подкрепят любимците си Heart

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 23:56 от super_katia

# 252
С Екин Коч може да се получи взривоопасна смес на екран. Доста възмъжал е от филма им с Демет. В историческата сага за Селджуците изглеждаше страхотно.
Все си мисля обаче, че има нещо вярно в клюките за раздяла с Оузхан. И без това не го харесвах. Когато се потвърди обаче ще разкостят Демет като мъжемелачка. А тя само търси някой да бъде до нея в добро и зло и се раздава, раздава...

# 253
Кате, ако някой продуцент реши, че има пари в Джан/Демет, може и да ги видим отново заедно /но не искаме Laughing /. Не знам доколко е пречка това, че май не владее чужди езици и е някак си гражданка само на Турция. Все пак отиде във Верисимо. Скоро срещнах колко е бил хонорара й в DEK, но не знам дали е истина. Фарук Тургут беше казал, че Джан и Демет вече струват скъпо за общ проект; един епизод от Мистър Грешен излизал около 140 хил.евро, телевизията му плащала 110 /ако не греша цифрите/.

# 254
Да не си на мястото на Демет и Ибо, а за журналистите отдавна мога да кажа само...досещате се.

Разбирам, че са публични личности и, че е любопитно за всички нас как живеят, но ме гневи тази омраза и злоба, с която ги разчленяват и ръфат като хиени.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 15:06 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт