На море в Гърция 2021-VII/2022

• 59 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Привет от Гърция, утре ще дразня със снимки.
Καλό ταξίδι και να περνάς όμορφα! 😉
Μιλας ελληνικα? Μπραβο. Не мога да свикна с ударенията на гръцки, откачам като трябва да ги цъкам едно по едно.

Аз чета вашите мнения за Тасос, и да видим какво ще реша в крайна сметка. На Бай Гугъл основно гледам как изглежда плажа например. Дали има камънаци и т.н.

# 512
  • София
Освен в google, винаги гледам и в tripinview.com.

# 513
Здравейте, имам въпрос относно сертификатите. Разбрах, че Гърция маха задължителния пср и за ваксинирани, но не разбрах колко време важи сертификата без бустер за влизане в страната. Вътре в Гърция след 7 месец се водиш неваксиниран и не може да влизаш в театри, фитнеси, вътрешните части на заведенията и т. н, но на много места пише, че за влизане сертификата важи 9 месеца, както приеха в ЕС. Въздържам се от бустер, не виждам смисъл за себе си от здравна гледна точка от такъв, но ми се иска да попътуваме още малко:)

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 09:25 от BettyBoop

# 514
  • София
Здравейте, имам въпрос относно сертификатите. Разбрах, че Гърция маха задължителния пср и за ваксинирани, но не разбрах колко време важи сертификата без бустер за влизане в страната. Вътре в Гърция след 7 месец се водиш неваксиниран и не може да влизаш в театри, фитнеси, вътрешните части на заведенията и т. н, но на много места пише, че за влизане сертификата важи 9 месеца, както приеха в ЕС. Въздържам се от бустер, не виждам смисъл за себе си от здравна гледна точка от такъв, но ми се иска да попътуваме още малко:)
Без бустер - 9 месеца за минаване на границите; вътре в Гърция - 7 месеца.

# 515
Ох, ако е така, може и да се класираме. Благодаря! Има доста време и кой знае какво ще измислят до тогава, но дано поне лятото ни отпуснат малко свобода.
По хотели, частни квартири знаете ли как стоят нещата? 7 месеца?

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 09:44 от BettyBoop

# 516
  • София
Ох, ако е така, може и да се класираме. Благодаря! Има доста време и кой знае какво ще измислят до тогава, но дано поне лятото ни отпуснат малко свобода.
По хотели, частни квартири знаете ли как стоят нещата? 7 месеца?
Навсякъде вътре в страната е 7 месеца.
Ако не се появи нещо ново, би трябвало да се отхлабят мерките до лятото.

# 517
Демек влизаш в страната и спиш на улицата😂 Яко са го измислили. Съмнявам се, че частните ап ще държат на свртификат. Ще видим.

# 518
Харесах един апартамент в Аргостоли и един в Ликсури. Все са в централната част (според описанието). Кое градче е по-добрият избор - и от логистична гледна точка, и като атмосфера?

# 519
  • София
Харесах един апартамент в Аргостоли и един в Ликсури. Все са в централната част (според описанието). Кое градче е по-добрият избор - и от логистична гледна точка, и като атмосфера?
Аргостоли. Само не знам как ще е с паркирането, ако наистина е в централната част.

# 520
В Аргостоли винаги сме спирали на пристанището, там паркингът е безплатен. Ако наистина е много близо до централния площад и крайбрежната улица, може направо там. Ако не, провери в описанието на апартамента какво е казано за паркинг. Като недостатък - има места в Аргостоли, където може да е шумно. Иначе аз много го харесвам.

# 521
Пише, че е до централния площад и на 5-7 минути пеша от пристанището. Отбелязано е, че може да се паркира безплатно на улицата, но дали е така...

# 522
  • София
Divi_86, за кой месец планираш почивката на Кефалония?

# 523
Divi_86, за кой месец планираш почивката на Кефалония?
За края на юли, надявам се.

# 524
  • София

Вчера и днес

Общи условия

Активация на акаунт