Абонаментни кутии в България - Тема 19

• 53 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
На мен ми харесва Goodbox, но не и цената. Ако беше на редовна щях да я поръчам.

# 571
  • София
Любими аромати.  Май ще я поръчам.  Simple Smile

# 572
Някак си не ме грабва кутията. Поне един измивен продукт за лице да бяха сложили, че с тея кремове вече цялата мога да се мажа, а със серуми да се поливам 😂 Лично аз не ползвам лосиони за тяло ( изключение прави лосион от кутията на Кибрит на Milanesi), нощният крем на Doctors formula ми харесва и може би и този ще е хубав, крем за ръце и балсам за устни са Ок неща за пълнеж, а скраба за тяло ползвам само един... Та мисълта ми след това безсмислено обобщение беше, че към момента мисля да се въздаржа. Утре ще видим и каква кутия ще понесат от Кибрит.

# 573
Кибрит пуснаха промото за тяхната кутия. Една дама, обясни какъв е проблемът с Wooden Spoon продуктите, в Инстаграм. Явно е пробвала няколко и е забелязала едно и също - след отваряне, се развалят бързо. Което обяснява миризмата на олио от серума след известна употреба ...

# 574
Кибрит пуснаха промото за тяхната кутия. Една дама, обясни какъв е проблемът с Wooden Spoon продуктите, във Фейсбук. Явно е пробвала няколко и е забелязала едно и също - след отваряне, се развалят бързо. Което обяснява миризмата на олио от серума след известна употреба ...

Така е с paraben free продуктите... Срока на годност е доста кратък, а и не мога да разбера прехвалването на тази марка сякаш е нещо уау...

# 575
@Tangerine - да, така е. Да ги правят в по-бутикови и маломерни опаковки тогава, знам ли?! Серумът е невъзможно да се употреби бързо за лице.

# 576
@Tangerine - да, така е. Да ги правят в по-бутикови и маломерни опаковки тогава, знам ли?! Серумът е невъзможно да се употреби бързо за лице.

Като човек, който ползва серуми (30 мл. са опаковките) един серум го ползвам около месец и половина, когато го ползвам сутрин и вечер. За кремове за лице винаги съм предпочитала малките опаковки 30 мл., тъй като рядко се харесваме и не успявам да ги привърша. При такива продукти като на въпросната марка е редно да бъде по-малка опаковка. Тази вечер явно съм в някакъв безсмислен обяснителен режим 😂

# 577
@Tangerine -  въпросният серум го ползвах само вечер. Промени си миризмата някъде на втората седмица, при съхранение на тъмно. Въпреки нея обаче, бих го препоръчала. Даже, заради него бих поръчала кутията, но ще постъпя разумно и ще си изчакам да пристигнат серумите на Sisley и Dr. Barbara Sturm и ще ползвам тях.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 22:07 от vanya.pavlova

# 578
На мен ми хареса кутията на Good Box, но цената не ме кефи. Не е нещо уау, но е добре. Ще изчакам Кибрит и ще преценя коя от двете ще поръчам за Коледа. 🎁

# 579
И на мен не ми допада. Миналата година имаше повече продукти.
You are worth it са пуснали октомври ската кутия на 29 лв.

# 580
# 581
Очаквах повече от кутиите за Коледа... На мен много бавно ми свършват, защото ползвам по няколко различни от вид едновременно. Как не им стига фантазията за нещо комбинирано, различно от серуми и лосиони... Така че good box отпада.. А я чаках за подарък. Кибрит ако пуснат това wooden shoop олио, което няма как да сложа с тази миризма на лицето си и горките ми петички приеха поредния отхвърлен продукт и вече съвсем изгубиха надежда, че някога ще ползват продукт по предназначение.. Отделно ако се смесят маслата ръчно по съставки ще се види, че цената обявена на близо двеста лева е не реална.. Жалко.
Трябва да търся други варианти за подаръци..

# 582
Дизайнът на кутията на GoodBox за ноември е приказен, но въпреки това е само опаковка. Продуктите за тяло на коледна тематика са с чудесни аромати ... Обаче, аман не от серуми, а от балсами за устни.

# 583
Аз поръчах, обичам такива аромати. Харесва ми крема за лице на Naobay искам да пробвам и други техни продукти, ако нещо ми е излишно, ще се присъедини към нечий коледен подарък.
Искам да се оплача от кърпата за глава Даная. Много ми хареса в началото, но се скъса след 2 пранета.

# 584
На мен Goodbox ми харесва. Кремът на Naobay ми е интересен, а балсам за устни за мен не е пълнеж. Ползвам целогодишно, особено зимата свършва бързо.
Не разбирам повтарящи се коментари - няма да поръчам или това не ми харесва. Ясно е, че в подобен тип кутии, няма как продуктите да са персонализирани. И аз не винаги използвам всичко, но това не означава, че кутията е лоша. А и не сме задължени да поръчваме ежемесечно.
Интересно ми е да видя и предложения за интересни продукти(различни от канчета и скрънчи Simple Smile ), а не само негодувания. Wink

Общи условия

Активация на акаунт