Абонаментни кутии в България - Тема 19

• 52 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Споделям козметика за бебе, ако някой има нужда
https://www.biobabycare.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8% … NrU0Q4LuJa-FNVd7Q

# 691
Гуудбокс са пуснали кутията за декември. Аз лично ще изчакам да видя дали ще разкрият продукт. Доста ме изкушава.

# 692
Гуудбокс са пуснали кутията за декември. Аз лично ще изчакам да видя дали ще разкрият продукт. Доста ме изкушава.
.
И аз това видях, надявам се да разкрият продукт, да си я поръчам за Коледа, защото до тук нищо не ме грабна. Зщ

# 693
Нямам търпение някой да покаже кутията за ЧП на Pick N Dazzle. Още ли никой не я е получил?
И аз се надявам на декемврийския Гуудбокс. Поръчах и празничната на Лейди бокс. За сега е това…

# 694
Нямам търпение някой да покаже кутията за ЧП на Pick N Dazzle. Още ли никой не я е получил?
И аз се надявам на декемврийския Гуудбокс. Поръчах и празничната на Лейди бокс. За сега е това…
Май утре ще почнат доставките на тази кутия. И аз имах интерес обаче без никакви разкрити продукти нещо не ми допада идеята. А всъщност само до днес  може да се поръча..

# 695
Аз обмислям пак на сляпо да я поръчам кутия на Goodbox. До сега не съм била разочарована от тях. Единственото което ме смущава леко е подсказката им за продукт, защото ме навежда на мисълта, че може да е лосион за тяло, който няма да ползвам... Ама като се замисля може да го лансирам към подаръка на някой.

# 696
Аз обмислям пак на сляпо да я поръчам кутия на Goodbox. До сега не съм била разочарована от тях. Единственото което ме смущава леко е подсказката им за продукт, защото ме навежда на мисълта, че може да е лосион за тяло, който няма да ползвам... Ама като се замисля може да го лансирам към подаръка на някой.
И аз мисля, че е лосион за тяло.

# 697
И аз мисля, че е лосион за тяло.
Аз пък се надявам да е точно лосион. Ако има и някакви кремчета/ маски за ръце и крака и нещо за коса, ще я взема със сигурност. Серуми и кремове за лице вече🤮
Надявах се някой да направи тематични кутии, за коса, за бебе и майка, за дете… Ама няма такива изгледи.

# 698
И аз се надявам на тематични, но явно няма.

# 699
Масло за тяло с аромат на бисквитки от So Simple
Мисля, че това ще бъде един от продуктите
Те имат намаление на техния сайт и вече поръчах маслото, заедно със стик и ексфолиант.

# 700
Това масло на So simple беше в кутията за миналия декември.
Ще изчакам и аз да разкрият какъв е продуктът.

# 701

Ако наистина е същото, ако не са направили ново .... мога да потвърдя, че това е единственият продукт на тази марка, който препоръчвам с две ръце. Страхотно беше.

# 702

Ако наистина е същото, ако не са направили ново .... мога да потвърдя, че това е единственият продукт на тази марка, който препоръчвам с две ръце. Страхотно беше.
Аз ужасно много харесах маслото за тяло с кафе. Всички други техни лосиони и кремове според мен бяха ужасни! Но пък този не съм го пробвала. Той в металните кутийки ли е или с помпа?

# 703
Масло е, в метална кутия, страхотно мирише. Чак сега ще го отворя предпразнично. С кафето и на мен ми хареса, но тематичната кутия изчезна от сайта им.

# 704
Момичета това ми е кутията от черен петък на pick en dazzle

Общи условия

Активация на акаунт