💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 463
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 540
И пак игра утре, която не могат да изиграят както е замислена май.

# 541
  • Където морето целува небето...
Като гледам битката, май МанитУ утре пак няма да участва Smile

# 542
Неделчо имаше поддръжници още след победата в първата капитанска битка, тогава хората осъзнаха, че визитката му не отговаря особено на истината.
Ми не знам за визитката, ама знам, че след като Морунов беше спечелил една капитанска и беше взел жълтици, а Неделчо от своя страна саботира напук играта с преливането на водата, тук го направиха на ждреб. Освен това го обвиниха, че бил страшен интригант, по-голям дори от Соня.

# 543
Обаче Неделчо все повече го харесвам, ако не се беше забавил с въдицата щеше да ги отвее, а то до някъде беше на късмет. Интересен младеж, жилав е. И пред племето не се правеше на интересен, каза си къде се е бавил и не го е бивало. Ако не беше истерясвал в скандалите и интригите щеше да ми е абсолютен фаворит.
+ 1

# 544
  • Sofia
Сега пък интрига със Стоян. Да видим какво пак са намислили... Grinning

Интересно как се сменя мнението във форума. До преди две седмици никой не понасяше Неделчо, сега.....
Аз и сега не мога да го дишам, неприятен ми е.
Мнението на доста хора явно се сменя с всеки изминал епизод. Преди колко се плюеше по Мартин, сега стана всенароден любимец. Повечето зрители са с краткосрочна памет, като че ли.

Рабухчиев доста ми харесва! Интелигентно момче, с добра физическа подготовка. Пожелавам му да стигна далеч – във и извън форма̀та. Wink

# 545
  • London
Ще кажа нещо грозно, но Рабухчиев ме отвращава. Че и да се кръстиш на маймуна.
Ми то от маймуни произхождаме. От пра родата ли да се обижда....?

# 546
  • София
Сега пък интрига със Стоян. Да видим какво пак са намислили... Grinning
На мен по-скоро ми звучи, че заради него са на съвет и Мани затова "нарежда". Понеже все заради нея печелят.

# 547
Не чух какво каза Мани - името на Калоян или Стоян?

# 548
  • София
Не чух какво каза Мани - името на Калоян или Стоян?
Стоян.

# 549
Неделчо все повече ми напомня на Джак Спароу, същата откачалка е, а и като визия даже.

Тоз Полимир е мега тъпо парче, дори в погледа му прозира колко е ограничен. Не знам кога е снимано, ама щом Полка казва, че, сега се размножавали рибите, значи е преди 01.06. Ама пък тогава чак такава жега, че все реват от жега на арената...

# 550
И преди не харесвах Неделчо, и сега не го харесвам. Не съм си променила мнението.

# 551
  • Испания
Не виждам нищо странно в това човек да си промени мнението за някой участник. В живота никога ли не си променяте мнението за някого? Познат, приятел, та дори и роднина?

Преди писах за Неделчо. Като аниматор и карикатурист, шапка му свалям. Има талант. Но за мен от това, което виждам, като човек не струва.

Харесвах Андрей, но от първия момент, когато видях да шушука с лиглата и да ѝ се води по акъла, не виждам причина да го харесвам. Има игри, в които е добър, в други - не, но това не може да ме накара да го харесвам. Дори общувах с него и останах с чудесно впечатление. Но след това, което виждам, ми е все тая дали е там или не.

# 552
Аз пък точно заради тийзъра с кадрите на Мани и Ралица един след друг, съм убедена, че няма да са бойците утре на съвет.

# 553
Намекът за роднини на Стоян в друго племе от Мани ме гръмна. А за маймуните. Аз съм божие творение и подлагам под съмнение Дарвиновата теория, но ако някой се чувства "роднина" с точно тези божии създания е свободен да се оприличава и кръщава както реши. Но не съм длъжна да го харесвам. За мен има противоречие във възпитанието и маниерите на Рабухчиев и това, което ни се насажда като представа за него- та чак Кинг Конг. Ако си пооправи и зъбите ще си е съвсем наред, но не харесвам пренавитостта и агресията, които излъчва.

# 554
Брех пепелянка в отбора на Приключенците и колко удобно камерата е на място, за да документира шока и ужаса, но после ги оставят да оцеляват. И умниците решават, че просто махнат ли се от навеса и ще избягат от пепелянката. И тя си стои на навеса и чака Туджаров да я махне като ръчка с клона и да си отиде по живо по здраво. Естествено заснето.
Бях за Симеон. Имах чувството, че днес компенсираха сините, за дълбоко заровения ключ вчера. Някак техният капитан все едно друг модел дърво режеше, по-меко. Неделчо стигне ли до пъзела няма шанс никой. Евала за това.
А Мани е моят идол! За няколкото разходки ДО терена на битките, успя да качи мускулна маса, да се оформи. Та това е чудо. Другите блъскат, диети пазят, добавки взимат, а тя направо феномен.

Каква пък драма сега измислиха със Стоян, ако Елизабет не му е дъщеря то пък на Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт