💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 507
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 555
Днес нямаше за кого да стискам палци на капитанската, нито един от тримата не харесвам. Утрешната игра изглежда интересна, но вероятно пак не всички ще могат да минат трасето, което много ме дразни.

На мен Неделчо, Туджаров и Паулина са ми противни още от визитките, както и Алекс, Стратимир и Андрей. Досега единствено Андрей ми мръдна леко нагоре към неутрално, другите са ми все толкова неприятни.

# 556
Милена по-го докарва на дъщеря на полицай. Толкова притеснение и опити да е честна. Интригата се завърза.

# 557
  • София

Игри на волята: България (12.10.2021)
Сезон 3 Епизод 29

ОТ ВЧЕРА има промени в Нова плей  и НОВИТЕ ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ,
могат да се отварят само в България.

Линковете са без реклами
Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 21:58 от Mari_Mar

# 558
  • London
Някоя добра душа да сподели промото за утре?

Аз май съм засичала снимки на Елизабет с баща й ... и определено не е Стоян.Satisfied Откъде са й хрумнали такива щуротии на Мани?

Хаха... Милена? Как я виждаде дъщеря на полицай? Да танцува из разни там кръчми? Стоян не ми изглежда на баща, който няма да подсигури дъщеря си финансово.... сега остава да се окаже и Али Баба истинското му име и да е баща на Семира.Smiley

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 23:39 от La Catrala

# 559
Последните две минути от епизода, за който е дала линк Мари над твоя пост.

# 560
Тя всъщност Мани каза сестра или дъщеря. Аз реално нямам идея кой, от къде е и какво семейство има. Само за Стоян помня, че каза за голяма дъщера над 20 годишна. Иначе за Елизабет се пошегувах. Смятам, че накрая ще се окаже, че няма нищо общо, само шок, бомба и накрая нищо. Калоян, ако отпадне от битката червените съвсем ще го закъсат. Та Морунов ще трябва сам да се справя. Мани, Кремена, Неделчо....никакви ги няма. Днес като се сетя как пуфтеше милия и едваааам се прехвърляше през стената.

От всички май само Мани и Кремена пушат? Не съм видяла друг.

# 561
Хахахаха била се стегнала Мани. То тя само на пъзела стои, две крачки не прави в игрите, как да се стегне??
Явно си пропуснала "невероятното"(да прозвуча като Димо;))) засилване  на Мани към стената за прескачане.Само от там е свалила 5-6 кила;)

# 562
  • София
Манка се е впечатлила от сестринските драми миналата година и търси под вола теле вероятно. Или кой знае какво вече вадят от контекста, за да ни заинтригуват.

Влязла 56 кг, сега е 58, но е свалила, то просто не показва. Освен това, вие знаете ли как се стягаш, докато те носят? 😂

Това, което харесах у Рабухчиев, е че е незлоблив.
Изморих се от злоба, дребнавост, стратегии, нападки, клюки, хихикане, сочене с пръст, обиди, сплетни и т.н.

И от мрънкане. Този път за едната пица. Разбира се, че въдицата със стръв е по-перспективният избор.

На Морунов много му личи отслабването. Стопи се направо.

# 563
Мда..
Неделчо си каза, че на тази битка няма да се пъне много( и правилно, на "резиденцията"-пица не искат, предимството-Мани или новите попълнения ще го попилеят, а за грошовете сам ще се изхейти).Накрая почти победи.Какво ли щеше да е , ако се беше понапънал малко!?😲
Паулина откри две неща- на какво е добър Туджаров и че пицата им (визирам и Калпамир) е по-важна от "техния "капитан.
Като знам по колко страници изписвахме след епизод първите сезони , а сега вяла работа.Но това не пречи да има обсебени от определени "играчи".😜Нищо, че преди за прекалените пристрастия имахме и банчета.

Не знам, но продукцията със сигурност не черпи идеите си от оригиналния формат. Последните няколко епизода ми приличат на един сериал" ..Ден и нощ"( не помня добре), в който не участваха актьори , а  аматьори.
Жалко, че и тук е така , не само за сценките , но и за игрите.
"Игри на волята" не е за участниците, а за зрителите, да калят волята си в гледане на подобно ..нещо.
ПП Отивам да си опресня знанията кога се размножават рибите, че получих бъг в "системата" по  въпроса..,😄

# 564
А как избраха такава мъжка игра? Ако тук имаше жена капитанка щеше да загине безвъзвратно. Тогава друга игра ли щеше да има?
Да, друга щеше да е играта ако имаше жена капитан.

Явно че игрите се правят според участниците.Ако имаше жена,  играта нямаше да е такава.Само,  че има друг въпрос.Колко време минава от избора на капитан и излизането им на арената.Такава игра не се нарежда за няколко часа.Което ме навежда на мисълта,  че и избора на капитани е дирижиран.

# 565
E, или има няколко подготвени варианта за играта.

# 566
Мда..
"Игри на волята" не е за участниците, а за зрителите, да калят волята си в гледане на подобно ..нещо.
ПП Отивам да си опресня знанията кога се размножават рибите, че получих бъг в "системата" по  въпроса..,😄
Да не би да си зодия Риби Grinning
Рабухчиев много як, браво. Изкефи ме, че победи Непобедимия...

# 567
сега остава да се окаже и Али Баба истинското му име и да е баща на Семира.Smiley

JoyJoyJoyJoyJoy

# 568
  • София
Симеон за късмет ли си навива единия крачол нагоре? И днес го забелязах, може би го прави от самото начало.

# 569
  • София
Гледах, гледах, чудих се. В понеделник се изпотрепват на халки над басейн, в наказателното време всички дружно играят шах. Вторник минава между другото. И - о, чудо! - в сряда играта пак ще предложи изпотрепване на халки над басейн. Оцелелите играят на руска рулетка в наказателното време, защото то на практика никога няма да свърши.
Само на мене ли ми се вижда странно?!?

Общи условия

Активация на акаунт