💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 164
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Статична игра за директна елиминация ми се струва крайно несправедвливо, за който и да е, без значение.
Поредна излагация.

И казах ли ви, че от продукцията се взимат сериозно. Те си се гордеят с Мани и искат да я направят да изглежда силна за пред зрителите. За това и спускат тези готови думи, които да нарежда Семира и други послушковци.
Така че в моите очи още по-сериозно пропадат. Grinning

# 1 456
Просто виждам как женките се спасяват.Жалко ,че по тоя нелеп начин бутат Мани тъпото....Тази жена срам няма ли ,че и нагла.По слаба жена за три сезона до сега не е имало !!! Продукцията  тотална дупка ....

# 1 457
  • София
Все повече се ориентирам към приключчване на гледането. Писна ми от протежета бездарни, но пък за сметка агресивно самодоволни. До толкова, че ми се повръща от тях. Аз бих дала на Стоян и Морунов орден за храброст, че изтърпяха такова бойно отровно вещество толкова време. А Тупарев ако осъзнае колко е жалък всъщност, ще се гръмне. Два пъти за по-сигурно.

# 1 458
Нека другата година някой да ме гръмне, ако пак проявя любопитство и гледам тази простотия.

# 1 459
Що за битка е това за директна елиминация????? Не трябва ли поне няколко компонента.
като манито е на елиминация се знае че битката ще е статична или някаква без плуване или тичане 😃

# 1 460
  • София
Тези интервюта ги снимат след битката, та вероятно Манка е спечелила ... знам ли. Уф, дано не. Искам Семира и Паулин да се спасят.
А ако може и Мани, и Семира да си заминат, ще е най-добре... Wink
Мазното говорене с мазна усмивка на Семира, за мен са непоносими.

# 1 461
май като гледам новата манипулация, излагация и каква ли не още ция, си мисля да напусна доброволно игри на волята, и ако се върне това чудо , ще трябва да наваксвам фермата, че я изоставих заради тази глупост. Голяма грешка

# 1 462
Туй Мани да не е някоя незаконна дъщеря на някой от продуцентИти, бе? Какво в това подпиране, какво е това бутане? Направиха за смях всички останали участници заради нея. Close

# 1 463
Това е третата елиминация на Мани, нали? И отново ще се спаси. Тоест Семира е права - Мани е най-добрата. Нека победи! Simple Smile

# 1 464
  • Испания
Работодателите ѝ са рекламодатели на цирка, а послушковците, които слагат наколенки пред продукцията, само и само да са в телевизора, всичко ще кажат и ще славославят ментето. От ясно - по-ясно.

# 1 465
Защо им позволяват допълнителна опора с ръцете върху тялото ?

# 1 466
Стъпала настрани с цяло стъпало на гредата, то така и баба може.

# 1 467
хаха Семира Grinning колко неочаквано. И сега ще се обяснява...... Айде чао най-после.

# 1 468
  • София
оф, Семира не си го е сложила кубчето като хората

# 1 469
А Мани не е ли в нарушение с тази поза?!?!
Или за нея може...

Общи условия

Активация на акаунт