💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 040
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 800
Седни, преди да прочетеш!

Скрит текст:

Третата истина не знам на какъв език е написана.
Мани Ву Нанг Тъ Дъ Куин Wear Crown Joy

# 1 801
ТЪпарев *&$%^@ на статистиката с Мани, мхм.
Ще продължи да я има, но може да изкарам Мани в отделна категория,ще помисля малко.
Всъщност ще я оставя Мани в сезона, но няма да я включвам в топ12 на сезоните.

Мани е ярко доказателство,  че голата статистика не отразява реално нещата.

Спор няма, че Мани никога не си навря гащите.

По въпроса дето писаха, че много сме мразели (всички) участници - не е вярно. Мисля че усреднено като се вземат всички първоначални участници извадката е абсолютно представителна за средното положение у нас, а може би е дори малко над.  Това че ние си чатим коя била гадна и кого не можело да търпим си е нормално следствие от факта, че са решили да се покажат.  Всеки от нас може в нещо да е по-добър от всеки участник, но и всеки участник може да е по-добър от мен в нещо.   Мисълта "Мани не може да е по-добра от мен в нищо" е интуитивна, но по всяка  вероятност погрешна.
В интерес на позитивното мислене, трябва да призная, че е имало моменти когато някоя от трите ми най-омразни персони - Мани, Паулина и Елизабет,  да каже нещо съвсем нормално и приемливо. (за последната - само ако се абстрахирам от тембъра!).

# 1 802
Аз харесвам Мани,харесвах и Катя,та не съм в тон.Искам цял епизод само с Мани и Стоян.

# 1 803
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Скрит текст:

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, това едно и също НЕЩО ли е?
Скрит текст:

# 1 804
  • Испания
Скрит текст:

Скрит текст:

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, това едно и също НЕЩО ли е?
Скрит текст:

Нещото твърди, че да. И това също.

# 1 805
Оф не мога, ще я последвам Мани в Инстаграм Grinning Миналите епизоди се шокирах като показа бедър. Свикнала съм да я виждам с минимум 2 ката гащи..

# 1 806
Знаете ли кое е най-тъжнoто, че последните 10 страници са посветени на тази особа и тя е супер накефена че е известна и се говори за нея. Да, ужасна е, ама колкото повече пишем за нея по зле.. Просто такива като нея трябва да бъдат забравени.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 22:18 от Marble_beach

# 1 807
  • Испания
Нали затова я държат там! Да си оправдае стоенето. Всички са там, за да бъдат коментирани до... следващия формат.

А ако се ласкае от писаното по неин адрес, може само да предизвика съжаление.

# 1 808
Знаете ли кое е най-тъжнoто, че последните 10 страници са посветени на тази особа и тя е супер накефена че е известна и се говори за нея. Да, ужасна е, ама колкото повече пишем за нея по зле.. Просто такива като нея трябва да бъдат забравени.
+1000
С една корекция от 120 стр.100 са посветени на нея.Е как да й стегнат багажа тогава.😆😆😆

# 1 809
  • Испания
Още една корекция -  на всяка страница е, защото корицата е с нея.

# 1 810
Имам чувството, че не Тупарев ще реши кога ще си тръгне Манка, а самата Манка ще си тръгне когато тя си поиска.

# 1 811
От мен едно питане за минали неща Wink Признавам си, че следя темата, но не всеки един пост Flushed и може и да е отговаряно...
Нали не са "Биг Брадър", както бяхте писали и не следят 24 часа участниците с камера. Как "видяха", че Жълтите се добраха до оня чувал с храна, кой го е оставил и кога?

# 1 812
  • Испания
Едно птиченце им е казало.

# 1 813
Казвали са участници, че винаги има човек от Продукцията около тях.

# 1 814
Казвали са участници, че винаги има човек от Продукцията около тях.
Е, тогава с какъв акъл са го направили?

И друго ми е интересно..съвсем без храна ли карат на тая река, с по 3 риби размер "цаца" на ден и най-много червило и/или друг грим ли?Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт