Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 257
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Не е ясно кога точно е правена снимката, но нищо чудно да оцелее говедото Joy

# 436
  • Mediterraneo
Тоз Артурито ми отрови целия сериал! Няма такъв противен образ!

# 437
Тоз Артурито ми отрови целия сериал! Няма такъв противен образ!
Отврат е!

# 438
Артурито е като хлебарка - противен и оцеляващ Grinning

# 439
Артурито е като хлебарка - противен и оцеляващ Grinning
Точно същото си мислех и аз, че само хлебарките биха оцелели при ядрена зима.

# 440
Артурито е ужасен, направи толкова поразии тази гад 🤦♀
Аз не знам защо ама си мисля, че сериала ще завърши драматично. Дано не съм права.

# 441
  • Mediterraneo
Има такава нагласа, достатъчно е драматичен дотук. Даже бих се радвала да завърши още по- разтърстващо, отколкото да е с хепи енд. Няма да му отива "и всички заживели щастливо".

# 442
Изключително добра игра на Enrike Arce, който прави Артуро абсолютно незабравим и отвратителен герой. Без него сериалът нямаше да е толкова силен. Аз се възхищавам как добре го развиват героя - последователен в тъпотата и егоизма си.
Нямам търпение да изгледам и финала.

# 443
Аз съм на 10 еп. 1-ви сезон още. Не е ли време вече наистина да убият някого? Grinning

# 444
Има такава нагласа, достатъчно е драматичен дотук. Даже бих се радвала да завърши още по- разтърстващо, отколкото да е с хепи енд. Няма да му отива "и всички заживели щастливо".
Хем си права, хем фенското ми сърце...на фенското ми сърце му се иска да извадят още един коз от ръкава си (синът, примерно) и да се измъкнат.

Аз съм на 10 еп. 1-ви сезон още. Не е ли време вече наистина да убият някого? Grinning
Внимавай какво си пожелаваш Laughing

# 445
Ами очаквам вече, че който и да го гръмнат ще оцелее някак Grinning Както пък и са си обещали да няма жертви, то си знаеш, че колкото и да заплашват заложниците, едва ли нещо ще им се случи. Искам да се изненадам Simple Smile

# 446
Еее стига де, аз не искам да свършва драматично. То е достатъчно драматично до момента … ама тая лудата инспекторка нещо не ми вдъхва доверие. Ще видим, още 3 дена и часът на истината ще настъпи.

# 447
  • Mediterraneo
Синът на Берлин определено е един от козовете в ръкава, убедена съм.

# 448
Още малко, петък е денят Heart Eyes
Утре в 22:15 ще има лайф с екипа на сериала, за който иска да гледа. Можете да оставите и послание.
https://www.instagram.com/tv/CW3dZGQjxvm/?utm_medium=copy_link

instagram не мога да отварям. Имам рег, но не ми дава и да се логна.
Кой е този сериал?

# 449
  • Mediterraneo
La casa de papel (Money heist).

Общи условия

Активация на акаунт