Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 288
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте. След The White Queen и The White Princess дълго се чудих какво да гледам. Пробвах един мини сериал Stateless, но след вторият епизод го спрях. Спрях да гледам и Outer Banks също. Сега гледам You. Нямаше как да не го пробвам след като ми излиза и изкача навсякъде. В момента съм на втори сезон. В началото ми тръгна мудно, но сега нямам търпение за всеки нов епизод и постоянно го мисля. Напомня ми на Малки сладки лъжкини и Клюкарката едновременно, както и Декстър. Но след като не довърших нито един от тези три сериала, този определено ми е много по-интересен и вълнуващ.

# 301
  • Вестерос
Здравейте. След The White Queen и The White Princess дълго се чудих какво да гледам. Пробвах един мини сериал Stateless, но след вторият епизод го спрях. Спрях да гледам и Outer Banks също. Сега гледам You. Нямаше как да не го пробвам след като ми излиза и изкача навсякъде. В момента съм на втори сезон. В началото ми тръгна мудно, но сега нямам търпение за всеки нов епизод и постоянно го мисля. Напомня ми на Малки сладки лъжкини и Клюкарката едновременно, както и Декстър. Но след като не довърших нито един от тези три сериала, този определено ми е много по-интересен и вълнуващ.

Гледай The Spanish princess, два сезона са, продължението на Бялата кралица и Бялата принцеса.

# 302
  • Mediterraneo
Навремето след Бялата кралица така лапнах по Тюдорите, че сън не спах, докато не го изгледах! Препоръчвам, страхотен е!

Аз съм на Коубън вълна. Попаднах на Safe. Чуден е за момента, дано не се разочаровам до края.

# 303
Два пъти попадам на част от серия на Забравена / Absentia/. Запали любопитството ми 😉. Разбрах, че са три сезона - не знам сага по AXNите кой точно излъчват 😆. Предполагам, че тук “ маниаците” ( в добрия смисъл 😉), сте го гледали. Заслужава ли си да се “бухна” в него?

Определено! Изгледала съм първите два сезона на един дъх, макар че първият определено беше по-добре направен. Скоро, ако ми остане време ще почна и последният Grinning
Да, наистина е сниман тук, но това го разбрах впоследствие. Не си личи или поне аз не забелязах.

# 304
  • София
Хубав е сериала (Absentia). Дори и третия сезон ми задържа вниманието.
Уви, спряха го. И трите сезона ги изгледах по AXN

# 305
  • София
Точно съм на последната серия на The Woods...не е лош, но някак си разтеглен. Но актьорът, който играе главната роля, е добър👍Падозирам, че на книга ще е по-интересен и интригуващ.

# 306
А аз най после намерих семейство Даръл Simple Smile И съм щастлива

# 307
  • София
Оооо, сем.Даръл и техния живот на остров Корфу ме впечатлиха още, когато прочетох книгите като малка. И въпреки, че сериалът няма нищо общо с картините в главата ми и многообразието на животинския свят, описан в книгите, го харесах много - лек за гледане, ненатрапчив, развлекателен, а актьорският състав е подбран чудесно (освен сестрата по мое мнение)😁Но той е и направен не толкова от гледна точка на Джералд, момчето, колкото е поглед върху другата част на неговото колоритно семейство!Приятно гледане!😊

А актрисата, която играе майката е толкова по английски очарователна...след това беше много убедителна и в It's a Sin/Греховно.

# 308
Flushed
Хумора е просто жесток! А с нигерийските бийткойни от 2009 как да не ги обичаш сценаристите/главни герои.
И мен тази част много ме разсмя Sweat Smile Всички герои са много likeable & relatable с изключение на Рупи и Детето чудо в края на втори сезон.

Lee Pace.
Ооо,даа!:money:FlushedВ един момент аз се щракнах, че играеше Трандуил в Хобит.

# 309
# 310
Не е много по темата, ама нали се оплаквах скоро, че вече всички медицински сериали са на тема корона. Та днес пък попаднах на някакъв, в който откриха нов, по-опасен щам на птичия грип Satisfied аман!

# 311
Във фейса случайно попаднах на едни потребители обсъждащи "Седморката на Блейк". Намерих го във ФилмиСуб. Върна ме в миналото.

# 312
  • Бургас
О, и ние с мъжа ми наскоро решихме да си спомним детството с този сериал Heart Eyes Беше ми като телевизионен театър. Гледахме един епизод и дружно решихме, че някои неща трябва да си останат в миналото Grinning

Иначе аз си продължавам по моя списък с британски криминални минисериали. Гледах Apple tree yard (книгата я има на български - Афера с непознат). Малко не ми хареса в края как завършва. Визуално беше много добре направен. Въпреки, че става дума за секс и изневяра, нямаше нито една голотия, което осъзнах чак като свърши, толкова добре беше направен.
Гледах Scene of execution по Вал Макдърмид. Имаше интересен туист накрая.
Започнах Hinterland за сега само първи епизод. Точно като за мен - мрачен дъждовен ирландски ноар. Нещо като the killing, но с не толкова секси актьори Grinning и всеки епизод е по час и половина и е за отделен случай.

# 313
  • Berlin
Arcane - сериал за света на League of Legends, на Riot Games. Феновете знаят защо.😂 Ами много добре започна, 3 епизода има засега, гледахме 2 снощи. Историята на Jinx и Vi и други шампиони покрай тях от деца до такива, каквито са в играта (които излиза, че са сестри, не е спойлер, защото го има в трейлъра). На мен като все още не чак такъв фен (играя по малко) ми е много любопитно. 16+ е, не за деца.
Факт: излезе на 6.11, когато беше и финалът на световното.

# 314
  • Mediterraneo
The Stranger преполових. Отново Коубън! Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт