Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 282
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
А аз най после намерих семейство Даръл Simple Smile И съм щастлива
ако намериш нещо подобно-свиркай Simple Smile

The Stranger преполових. Отново Коубън! Много съм доволна.
има ли го някъде извън Нетфликс?

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 13:48 от mystic woman

# 316
  • София
Гледам Декстър, голям кеф  Simple Smile
Майкъл Хол не направи друга голяма роля, но пък Декстър му е като ръкавица.

# 317
  • addicted
Изгледах двата сезона на See. Не очаквах да ми хареса толкова, но нямам търпение за трети сезон, наистина.
Изключително съм недоволна обаче от решението да загинат точно тези хора в края на втори сезон. И докато за двамата -
Скрит текст:
Едо и Парис -  мога да разбера донякъде, нищо не налагаше смъртта на Тоуд, а беше идеалният поддържащ герой, който внася колорит.

# 318
  • Mediterraneo
Не знам, Мисте, не съм търсила. Аз в Нетфликс гледам.

# 319
Гледам Декстър, голям кеф  Simple Smile
Майкъл Хол не направи друга голяма роля, но пък Декстър му е като ръкавица.
Толкова не се бях вълнувала, припомних си годините, в които чаках всяка седмица да излезе новият епизод. Един от най-любимите ми сериали е, но въпреки това не тръгвам с големи очаквания, просто се радвам, че отново имам възможност да го гледам.
Arcane - сериал за света на League of Legends, на Riot Games. Феновете знаят защо.😂 Ами много добре започна, 3 епизода има засега, гледахме 2 снощи. Историята на Jinx и Vi и други шампиони покрай тях от деца до такива, каквито са в играта (които излиза, че са сестри, не е спойлер, защото го има в трейлъра). На мен като все още не чак такъв фен (играя по малко) ми е много любопитно. 16+ е, не за деца.
Факт: излезе на 6.11, когато беше и финалът на световното.
Играех LoL по цели денонощия, определено ще го check-на 😂

# 320
Мислех да го гледам като излезе целия сезон, че аз съм забравана и забравям какво се е случило в предния епизод, а и като гледам серия след серия съм по-съсредоточена, ама не издържах покрай вас Satisfied

# 321
  • Sofia
mystic woman, има го онлайн в envymovies.com The Stranger / Непознатият - Сезон 1 Сериали Онлайн.
И аз съм го отбелязала за гледане, но време няма....Laughing

# 322
  • addicted
Излезли са първите два епизода от четвърти сезон на Yellowstone. Започва ударно, преди началните надписи на първия още успява да ти скъса сърцето няколко пъти.

# 323
  • София
Хареса ми как приключи всичко в Queen of the South 🙂

Не го очаквах, но ме изненадаха приятно.

# 324
Започнах 3 сезон на Narcos Mexico, но не съм очарована от това, което гледам до 4 епизод.

# 325
Изгледах Младия Валандер и английската версия на Валандер с Кенет Брана.
Много добро кино, особено Кенет Брана как влиза в образа на Курт Валандер. Сега търся да изгледам и шведския оригинал. Ако някой знае по кой бг сайт го дават, ще съм много благодарна. Другите два ги гледах из нетфликс.

# 326
Изгледах първи сезон на Тед Ласо. Много е забавен и различен от всичко, което съм гледала последните години. Актьорите са уникално готини и много добре подбрани.

# 327
  • на малък остров в океана
Ние за отрицателно време изгледахме и двата сезона. Адски позитивен и заразителен. Никога не съм предполагала, че сериал за футболисти ще ми хареса толкова много.
И наистина, кастингът е невероятен.

# 328
Уникален е Тед Ласо. Чух че почват да снимат трети сезон януари месец. Хуморът е много свеж. Различен от стандартните клишета, които чуваме в 95% от сериалите.
Паралелно с него гледах и Сутрешното Шоу с Анистън и Уидързпуун, но не ми хареса. Само драма, интриги, на места заспивах от скука. Първи сезон горе долу вървеше. Ама във втори нищо не се случва. Мисля даже да го зарежа. Жалко за хубавите актриси.

# 329
  • Бургас
Валандер с Кенет Брана навремето го даваха по националната телевизия и добре, че го гледах, че още тогава по торентите нямаше сийд и субтитри за него. А Том Хидълстън е направо като детенце там Grinning
Шведската версия бях я започнала, но я изоставих. Не ми беше толкова харизматичен актьора.

Общи условия

Активация на акаунт