Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 257
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Нали се очакваше сериал по Time traveler’s wife?

# 376
Според мен не е много страшен Simple Smile

# 377
Най-накрая и аз да гледам Money heist. 3 епизода съм гледала, не е лош, интересен е, но честно казано очаквах повече, тъй като всички се скъскват да го хвалят колко е як. Не мога да го наредя например до Breaking Bad и Squid Game. Тази Токио за 3 епизода вече успя да почне да ме дразни, страшно неуравновесена и все прецаква нещата. Берлин засега ми е фаворит.

# 378
  • София
Трю,
Не. Зависи от гледната точка. Тежък е, може и да се каже, че е страшен, но в отделни моменти, не изцяло.

# 379
  • Бургас
Нали се очакваше сериал по Time traveler’s wife?

Доколкото съм в течение, снимките май са приключили през октомври. Интересно, че в IMDb е анонсиран като сезон 1- 6 епизода!? Thinking Питам се дали са филмирали само част от книгата |не ми се вярва| или се очаква да бъде написано продължение...знае ли някой нещо по въпроса? Още не намирам дата на излизане, но го чакам с любопитство!

ПП Оказа се, че авторката от години  работи върху продължение на книгата  -"Другият съпруг"- разказваща за дъщерята Алба. Не знам дали е готова втората книга, но може би това обяснява възможността за сезон 2.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 12:36 от lady Koup

# 380
  • Berlin
Изненадана съм от мнението на Diavolo за Midnight Mass. Трейлърът хич не ме грабна.🤔

# 381
Започва бавно и мудно, но се натрупва напрежение и има особен край. Аз също го харесах

# 382
А на мен само първите епизоди на Midnight Mass ми допаднаха. След това влезе в обичайната рутина на подобни сериали.

# 383
Снощи изгледах първи епизод на Arcane - графиките са просто wow, така че препоръчвам на всеки, който харесва естетически направени продукции. Според мен е подходящ и за хора, които не са имали досег с League of Legends.
към днешна дата целия първи сезон е в Нетфликс. Относно нещо общо с играта - нямам представа, никога не съм я виждал, но намирам сериала за страхотен и съответно допирни точки между двете определено не са условие.

# 384
И аз почнах да гледам Arcane, изгледай първите два епизода засега и много ми харесва. Не съм играла играта, но сериите засега са супер

# 385
Доколкото разбрах, играта няма определен сюжет. Сериалчето се е получило, вече чакам 2 сезон Simple Smile

# 386
Много съм впечатлена от Arcane. Не знам дали е така, защото наистина нямах очаквания или просто е изпипан до последния детайл, или и двете Smile. Съжалявам да го кажа, но CGI герои "играят" по-добре от някои актьори Sweat Smile

Определено играта не е предпоставка за разбиране и харесване на сериала, но пък всеки, който е запознат с нея, със сигурност би оценил взаимовръзките между героите.

Поздрав за всички фенове на сериала с песента от финалната сцена. Очаквам с нетърпение втори сезон.

# 387
# 388
  • Berlin
Ух, много сме доволни от Arcane.😀  За мен е удоволствие да разкривам връзките м/у героите. Jinx се оказа супер драматичен образ, нямах представа, че наистина си е луда (малко или много). Аз чакам с нетърпение на го продължат и да покажат другите райони. Има толкова много още. Дано да е успешен и да продължат да развиват, добре им се получи този 1ви сезон. Ако ви е интересно, има клипове с мини случки с повечето шампиони.
Даже аз много се надъхах и на Wild Rift (мобилната версия на играта) напредвам баавно, но упорито.😂

А, The Sinner нов сезон? Как съм го пропуснала, ще се гледа, ама първо имаме Locke & Keys, че и там стана интересно.

# 389
Ще го погледна arcane после . Започнах Breaking Bad , ами хич не ми хареса . Не можах да изгледам първи сезон , пък те били 5 . Отказах се . Това е първият сериал , който не можах да изгледам .

Приемам препоръки за европейски сериали .

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 20:49 от Venetinha

Общи условия

Активация на акаунт