Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 241
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Ее наистина ли са спрели The Sinner? Аз чаках 4-ти сезон.

4 сезон върви в момента.

# 406
  • Вестерос
4-ти ще е последен сезон

# 407
Ами няма го в Нетфликс ЮК. Пише, че ще излезе март 2022.

# 408
  • София
Добре, че го спират.
Трети сезон беше дъно, дано 4-ти да е по- добър.

# 409
Аз следя "аферата", по НВО go, стигнала съм до 4 сезон.

# 410
Здравейте! Аз изгледах YOU. Толкова много се зарибих по него, че не исках да свършва. Въпреки че не беше кой знае какво. И че се случи нещо, което изобщо не исках да се случва с един от героите...
Сега гледам последният сезон на What we do in the shadows. Много ми харесва това сериалче. Много се смея. Знам, че не е за всеки, но постоянно го препоръчвам.
Искам да попитам някой, който вече е гледал новият южнокорейски Hellbound дали е интересен?! Тъй като малко от трейлъра ми е 50/50. Благодаря!

# 411
Знам че темата е за сериали, но понеже пуснахме лига по Марио Касас, да споделя че филма с него - "Невидимият гост", също е страхотен.
И аз се присъединявам с един филм с него - El fotógrafo de Mauthausen (The Photographer of Mauthausen). Наличен е в Netflix.

Бяхме си говорили преди за Foundation - уикенда изгледах финала на сезона. Не обичам, когато успявам да предвидя ключови развития, но какво да се прави Sweat Smile Няма да споделям спойлери, но определено сюжетната линия около Empire ми е далеч по-интересна.

Има ли тук почитатели на поредицата Колелото на времето? Миналата седмица излязоха първите 3 епизода. Изгледах само първия и не бях особено впечатлена, макар че не бях тръгнала с голямата кошница.

# 412

Има ли тук почитатели на поредицата Колелото на времето? Миналата седмица излязоха първите 3 епизода. Изгледах само първия и не бях особено впечатлена, макар че не бях тръгнала с голямата кошница.

Има, има.
Тук може да плюеш на воля Grinning

https://www.bg-mamma.com/?topic=1383977

По впечатлена съм отколкото с Търсача. Там отначало беше ниско нивото и го промениха сюжета тотално.

Някой да знае дали ще продължават сериала See с Джейсън Момоа?

# 413
  • София
Wild Republic
https://www.imdb.com/title/tt11329064/
драма / приключенски ; Германия ; 8 епизода

Очаквах повече. Точно такъв тип сериали ми допадат, но след като изгледах всичките 8 епизода бих казал обобщено, пропилян шанс. Хубава идея, потенциал за интересно развитие, но всичко беше задушено в зародиш от разпиления сценарий. Сякаш създателите на сериала през цялото време са се лутали между няколко идеи и накрая са ги пльоснали всички накуп и е станала манджа с грозде.

--> Група малолетни осъдени се оттеглят във високите части на Алпите след инцидент по време на рехабилитационната си програма. Като се изправят срещу силите на природата, те създават собствено общество със свои правила. <--
Това е синопсиса. И ако бяха развили само тази част на историята с основен акцент младежите и техните взаимоотношения, без възрастните, без всички останали неща щеше да е перфектно, но уви, не.

Все пак му дайте шанс и преценете за себе си. Любопитен и провокативен е, но с много повече заложено отколкото реализирано.
-
6.5 / 6.0

# 414
Елора, See е подновен за трети сезон.

# 415
Благодаря. Радвам се.
В имдб бяха отбелязани само два сезона, затова и питах.

# 416
  • София
Изгледах Фондацията по Азимов. Препоръчвам на всички. Писал съм подробно в темата за НФ и фентъзи.

Изгледах сезон 2 на The Morning Show
Много съм разочарован и ядосан. Опропастиха го това шоу и силно се чудя дали да гледам сезон 3 ако изобщо има. Тържество на западното лицемерие, това е сентенцията която видях в този поръчково срамен сезон.

# 417
Благодаря. Радвам се.
В имдб бяха отбелязани само два сезона, затова и питах.

Аз три сезона виждам в Ибдм. Там съм забелязала, че докато има чертичка в годината, сериалът е подновен или се решава съдбата му. Завършените са примерно Заглавие (2018-2020), незавършените Заглавие (2018-). Иначе See 3 сезон даже го заснели май месец, догодина уж ще го пускат.

# 418
  • София
Аз мъча Midnight Mass, Lisey`s Story, Invasion и See 2, не мога да преценя, кой е по- муден.

# 419
  • София
Започна сезон 5 на Гомор
https://www.imdb.com/title/tt2049116/
Първите 4 епизода са качени в HBO GO. Може би най-великия сериал правен за мафията. В случая, камората.
Изгледах епизоди 1 и 2. Доволен съм, запазили са чара и силата на сериала, въпреки че според мен нямаше смисъл от повече сезони, аз си мислех, че четвъртия ще е последния.

Скрит текст:
Чиро е жив! 😮

Общи условия

Активация на акаунт