Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 557
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Случайно почнах The Leftovers по HBO, излезе ми като препоръка и изгледах първата серия, в IMDB коментарите са от едната до другата крайност, все пак е от създателите на Lost. До 4ти епизод ми се струва доста интересен. Някой гледал ли е 3те сезона, заслужава ли си, че ако завършва като Lost...

# 691
  • София
Гледай го.
На мен лично ми е сред най-любимите сериали за всички времена.
Сложен е, но е велик.

# 692
Догледах втори сезон за Вещерът.Много ми хареса,много по добре е направен от първия,подозирах финала и се оказах права.Май ще прочета книгите докато стане време за новите сезони,интересно ми е как свършва историята.

# 693
Сега видях в Нетфликс, че са пуснали сериал по Тревожни хора на Бакман. Дано да е по-добър от този, който HBO направи по Бьорнстад.

# 694
Случайно почнах The Leftovers по HBO, излезе ми като препоръка и изгледах първата серия, в IMDB коментарите са от едната до другата крайност, все пак е от създателите на Lost. До 4ти епизод ми се струва доста интересен. Някой гледал ли е 3те сезона, заслужава ли си, че ако завършва като Lost...
Аз изгледах само трети сезон, много си струва.

# 695
Тъкмо си мислех, че тази година няма да пуснат Дневникът на Бриджит Джоунс - и сега, докато си цъках, гледам, че е започнал по Фокс лайф Simple Smile
Аз си доглеждам Вещерът и корейските. Чакам Около света за 80 дни и стискам палци скоро да пуснат друг торент на Боба Фет, защото не мога да гледам от наличния.

# 696

Това дали означава нещо? Поста е от официалната ФБ страница на сериала.

# 697
Дано не
Аман от стари манджи

# 698
Бих гледала продължение,дори и с нови актриси.Обожавам Отчаяните,страхотен сериал.Дано само не го съсипе като ЗЖУ втория сезон Чери.

# 699
Ами те си оставиха вратичка на края на сериала, ама тук на снимката са старите актриси, а щеше да е интересно наистина с нови лица

# 700
Случайно почнах The Leftovers
Ами намери си книгата и виж края. Аз не успях да доизгледам сериала, бяха се насъбрали много такива сходни по едно време, The 4400, Manifest, The Returned, уж оприличавани на Лост, зарибяват те в началото, после все еднакви и предсказуеми. Лост беше различно и уникат, такова и си остана.

# 701
  • Вестерос
ЧНГ!

Изгледах втори сезон на Емилито, лек, свеж, малко повърхностен, но много приятен, повече ми хареса от първи сезон.

Изгледах и излезлите 9 серии от новия сезон на The Rookie, отново много интересен сезон, има също готина атмосфера. Препоръчвам ви го отново.

# 702
Започнах Stay close Netflix .
The leftovers ми беше много интересен си спомням👍.
Изгледах и първа серия на Тревожни хора,но май не е моето,а иначе харесвам Бакман.

# 703
Догледах втори сезон за Вещерът.Много ми хареса,много по добре е направен от първия,подозирах финала и се оказах права.Май ще прочета книгите докато стане време за новите сезони,интересно ми е как свършва историята.

На мен книгите са ми много приятни. Четат се лесно и не са ангажиращи кой знае колко. Вторият сезон обаче не върви точно както в книгите. Взели да неща и от трета и четвърта и са измислили доста работи. Все пак и двете си заслужават според мен.

# 704
  • Berlin
Leftovers и на мен ми харесваше доста, интересен е, но само 2 сезона можах да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт