🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 180
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Уфффффф... Мирон...
Егати спойлера.... сега знам кои са последните 10 останали във фермата....

П.П.
разочарована съм. Sad

# 391
Подкрепям Мартина и Ваня.

# 392
  • Велико Търново
Хексе, ти и това ли успя да видиш
Те хората нали написаха, че има спойлери и е препоръчително само да се слуша, без да се гледа. Grinning
Diavolo, не е лошо и в твоя пост с линка към епизода на Мирон да го напишеш, в началото. Да не гледат хората, които не искат да знаят. Въпреки че то за да се види, трябва доста внимателно да се вглежда човек. Аз няколко пъти гледах и почти нищо не видях.

За Мартина и Лора гласувам аз. Ваня би била третият ми избор, ако имаше такава възможност.

# 393
  • Варна
Хексе, ти и това ли успя да видиш
Да.... Sad Абе можеше и да не се загледам, ама не се въздържах.

# 394
Само не ги пишете тези десетима в темата даже и в спойлер, много моля.
Който иска да ги види - клипчето на Мирон.
Иначе много добре стана, че се разшумя в темата и успях да се опазя от гледането му Simple Smile

И според мен Мирон го прави нарочно - за да върне малко загубените позиции на Фермата през тази година като цяло на ТВ пазара. Защото е факт - това е най-слабия като рейтинг и гледаемост сезон на Фермата до момента.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 16:13 от Bengun

# 395
Ваня на 28 години? Наистина ли?

А Георги е на 41 🤔

# 396
Спрях да гледам промота, спирам и Мирон.

# 397
Може ли в скрит текст или на лично да споделите какво се вижда. Много обичам спойлери. Гледах нарочно видеото, за да видя нещо повече,
Скрит текст:
ама освен руса жена нищо повече не видях. Жената прилича повече на Ваня.

# 398
Не искам предварително нищо да знам.

# 399
  • София
пусната е нова анкета
А анкетата за най-красивите фермери отдавна мина и замина. има я на 1 стр. 🙂

Предупредил съм вече в поста си за видеото на Мирон, 'Животът зад Фермата'

Хора, спокойно може да си гледате видеото и няма да разберете абсолютно нищо. Единствено ако някой го спре и се вгледа детайлно и то в мониторите вляво би видял/разбрал нещо. Аз естествено не го направих. В краен случай може да се слуша. Но аз си го изгледах без никакви проблеми. 🙂

Ще го напиша и тук отново

Много моля всякакви коментари, впечатления и възклицания само и единствено в спойлери.
И това не само за днес и утре, а за постоянно, докато не дойде този 12-ти дуел.
И по принцип всичко, което издава за нещо, което ще се случи след последно излъчения епизод по БТВ е за спойлер.

Благодаря! Simple Smile

# 400
  • Варна
Може ли в скрит текст или на лично да споделите какво се вижда. Много обичам спойлери. Гледах нарочно видеото, за да видя нещо повече,
Скрит текст:
Искаш ли да ти пусна спойлер, но ще те помоля да не го споделяш публично?
Ще пратя на лично за да не може някой да го цитира без да иска.

# 401
  • Пловдив
Гласувах само за Живка. Донякъде ми допадат Лора, Ралица и може би Ваня. На дъното за мен са Мартина и Теодора (която всъщност е едно ниво под него Simple Smile.

# 402
Скрит текст:

Скрит текст:
Тъй като нямам време да гледам клипчетата на Мирон и след като той е казал, че петък и събота са дуелите, а вчера/вторник/ е бил 12тия "дуел". Дали няма шанс да е ратайски дуел между Р. и В., но женската игра или Мирон изрично споменава, че е баш дуел.

# 403
Скрит текст:
Искаш ли да ти пусна спойлер, но ще те помоля да не го споделяш публично?
Ще пратя на лично за да не може някой да го цитира без да иска.
Разбира се, че искам и го искам само за лична употреба.Heart Eyes

# 404
Живка и Ваня от мен в анкетата. Към Живка с все повече въпросителни. Ваня - заради реакцията и към Пръдливеца, не заради победата и в дуела.

Общи условия

Активация на акаунт