🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 026
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 780
Защото дуелът беше женски.
В десетката.

# 781
  • earth
На тази анкета %-те май се изчисляват на базата на брой отговори на двата въпроса. За % на всеки въпрос, %-те трябва да се умножат по 2 (ако приемем, че всеки е гласувал и на двата въпроса).

П.П. Ако вече е обяснено, извинявам за повторението.

# 782
В крайна сметка Коце сложи финалния камък в купата на Цоньо, така че от него зависеше дали дуелът ще е мъжки или женски. Щом той така пожела, сега да не се чуди защо е избран. Искам да си ходи Коце, макар че не ми се вярва.

# 783
Цоньо сам може да стигне до този извод ...
Не защитавам Любо, но да не би Костадин да е отишъл ей така от добро сърце да дои, а не за да се мазни ... Защо не помогна миналата седмица с кравата, когато Цоньо не знаеше как да дои?

От какво сърце го е направил Коце в случая за мен няма значение!

Факт е, че само той се е съгласил да го отмени и издои кравата!

Факт е също, че всички останали са му отказали, вкл. Любо и Чавдар, които Цоньо смята, че са му най-близки!

Колкото до мазненето - такова виждам в Любо. И се мазни на Цоньо само и единствено ако последният отпадне, да го предложи за фермер!

Чавдар ми се вижда по-искрен в симпатията си към Цоньо, но Любо се мазни чисто стратегически на Цоньо!

# 784
И да дои, и да рине Коцето, след дъжд качулка. Всички честни и принципни смелчаги да бъдат така смели да си посрещат дуелите с достойнство.

# 785
Цоньо сам може да стигне до този извод ...
Не защитавам Любо, но да не би Костадин да е отишъл ей така от добро сърце да дои, а не за да се мазни ... Защо не помогна миналата седмица с кравата, когато Цоньо не знаеше как да дои?

От какво сърце го е направил Коце в случая за мен няма значение!

Факт е, че само той се е съгласил да го отмени и издои кравата!
Факт е и че започна да се тръшка като бебе, когато Цоньо го посочи като застрашен! "Ама аз ти издоих кравата, аз ти издоих кравата!" Защо до този момент не беше спомената тази крава, а чак като го посочи? Показа си, че не е доил от добро сърце и за да помогне на Цоньо, а користно, за да помогне на себе си - да подкупи Цоньо с едно доене

# 786
  • Другата България
В крайна сметка Коце сложи финалния камък в купата на Цоньо, така че от него зависеше дали дуелът ще е мъжки или женски. Щом той така пожела, сега да не се чуди защо е избран. Искам да си ходи Коце, макар че не ми се вярва.
Естествено, че е така.
Само че Коце като че ли не очакваше Цоньо да го посочи.
Някак явно си е мислил наистина, че Цоньо е глупав и неориентиран селянин, винаги добротата се бърка с глупост, факт. Та понеже е глупав, ще се натегне за кравата, ще се чичоса два пъти /това чичо Цоньо на десет години по-възрастен е направо обидно/, и Цоньо селянчето ще посочи друг. Да, ама не. И като се усети, започна да изтъква аргументите кое кога и как направил, за да "му помогне". Мармота, мармота е на процедури, на физиотерапия вече, както каза Азалия. Миналата седмица глас не му чухме на Коци, ама женски дуел, кравата и тя женска, да се оправят по женски със Сия. Сега вече се сетил, че може да помогне.
Мдааааа......

# 787
Факт е и че започна да се тръшка като бебе, когато Цоньо го посочи като застрашен! "Ама аз ти издоих кравата, аз ти издоих кравата!" Защо до този момент не беше спомената тази крава, а чак като го посочи? Показа си, че не е доил от добро сърце и за да помогне на Цоньо, а користно, за да помогне на себе си - да подкупи Цоньо с едно доене

Чак пък тръшкане, на мен по-скоро на майтап ми звучеше.

А и Коце зад камера си каза, че той е пратил Цоньо на дуел и сега ще си понесе последствията. Къде го видяхте това тръшкане като бебе не знам!

Дано поне от цялата тази история с доенето на кравата, Цоньо да се светне малко и да не предлага Любо за фермер, ако разбира се отпадне.

# 788
Тая крава да не е лично на Цоньо, като не я издои, няма да ядат докато не оправят животните.

# 789
  • Велико Търново
Исках сама да видя дали ще открия спойлера и предполагах къде е, но или аз недовиждам или четат тук и са изрязали кадъра Simple Smile
Изрязали са го, да. Но не е казано, че е задължително да са чели тук. Аз дори мисля, че сами са си го видели. Мирон си е за обесване. Дали е отнесъл някоя солидна глобичка, се питам...

Някой от пишещите тук иска ли да обясни как съвместява в съзнанието си харесване на Живка и нейната безскрупулност?
Просто не смятат това, което прави, за безскрупулно. Възприятията са различни.

Ако Цоньо загуби, предложението му за фермер на седмицата също смятам, че би трябвало да е Чавдар.

Diavolo, струва ми се, че оттук нататък акнетите преди дуелите няма да показват реалните нагласи. Доста от пишещите в темата са запознати с изтеклата информация. Разбира се, по-нататък действай, както си решиш, просто споделям мнение.

# 790
Коцето /40г/ вика на Цоньо /51г/ Чичо Цоньо. Ми инфантилно е 😂

# 791
  • Варна/Амстердам
Минус за Чавдар. Комунисти ненавиждам!

# 792
Права беше Мартина. Виктор като някакво обидено дете реагира.

# 793
  • Другата България
Права беше Мартина. Виктор като някакво обидено дете реагира.
Естествено, че беше права.
Виктор се държи още от самото начало като някакво инфантилно хлапе, той е замрял там някъде на 19, в неговия си свят, и явно не само представите му за отношения мъже-жени са меко казано странни.
От друга страна ЦветКа, която гаджетата сами я намират.......УаУ!!!
Изобщо не му липсва самочувствие на това девойче, ама точно като Лейди Даяна Данюва - "ама как, той си има навън приятелка, молА ти сА...", а същевременно се бута в него, ляга му по рамото, хваща го за ръцете /засега само за тях/, пуска му аванси, гледа го с онзи влажен поглед....изключително "адекватно" отношение на жена, която НЕ /опс, грешка/ иска да застава между двама влюбени, или поне представени като такива.

Хайде цирка с оФцата да започне сега!

# 794
Детето е болно и съм дежурна до леглото й. Не мога да гледам и на вас разчитам.

Общи условия

Активация на акаунт