🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 012
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 825
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 30 (15.10.2021)

директен линк

# 826
  • Велико Търново
О, сега погледнах - те даже и дават как Георги си трие лака от ноктите сутринта.

Само не знам защо преди няколко дни беше решил, че неговият "майтап" може да се хареса на Ваня.

# 827
Може би това че Ваня бързо потуши скандала иначе можеше да стане още по-зле за Георги ако беше тръгнала да разгласа на всички какво е направил Георги на Ваня.

# 828
Жорко: нощните шеги не са ми забавни

Пак Жорко: чакай да ида да целуна Ваня докато спи ХА-ХА

Изумена съм колко е нагъл!

# 829
Под влияние на алкохол човек става различен , личи си че Георги става неконтролируем не че оправдавам това което Георги направи на Ваня , но това с шегите не го виня , и аз да съм някой да ми прави шеги няма да ми е приятно все пак хората спят там.

# 830
  • Велико Търново
Тя и Ваня е спяла. Даже не само тя. Или, викаш, той понеже бил пил, му е простено.
Е... няма как да стане това...
Колкото и принципно не е добре шега със заспал човек, толкова и Георги не е прав, при положение, че направи същото, срещу което недоволства. Неговият "майтап" даже беше по-гнусен.

# 831
И аз се чудя защо при тази постоянно демонстрирана близост и афинитет към козите Джери ще иска да излезе на арената с овца. Изобщо, някакъв изкуствен животноЛЮБ ми се струва
Точно... Всичко е поза за пред камерите. Гушка животните, говори им, а на другия ден няма нищо против да ги гони пред заколение, да ги хваща и още в същия ден да си ги хапва.
Това позиране пред камерите направи впечатление и в предишния епизод, седнал на масата, става и започва да държи речи.. гледа ту наляво, ту надясно... с едни изтъркани и купешки фрази. Знае, че ще го дават по телевизията и започва да философства. Пълен позьор... Ако ги нямаше камерите изобщо нямаше да се прави на това, което не е.

# 832
Тоя Джери верно си е повервал, че има таланта на Мариус Куркински...

# 833
  • Другата България
Тъкмо с него щях да го оприлича. Joy
Копира го, или поне се опитва.

# 834
Ма не мъ четеш... Оприличих го преди две седмици още! 😃
Опитва се и още как! И не е случайно. Джерито има не цел, а цяла програма.

# 835
  • Другата България
Ма не мъ четеш... Оприличих го преди две седмици още! 😃
Напротив, просто има дни, които ги пропускам целите, като този със спойлера. Явно тогава е било.
Лошото е, че вероятно ще остане.

# 836
  • София
Някой чу ли как Мартина каза в оранжерията: Да оставя "доматито". Тя всъщност откъде е, че казва на доматите "доматито"? Във визитката се представя са софиянка, но тук такъв диалект нЕма.

# 837
  • Варна
Напротив, просто има дни, които ги пропускам целите, като този със спойлера. Явно тогава е било.
Лошото е, че вероятно ще остане.
Е, защо лошо? Мисля че Коцето има какво да покаже /най-вече като дразнител/, докато Цоньо е ясен и не ми е интересен.
Понеже ми е колега оценявам как е усвоил умението да е фалшиво любезен и да не избухва дори когато е афектиран.
Някой чу ли как Мартина каза в оранжерията: Да оставя "доматито". Тя всъщност откъде е, че казва на доматите "доматито"? Във визитката се представя са софиянка, но тук такъв диалект нЕма.
Може в Израел да го е усвоила. Trollface

# 838
  • София
Мисля, че точно с доматИтО се шегуваше.

# 839
Чух я, ама по скоро го каза на шега, точно защото звучи смешно. Ето и Vivi така го е усетила.

Общи условия

Активация на акаунт