🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 014
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 840
  • Другата България
Хексе, защото ме дразни и ми е отблъскващ. За мен е лошо, иначе за формата не знам.
Ако остане, предвиждам да не го викат скоро на дуел. Което още повече ще ме дразни.
Но ще го преживея вероятно. Grinning

# 841
Хексето гледа на Фермата с продуцентски очи! 😆
Аз не само ще го натиря, ако мога, ами ще го напласкам на голо по дребния гъз!

# 842
И какво толкоз има да показва Коцето? Задника му видяхме. Любовта към козичките видяхме. Среднощни разговори с кравата видяхме.
Айде стига. Да видим и други хора.

# 843
  • Варна
И какво толкоз има да показва Коцето? Задника му видяхме. Любовта към козичките видяхме. Среднощни разговори с кравата видяхме.
Айде стига. Да видим и други хора.
Не да показва, а да предизвиква реакция. Прави ми впечатление, че и вътре много не го харесват, но поне засега никой няма открито да го конфронтира.
 Коцето е като питбул, ако захапе някой няма да го пусне - и с Цоньо им прави показнО на останалите.

# 844
  • Велико Търново
Merri_An, едва ли ще е първото нещо, което ще преживееш. Няма и да е последното. Grinning Hug

cardhu, вероятно ще спрат да го показват. На други ще дойде редът.

"ДоматИтО" и според мен беше бъзик. Не помня кой беше от Севлиево, но е много вероятно да е с него. Тук при нас, в Търновско се говори така, а Севлиево - ей го де е.
Георги или Цоньо, май. По-скоро към Георги клоня. Не ми се гледат визитки сега.

Edit: Не ми се гледаше, ама погледнах. Правилно съм запомнила - Георги е.

# 845
Не предизвиква симпатия у мен Коцето.
Аз и питбули не харесвам, имаме хъски.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 846
Пламен уж даде заявка за интересен типаж, но много невзрачно участие за сега. За какво е вкаран?
Много искам да видя чек листа за типажи на финалния кастинг. Злобна скандалджийка-чек.
Хитра интригантка-чек, въртиопашка, набожен, смотан, малцинство, и т.н, и т.н.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 01:09 от dany_nik

# 847
  • Варна
Не предизвиква симпатия у мен. Аз и питбули не харесвам, имаме хъски.
Ъъъъъъ... защо симпатия? Целта е да покаже, че всъщност е опасен противник.

# 848
Дребните мъже са зли като настъпен пинчер. В началото като четях тука колко е сладък Коце и забавен, и не знам си какъв, си викам, хайде и аз ще го харесам тогава, много съм капризна пък, стига съм се правила! И се напънах да го харесвам, обаче не съвсем истински. Тайно не можех да го харесам и това е, ама решех, че капризите ми са твърде неоправдани (макар че мм днес ми се ядоса, а на него това почти никога не му се случва въобще да се ядоса и ми каза, че съм толкова невъзможно капризна, че никой, освен него няма да ме изтърпи, а понякога и той е на ръба и да, такава съм...) и няма да ви призная, че нещо ме гложди. Обаче капризите се оказаха оправдани в неговия случай! Такава невестулка е, че не е истина!

# 849
Това да го показва на Цоньо. На мен като зрител трябва някак да ми стане симпатичен или анти. И двете правят рейтинги, заради напоителното обсъждане. На мен Костадин не ми харесва. Не маската, а това, което прозира под нея. Мое мнение.

# 850
  • Варна
Цитат
Това да го показва на Цоньо. На мен като зрител трябва някак да ми стане симпатичен или анти. И двете правят рейтинги, заради напоителното обсъждане. На мен Костадин не ми харесва. Не маската, а това, което прозира под нея. Мое мнение.
Той показва на останалите, не на Цоньо - "не се закачай с мен - ще те набележа".
А за зрителите е флирта с кравата,  кокошките и козичките.

Аз лично не изпитвам нищо към Коцето - нито неприязън нито симпатия, и с Цоньо съм така, та ми е все едно кой ще остане.

# 851
Явно гледаме различни ферми.

# 852
Коцето ми хареса в началото,  като че ли харесах персонаж различен от масовката, без бутафорни мускули и мачо-демонстрации. Обаче бързо преекспонира. Жалко.

# 853
  • Варна
Явно гледаме различни ферми.
По-скоро гледаме от различни камбанарии.  Simple Smile

# 854
Пламен уж даде заявка за интересен типаж, но много невзрачно участие за сега. За какво е вкаран?
Много искам да видя чек листа за типажи на финалния кастинг. Злобна скандалджийка-чек.
Хитра интригантка-чек, въртиопашка, набожен, смотан, малцинство, и т.н, и т.н.
На мен Красимира ми е абсолютно излишна. Тя само снове изнфеената с кахърна физиономия. Разбрах болката ѝ каква е ама това е , което знаем за Красимира. Нищичко повече

Общи условия

Активация на акаунт