На времето на пук - ние сме си вече тук - 30.10 - 05.11.2006

• 14 602
  • 396
  •   1
Отговори
# 165
  • София, "Младост 3"
Момичета имам един въпрос към вас - тъй като в Проблемно забременяване за развихри спор, който ме накара да се позамисля.

ВЪПРОСА - моля споделете искрено какво мислите:
аз влезнах тук когато ДАни имаше проблеми, но те слава Богу отшумяха. Вярно че Мария също има проблеми. НО все пак това не  екато ДЦП или някои други тежки проблеми.
Някога някоя от вас чувствала ли се е засегната, че аз лея сълзи за глупости /:напр. как да си закарам децата на доки, че ми е трудно сам с двете/? Чувствала ли се е засегната, че аз не съм съобразила - или че дори съобразили - продължавам да се оплаквам от дребни проблеми, когато има далеч по-тежки и даже понякога неразрешими проблеми?
Моля ви кажете... Аз считам, че надали някой от вас би приел нещата така - да със сигурност омръзнах на повечето от вас с рев и сълзи, но не защото си мислите колко по-тежки проблеми имате, а просто щото омръзва ако някой мрънка непрекъснато...
Да но все пак се замислих - ами ако ЛАли има право? Ако чрез това си държание някак неволно съм засегнала болна струна в нечия душа?

Та това е... зрънцето съмнение се засели в душата ми, а аз съм прям човек и искам да го обсъдим.

# 166
На мен никак не ми пречи!Нито се чувствам по някакъв начин засегната! WinkТо по тази логика и аз се оплаквам повече за малката и болестите по край яслата,а пиша тук уж заради каката. Rolling Eyes

# 167
Срамота...разбрахте, че се прие закон, който облекчава присъдите за сводничество и почнахте да си отдавате под наем татковците... Joy

# 168
  • София
Ами хайде да го обсъдим тогава! Simple Smile
Моето мнение е следното-всеки трябва да пише там,където мисли,че останалите го приемат добре,където смята,че е полезен за себе си и за другите.За мен примерно е полезно да пиша тук по няколко причини-научавам нови неща,свързани с развитието на детето ми,информация,която ми е много полезна.И не по-малко важното-аз самата се чувствам добре тук,защото мисля,че вие ме разбирате.Е,оплаквам се,много се надявам така да не тежа на някого,обаче ми олеква-факт е.ето днес примерно това с бащите много ме развесели.Аз мисля,че тук може и трябва да пишат всякакви хора,които по един или друг начин са се сблъсквали с такива проблеми-все нещо ще е от полза.Аз поне от почти всеки постинг вадя някои заключения за себе си.
Иначе,Наде,и аз понякога се притеснявам-като погледна колко съм изипсала за проблемите ни в градината Tired.И се притеснявам,че може да съм попрекалила в това да ви занимавам-ако е така,моля да ме извините Flutter
Абе с една дума-пиши си и се не бой! Heart Eyes

# 169
Ами всъщност ние всички се оплакваме, е на периоди сме! Понякога някои се оплакват повече, други по-малко, но нали за това сме тук! Никога не ми е тежало и не съм се чувствала засегната от това! Понякога ми е мъчно и криво, че не мога да помогна по друг начин освен виртуално...

# 170
Абе, Наде, на някои хора във форума просто им пречи всичко. Аз пък ти казвам, не ми пречи да пише който и да е тук. В крайна сметка, нали все за интеграция говорим. Ако някой има здраво дете и иска да обсъди проблемите си в отглеждането му, нека! Нали все сме родители и все за деца ще говорим!
Признавам си, понякога съм се дразнила от свои приятелки, които нямат грижи като нашите и все мрънкат, но осъзнавам, че не съм права. Всеки си има собствени проблеми и за него те са най-важни, нормално е. Така че, споко!  Hug

# 171
  • Враца
Наде,Валенце и другите като мен  и вас,не само ,че не дотягате ,напротив тук можем да се оплачем и да получим подкрепа ,такава каквато няма на друго място.Когато  споделих новото ни проблемче с Криси ....неделя 22,00 на кого другиго да кажа.Всички спят или вършат обикновенните си дейности.И най-малките тревоги трябва да си казваме, защото навременната помощ е много по-ценна от много други неща позакъсняли.Ако не се оплачем  тук...къде ?Поздрави!
п.п. А за татковците можете да включите и нашия ...той  ще дойде със строителната си униформа и тя му отива много..каска...работен гащеризон и т.н.  може и с инструменти да дойде.Ще се включи чудесно в общата картина.А на някой и полезен може да е..строителни дейности ..всякъкви.....гарантирано...   smile3503

# 172
  • София / Пловдив
.......Някога някоя от вас чувствала ли се е засегната, че аз лея сълзи за глупости /:напр. как да си закарам децата на доки, че ми е трудно сам с двете/? Чувствала ли се е засегната, че аз не съм съобразила - или че дори съобразили - продължавам да се оплаквам от дребни проблеми, когато има далеч по-тежки и даже понякога неразрешими проблеми?
.........

Не, не и пак НЕ!  Naughty Неразрешимите и тежките проблеми няма да се оправят, ако ти не си кажеш това, което ти тежи. Само на теб самата ще ти стане още по - криво. За всеки неговият си проблем е важен. А ние тук вече се познаваме достатъчно добре /с някои само виртуално, с някои и в действителност/, за да си "мерим проблемите".  Би било смешно...
  И моите големи грижи с операцията на детето отминаха, понесох ги с ваша помощ  Hug и не мисля, че сега, като се оплаквам за нещо, някой от вас ще си каже - "тази пък сега к`во е седнала да мрънкоти..."

Не съм видяла сега какъв е спорът в Проблемното, макар че ми е ясно, защото познавам нрава на участничките. И предпочитам да се въздържа от коментар, за да не ставам груба  Confused

# 173
Ами ... аз да си ходя

# 174
  • Анкх-Морпорк
Catnadeen, я споко... По форумите винаги има някой, на който космоса му е крив, пясъка му боцка по коремчето, или хората му стъпват по опашката...
Не знам какво са се там засегнали толкова, ама... Всеки си знае проблемите.
Знам какво е да си без кола и да влачиш детища по транспорта, през зимата като ходим на логопед и Наско иска да го нося, на моменти ми се струвало, че ще падна в снега и там ще си останем... Така че много добре те разбирам и никак не бих казала, че ти е лесно... А също и това, да си този дето взема решения - и то не е лесно...

# 175
Наде, това може би си е за отделна тема. Макар че съм сигурен какви може да са отговорите на почти всички.
Аз не съм от "момичетата" а от тези дето ги дават или НЕ дават под наем  Mr. Green но и аз никога не съм си мислел че някой е досаден ако проблема му е "по-незначителен" от моя. Знаеш много добре, че самата оценка е субективна и всеки човек чувства своите проблеми като големи. За някой, в този момент това може да е здравословното състояние на детето му, за друг това, че няма 2 лева за да му купи цветни моливи за училище... Не забравяй, че никой не е дошъл тук за да оценява "колко голям му е проблема" а за да намери решението му или помощ от сродна душа. А защо не и от непознат? Добри хора все още има. Или просто да се развесели ако му е криво.
Така че пиши си спокойно. Аз съм един от хората, които ценят твоето мнение. И не само твоето разбира се.

# 176
Наде, моето мнение е в няколко плана:
1. ако някой иска да се чувства засегнат, ще намери за какво да се засегне.
2. хубавото на форумското общуване е, че ако не си на кеф да "слушаш" нечии оплаквания, просто не ги четеш.
3. ако толкова пък ти пречи някой, можеш да му го напишеш - във форума или на лични.
4. не се впрягай толкова - за всеки неговият си проблем е най-голям, защото си е негов Wink

# 177
  • София, "Младост 3"
темата беше че в Проблемното забременяване им е тежко на някои /не всички/ да четат за обичайните проблеми на вече бременни техни съфорумки
и тъй като и аз се вкл и казах, че аз тук ви плача за хремата на Дани, а напр мама Иги чака операция и то0зи с който споря ми каза, че това не е хубаво от моя страна...
Та за това исках да ви питам - дали пък наистина някой не страда

Благодаря на Бог, не само че ви има, а и че сте това което сте - защото ако бяхте като някои др съфорумки - за мен нямаше да има място в този форум...е само в темата за пишливите проблеми...

# 178
Наде, душо, стига бе!  Hug
Не си трови душата за глупости.
Като че ли не помниш защо се покрих и че бях черна пред очите на един куп народ и ме бяха обърнали на чучело за подигравки.
Хич и не ми пука, защото знам, че има хора, които ме уважават, ценят мнението ми и се интересуват искрено за мен. Заради тях се върнах и почнах да пиша пак. Тегли им една майна.
Всеки си мисли, че неговите проблеми са най-тежки, непоправими, че света загива и тн.
Всеки гледа от неговата си камбанария. Ако вижда по-далеч - добре, а на тия дето по-далеч от носа си не виждат - ми прав им път.

# 179
А аз си мисля, че освен форумското общуване би било добре да има и чат общуване. Понякога така ми се иска да си поприказвам с вас ей така в реално време...

Общи условия

Активация на акаунт