На времето на пук - ние сме си вече тук - 30.10 - 05.11.2006

• 14 602
  • 396
  •   1
Отговори
# 180
  • Враца
А аз си мисля, че освен форумското общуване би било добре да има и чат общуване. Понякога така ми се иска да си поприказвам с вас ей така в реално време...
Би било много хубаво!

# 181
ами Ния отдавна няма сериозен проблем/слава Богу/, обаче този форум си остана  "моя". всъщност, когато се създаде, ние вече почти бяхме преодолели проблема. но никъде не се чувствам така добре, както тук и всъщност много рядко чета в другите форуми. мисля, че тук намерих истински хора, които въпреки проблемите си /или пък заради тях/, могат да се радват на "дреболиите", разбират кои са наистина ценните неща в живота и с цялото си сърце се радват на успехите на останалите. ако това, че друг е преодолял вече проблемът, с който ти се бориш, те натъжава, нещо не е наред с теб...така смятам аз....дано не съм прозвучала грубо!
ами това е! благодаря ви, че ви има   bouquet

# 182
Има и чат канал ... ама не вярвам да искаш да си приказваш с мен  Wink

Edit: Това също работи, но рядко има хора там

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 15:20 от klisurov

# 183
Има и чат канал ... ама не вярвам да искаш да си приказваш с мен  Wink
освен това, почти всички имаме я ай си кю, я скайп...

# 184
да, но с тях общуваш "поединично". не че е лошо де. имам и двете, ама...
klisurov, имах предвид само за нашия си подфорум Simple Smile

# 185
ама че сме си приличаме. И аз мисля че за всеки човек, неговите си  проблеми са големи.
На някой му се счупил нокът, на друг гумата на колата и това е .....
На мен - всичко ми е наред, само шефчето не ми разрешава вече много нет за лични цели в сл. време и Ивета  е 100% с ч.п.
Оплаквайте се защото тове е една перфектна групова терапия.
За леки депресивни състояния съм опитвала върху майка ми и Венци едни хапчета на Himalaia - ГЕРИФОРТЕ. струват 1,50 и май помагат.

# 186
Наде, не се тръшкай! Човек ако реши да си търси причини да му е криво, винаги може да намери. И аз съм стигнала до извода, че проблемите не трябва да се мерят, а да се търсят решения и ако можеш да помогнеш на някого да го направиш. За всеки човек неговите проблеми винаги са най-големи, защото са си негови. Той с тях се бори. Има хора чувствителни и не толкова.
А за омръзването от оплакванията ти - не си ни омръзнала, още можем да понесем Simple Smile Ама се надяваме да няма поводи все пак... И това важи не само за теб.

Klisurov, стой бе, къде тръгна и ти Simple Smile
Sadman, повечето сме с кю и сме на разположение. Иначе най си е хубаво срещички на живо, ама ти си ни далечко...

По повод на татковците под наем - аз давам такива идеи, щото си нямаме собствен Simple Smile И викам да се уредя и аз с изпитана стока newsm53

# 187
  • густо майна Филибето
Наде, на мен ми липсваш, като не те виждам да пишеш Wink
Жените от проблемно забременяване вероятно са много чувствителни. Имам позната(не знам да пише), която се дразни от всяка бременност и дете, просто много я боли. Да не говорим пък за скандалите в чата на Зачатие, дето мамица се вихреше, та що теми се пуснаха....

# 188
... имах предвид само за нашия си подфорум Simple Smile
Преди време бях пуснал тема за Gabbly chat в Клюкарник, но отшумя. В момента съм само аз, а от това по-частен ...
Идеята е, че отваря още един прозорец, в който може да се чати, без да се затваря форумския. Новия може да го Dock хоризонтално, вертикално и т.н.
Чакам ви ...

# 189
  • София / Пловдив
Жените от проблемно забременяване вероятно са много чувствителни.........

Не всички. Но някои от тях са хапещи за три наведнъж  Wink Сега много рядко влизам в Проблемното, но доста от момичетата "познавам" виртуално от едно време в този клуб на ДИР-а. Сега нещата там се промениха, много ми е тъжно, защото такъв един клуб или форум е събрал немалко мъка и последното нещо, от което имат нужда е, подобни караници. Но има хора, които не само ги подклаждат, но и създават... Тъпо.

Наденце, пак ти казвам, не се впрягай!  Hug

# 190
  • София / Пловдив

Клисуров, ако ти кажа, че понякога чета и пиша тук, като оставям сапунисаните чинии да ме чакат да благоволя да ги изплакна...  Embarassed ще ми повярваш ли? Добре поне, че детето вече се заиграва само в стаята, та също притичвам честичко до компа. Но нямам време /а ми се иска, де/ да чатя... С теб поне можем да се видим в София, ако дойдеш на следващата среща  Wink

# 191
Аз мисля, също като Агнешка. Този форум си е някак си "моя форум". Тук не се притеснявам да питам, да се шегувам, да се оплаквам. По принцип не съм за затворените общества, но Наде някои неща се споделят само с по-близки хора. Други пък с не толкова близки и когато се случи някой, който не те познава, може да бъде безкрайно груб и нетолерантен.
Но ние тук в нашия си форум те познаваме и те харесваме и се молим да няма истински поводи за оплакванията ти.
И не е вярно, че само се оплакваш. На мен лично си ми казвала толкова мили думи, за което много ти благодаря.

В между другото, в нашия си форум се сприятелих с  една страхотна приятелка, с един прекрасен човек, който много обичам и уважавам.

# 192
  • густо майна Филибето
klisurov, я обясни за чата или пусни линк за темата. Направих аз един такъв горе в ъгъла, но освен мен нямаше никого. В другия чат откога съм ти на лична....

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 16:53 от ljuboznatelna

# 193
  • густо майна Филибето
аз вече чатя

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 16:47 от ljuboznatelna

# 194
и аааааааааааз Simple Smile чатяяяяяяяяааааааааааааааа

Общи условия

Активация на акаунт