На времето на пук - ние сме си вече тук - 30.10 - 05.11.2006

• 14 602
  • 396
  •   1
Отговори
# 345
Валенце, проблем след проблем, сега пък с ТЕЛК - това е абсурдно, толкова месеца. Направо са за НОВА телевизия, да им изпраскат един репортаж.
Валенце, на 11-ти ноември специално отиди в църквата и се помоли на Св. Мина.
Сигурна съм, че ще се развият нещата по добре.

# 346
Аз обожавам празниците когато не се работи и стриктно ги спазвам, За постенето не ама виж тези  са ми от любимите.Сега пък да не си помислите че съм  голям мързел а,,, newsm03

# 347
Аз обожавам празниците когато не се работи и стриктно ги спазвам, За постенето не ама виж тези  са ми от любимите.Сега пък да не си помислите че съм  голям мързел а,,, newsm03

Няма да те помислим за мързел, защото и аз ги спазвам задушниците и днес не смея да барна чистене и пране.
Весела вечер Нонче с щур купон за ЧРД.

# 348
  • София / Пловдив
  Аз просто сутринта не се усетих  Embarassed ама поне сега къщата ми е чиста  Wink
  Ха, да ни е честит и на нас първия сняг. Всъщност, на обед само се опита да завали, едни такива дребни снежинки прехвърчаха...

Стънче, честит ти бъдещ компютърен гений! Да е жив и здрав и много, много да те радва!  Hug

# 349
  • София
Какъв кошмар изживях току-що Sad.Мими се захласна в един магазин,ама така се захласна,че направо спря да диша-посиня,после побеля.Духах в устата-нищо,ударих я няколко пъти-нищо,обърнах я надолу с главата-и аз не знам защо,и тя взе,че се свести.Изкарах си акъла.Отдавна не ми беше правила такива неща,и то заради една книжка,която си оцветяваше в детския кът,докато аз пазарувах.Като малка аз си гълтах езика,не съм била толкова малка,защото имам съвсем ясни спомени-последния път си бях по класовете-трети,четвърти клас.На майка ми пръстите са пълни с белези от ухапвания.И сега какво-да я водя ли на доктор?

# 350
След 18 часа и аз започвам домакинската работа - да се стъмни, защото по тъмно може. И аз искам да си изчистя къщата, че с тези дежурства две седмици по изборите бая неща останаха недовършени.

Валенце, току що прочетох, това което си писала. Ще си изкараш акъла, разбира се. Не е зле да я заведеш, това може да се дължи на нещо, за да се случва така с малката. Ох, милата, изплаших се и аз, защото съм преживяла нещо подобно.

# 351
  • София
Ами то не и се е случвало досега в такава степен-захласвала се е,но като много други бебета.Но чак така не е.

# 352
  • София и там където не се пуши
Валенце много неприятно, ама за лекар не мога да ти кажа. Деца са се захласвали пред мен, но бързо са се оправяли. Хващала съм ги и за двете уши едновременно и съм ги дърпала назад. /освен изброеното от теб/

А за празниците не им се притеснявайте. Ами аз съм си мързелива и като не съм си свършила работа, няма празник да гледам.

Това е измислено, хората да спират и да си почиват, а не само да работят. Както и постите - необходими са поне веднъж годишна за пречистване на организма. Ами измислено така, че религията да е от полза за здравето на човека.

# 353
  • София, "Младост 3"
неу знам, Валенце
мен това ми се вижда нелогично - така да се захласнеш, че да се случи нещо лошо
просто знам малко по въпроса вероятно
добре де - и как можеш сам да  се самоубиеш на практика - чрез задушаване???
накак не мога да го повярвам

а иначе ако приемем че е опасно - заведи я, но Денат имаше сериозни проблеми с малката и ходиха и на ЕЕГ и на доктори и нищо...
така, че честно казано не вярвам доктора да ти помогне - най-много да даде съвет да не  япредизвикваш, да ти каже, че на главата й няма нищо и че най-вероятно ще го израсте.
ТА ако за това ще ходиш - май не си струва
Щото тук писахме за захласването - ма нищо съществено не прочетох нито като лечение нито като начин да се реагира - във всяка ситуация при едно и също дете действат различни методи за освестяване

# 354
  • густо майна Филибето
Ама много от рано за коледната украса!
Моят мъж и той е нетърпелив, още от началото на декември иска да кичим. Накупил е 3 съндъка играчки, гирлянди, покривки и всякакви свещници и фигурки, ако ги сложа всичките става страшна цигания, ама му приставам на акъла Simple Smile Нашите коледни елхички, които купуваме живи  задължително изсъхват Sad Само една си бяхме краднали от гората, тя издържа 3 Коледи и умря Cry
Вече си имаме фотоапарат и ще ви покажа през декември нашата украса.
Наде, не се кахъри за проблемните, всеки носи кръста си и заслужава съдбата си, и ние и те. Аз пък онемях, когато една моя позната със същия болезнен за нея 10 годишен проблем , беше у дома и непрекъснато с тон на даскалица се караше на малкия, че отваря шкафове и бърка в чекмеджетата, а когато на дивана мина през нея направо го плясна по дупето. Аз в друг случай бих реагирала - "Като си имаш деца, прави им забележки", но ако й бях казала щеше да ме намрази до живот. Опитвам се да ги разбера и да съм толерантна, така както очаквам толерантност към моето дете. Да си се оправят в темата си.
Аз и в темата за осиновяне не влизам, защото смятам, че не ми е работа да изказвам мнение и давам съвети там, най-много да засегна някого.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. Shocked

# 355
По повод украсата - според православната традиция, украсата се поставя на Игнажден и остава до Богоявление, когато приключват Кледните празници. На мен ми е супер рано да мисля за Коледа, защото тепърва ще започва Коледния пост.  Rolling Eyes

# 356
По повод украсата - според православната традиция, украсата се поставя на Игнажден и остава до Богоявление, когато приключват Кледните празници. На мен ми е супер рано да мисля за Коледа, защото тепърва ще започва Коледния пост.  Rolling Eyes

Да така е, но и затова си има обяснение. Обичая е с естествени клончета, които се развалят лесно, но вече има изкуствени и майка ми много се дразни, че слагам в началото на декември и махам в края на януари. Е да ама ми е гот два месеца. Тя ме подиграва, че може да слея Коледната и Великденска украса.

# 357
Защо в края на януари?Традиция ли е?Аз към 10 ян. развалям украсата. newsm78

# 358

Кога е Игнажден? Нямам търпение да украся, много обичам коледните украси и изобщо Коледа Heart Eyes

Валенце, не знам дали трябва да заведеш Мими на лекар, и Марти се захласваше много по едно време, во постепенно отшумя.

# 359
Защо в края на януари?Традиция ли е?Аз към 10 ян. развалям украсата. newsm78

Традицията е до Богоявление, ама на мързеливите като мен, кога смогнат и не ги мързи.

Игнажден е на 20 декември - е мноооооооооого късно за украса.

Общи условия

Активация на акаунт