Лакове за нокти - 155

• 37 434
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Долче, даа, с много фин  шимър е номер 45 на 21, и аз случайно го забелязах и затова го взех. И в Лилито от което го купих, лаковете бяха поставени на кръгла, трудно завъртаща се поставка, на ниско и трябва да клечиш и да догаждаш цветовете. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Това на СНБ, поради снимката на краче на опаковката, мисля, че е омекотител за втърдени нокти на краката, за по лесно изрязване и оформяне, но може и да греша.
Точно този номер 45 имам на 21, ако не ме дразнеше толкова при нанасяне щях да го слагам често. Много е хубав наистина с този ефект, особено на дневна светлина е разкошен, само на снимка трудно се хваща това.

# 106
  • София
Момичета, преди време бях питала, но като че никой не ми отговори - затова сега отново да задам въпроса: какво означава лакиране под кожичките? Как се прави? И да не пропусна - страхотни сте всички, много ценни идеи и съвети давате тук!!! Една от любимите ми теми Simple Smile

# 107
Мисля, че лакиране под кожичките се отнася за гел лака. Не знам дали някой го прави с обикновени лакове. Въпреки, че гледах една мацка в Ютуб как си маже ноктите заедно с кожичките и после изтрива и така може да се каже, че има и под кожичките. Ама е егати мацаницата Grinning

# 108
Този метод касае гел лака, в общи линии се избутва преди всеки слой. Целта е да не се вижда израсналото.

Блъд, това за което говориш е просто цапаница 😆

# 109
  • София
Намалих ноктите до дъно. Още съм без лак. Не знам докога, нещо нямам желание за лакиране.  Други неща са ми по - важни сега.

# 110
Amiamo, 🤗
Маме, това (по моите разбирания) не са точно къси нокти 😉
Миме, разкошен лак, и аз го имам но не съм го слагала все още (защото имам много малко лакове 🤣). 😍
Натка, поне на блистера успях да го нанеса този номер 45 добре и без особени черти- ще видим как ще е преживяването на нокти! 😆

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 14:06 от dolce miele

# 111
От мен един среднощен Perfect червен с черни точки Слагам го за първи път Надявам се да успея да го сваля:stuck_out_tongue_winking_eye:🤣
Няма да успееш без доза прилични псувни Wink

# 112
Ха-ха предполагам ще бъде веселба и известна доза търпение

# 113
Прекрасни, както винаги ❤
Маме, разкошно, както обикновено 😍🥰
Аз цяла седмица съм вкъщи с дребната и нямам време да снимам. Та, показвам ви един Пастел 51 и 21, ама не помня номер😁 И това е на два дни след търкане на фурната и стабилно готвене. То си личи по кожите 😒

# 114
Dolce снимах и после кастрих 😀😀😀

# 115
Миме, за мен не е драма махането на белия Перфект с точките. 🙂 Обаче виж, един малинов Перфект с обикновен бял брокат е...😬😬😬 (Тина и Джаста знаят нещо за този тип лак 😅).
Маме, и с по-къси нокти ще си перфектна, не се съмнявам! 🙂
Георгиева, супер е. Лилавият брокат трябва да е 20 или 21...по спомен. 🙂
Ето го "уловът" от вчера:
Скрит текст:

Шимърчето на 21 номер 45:

На блистера:

От ДМ, "скини" спирала, озаряващ продукт-база за около очи, мини крем за ръце (хареса ми) и избелваща писалка за нокти (на 75 стотинки беше намалена при нас):

Покупки които мисля не съм показвала все още:

И малко рециклиране 😃

# 116
  • София
Долче, честити нови придобивки! Със здраве и радост да ги ползваш!

Кой е номера на лака на Trend it up?

# 117
Ехааа, Долче, честити да са ти придобивките. Супер са.
Аз днес пак бях в близост до Лили, но странно дори за мен самата го подминах. Хм. Sunglasses

# 118
Джаста, и аз не влизам всеки път когато минавам покрай Лили- напълно умишлено...😆😅
Amiamo, 030 е номерът, но отдолу на шишенцето пише 003. При нас вече ги няма лаковете от тази серия...предпоследният в този цвят взех тогава.
Има обаче едни малки лакчета с подобен ефект, не знам дали са в сиво-синьо или в сиво (на светлината в магазина не мога да преценя) и се чудя дали цветът е същия като на синьо-сивия лак от Starlight серията...🤔
На блистера лаковете са без топ, затова нямат много блясък.

# 119
  • София
Долче, благодаря!
Верният номер е на гърба, а не отдолу на шишенцето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт