Лакове за нокти - 155

• 37 974
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Честити!🙂 Ако не ме спираше цената, досега да съм си купила и тези, и някои от по-малките им лакове. 😁

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 20:05 от dolce miele

# 451
  • София
Здравейте, момичета! От доста време ви чета и възхищавам на красотите, които правите  Simple Smile
На кратко историята е, че пролетта развих алергия от честа употреба на дезинфектант. До тогава от много години винаги съм била с гел лак и проблеми не е имало. Започна да се отлепва нокътната плочка и т.н. След различни видове лечение от около месец ноктите ми са ок и вече наистина много ми се иска да опитам да си направя маникюр с обикновен лак. За гел лак ме е страх все още да си помисля, а от това което виждам от вашите творения резултата е повече от отличен, и не на последно място мога да сменям лака много по-често от преди.
Тъй като тепърва ще избирам основа, цвят, топ, лакочистител - моля посъветвайте ме към кои марки да се насоча?
Искам да е възможно най-щадящ продукт, за да не се повтори алергията, но пък и да съхне бързо. На първа страница видях, че SNB professional е 8-Free, но само тази марка ли ?
Коментирате BEL, Trend it up, Flomar, 21, Aura - те с какъв състав са?
Въобще как да се ориентирам за състава на лаковете - на шишето не пише, поне от тези на които съм попадала в Лили и ДМ, например. Дори в сайта на Стар Нейлз не откривам състав ...
Благодаря на всички отзовали се и се извинявам, че стана толкова дълго, но въпросите ми са мнооого Simple Smile

# 452
Здравейте някой ползвал ли е това и как се използва ?😀

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 16:01 от Katrin katrin

# 453
  • Измир
Ffiffka, нека момичета те посъветват. Аз много много не подбирам лакове. Ако ми издържат без забележки и са с удобни четки купувам.
Лита, много ми хареса маникюра ти. И аз се колебех между зелено и тъмно оранжево 🧡. Но исках да пробвам новият Пастел 308 и ето как стои

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 15:53 от olgarita

# 454
  • При децата ми
Здравейте някой ползвал ли е това и как се използва ?😀

Кое?Grinning

# 455
# 456
  • Берлин
Olga, къде намираш пастел по нашите ширини?

# 457
  • Варна
Един нов лак от вчера, opi how great is your dane? На нокти стои по-тъмен отколкото в шишенцето.

# 458
Тина, много добре ти стои, а и декорацията също. 🙂 И аз съм забелязала, че доста лакове стоят по-тъмни на нокти, особено шоколадовите нюанси, както и някои от много светлите. 🙂
Олгарита, разкошно ти стои 😍
Папурче, Олгарита не е в България. Иначе се намират в MakeUp Пастелите.

# 459
Момичета, как се използва този уред за избутване на кожички? Grinning

# 460
С това отдолу се режат. Другото, гумираното, се поставя под наклон върху ноктите и с по-острото се избутват кожичките. Най-добре преди това да сложиш гел за кожички или олио.

# 461
  • Берлин
Долче, знам. И аз живея в Германия. Затова я попитах. Иначе си накупих доста от Турция по време на почивката и ми харесват, а и цветовете са красиви

# 462
Папурче, Олгарита не е в Германия (ако това искаше да кажеш, че не съм сигурна дали разбрах правилно). Мисля, че е в Кипър или Гърция. 😉

# 463
  • Измир
Папурче, аз съм в Северен Кипър, тоест турската част от остров Кипър. Тук е пълно с Флормар, ГР и Пастел. По-трудно ми е да намирам ОПИ и Еси. От гръцката част си ги купувам.

# 464
Какво ще кажете за тези Пастели гледам ги тук-там но никога не съм ги купувала?

Общи условия

Активация на акаунт