Лакове за нокти - 155

• 37 941
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • София
При мен алергията се получи от много често използване на дезинфектант. От тогава не съм слагала нищо на ноктите от страх да не се задълбочат нещата.
Относно състава - дори на сайта на Стар Нейлз не пише състав, намирам но в други сайтове и благодарение на първа страница в групата

# 481
Аз имам OG няколко, включително средния от снимката. Миришат ужасно, сгъстяват се бързо и изобщо не съхнат.

# 482
  • София
Reninel показа едно брокатпе на Перфект S 37. Днес видях абсолютно същия брокат в дрогерия Лили, само че на Twenty One Cosmetics, номер 20.

# 483
Този на Перфект ми се струва малко по-различен, с по-фини частички в златисто и червено като че ли. А и е в някаква полупрозрачна розова🤔 основа, докато TwentyOne 20 е златисто-оранжев брокат в прозрачна основа. Но пък си е разкошен брокат! ❤
П. С. Сигурно звуча като маниачка...😅

# 484
По-различен е Simple Smile .И аз го видях  в Лили днес.Перфекта е със златни и червени частички и самата основа на 21 е прозрачна,а на Перфект е златисто -розова не така прозрачна Simple Smile .Иначе е почти същия и пак е хубав. Simple Smile

# 485
  • София
В 21 козметикс номер 20 не видях оранжев цвят.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 20:38 от Amiamo

# 486
Ами, не знам дали е точно оранжево, но и червено не е (според мен). Нещо средно между оранжево-розово-медено го виждам. Аз съм планирала да го комбинирам с някой от оранжевите перлени нюанси на Флормар...когато му дойде времето де (даже съм си сложила този брокат при оранжевите Флормари😅):

А чак сега забелязах, че май има и по-фини брокатчета в него. Ох, толкова е красив като се загледаш в него! 😍
Във вашите лакове на Бел има ли от онези сачмички/малки метални топченца? В един лак забелязах даже 2 бр, иначе в повечето ми лакове Бел има по едно. Но сега гледам номер 63 и не мога да разбера дали има (разслоил се е и се опитвам да го оправя).

# 487
Прекрасни сте, както винаги ❤
Цяла седмица откарах с червеното, че имах доста работа и не ми се занимаваше да го сменям, пък и той не мръдна 😁
Долче, този 21 ми е любим и имам запас 3 бутилки, че една изхарчих буквално до дъно😁
Уж, тази седмица щяха да дойдат Аурите, ама няма ни вест, ни кост и нещо се изнервям. Толкова ги искам, че ми идва пеша да отида до с съседния град до Лили🤣

# 488
Георгиева, предлагам...докато чакаш... да си потърсиш предварително друга четка за Аурите...🤪😅 Че какъвто и "Pro" да си, тази четка вдига максимално нивото на трудност! 🤪

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 22:30 от dolce miele

# 489
Отдавна не съм се лакирала, а и ноктите ми са в ужасно състояние (чупещи се, белещи се и какво ли още не), така че почерпих доста съвети от темата. Но днес ми се прииска да разнообразя, та ето нещо и от мен, има какво да се почисти, но като за първи път от почти година е горе-долу добре. Joy

Trend it Up Double Volume & Shine 031, на един пласт, доста покривен.
Скрит текст:

# 490
Лаковете са матирани Bel 55, Flormar 456 Purr cat + черна боичка

Скрит текст:

# 491
Ел, страхотно е! Супер ти се е получил маникюра. Heart Eyes

# 492
Георгиева, с какви цветове всъщност комбинираш номер 20 на TwentyOne? Стана ми любопитно 🙂
Lightlydarlin, много приятен цвят!
Ел, страхотно е! 🖤
Скрит текст:
Маникюрът на майка ми на 8 пълни дни. Надмина всички очаквания за издръжливост 😅 Като има гел база и гел топ, но лакът си е най-обикновен Бел на 1 пласт и малко брокат. Малко олющено по връхчетата /които не бяха гладки и преди лакирането/ ми се струва съвсем нормално и приемливо:

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 17:07 от dolce miele

# 493
Долче, нося го с оранжево всякакво. Доста му отива перленото на Флормар, изгорялото,  и другото, но го помня по име и номер 😁 Също и тъмните нюанси, подобни на ГР Рич Колор 30. Общо взето на топли цветове ходи.

# 494
  • Берлин
Дойде ми част от поръчката, дано остане време за лакови експерименти уикенда

Общи условия

Активация на акаунт