Лакове за нокти - 155

• 37 556
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
След боядисаните нокти в червено сложих това

# 256
Миме, "честито" 😁 По спомени...това е един от брокатите които свалям трудно. Уж не е едър...🙂 Направо ми залепва за ноктите...
Преслава, всъщност, това е зелен лак с частички или е черен със зелени частички? Защо казваш, че "другите лилавеят повече"? Имат и един черен който е с разноцветни шимърчета...
Искам такъв цвят лак и ще се чудя как да си го забъркам вкъщи с налични лакове (на живо оранжевеят малко повече). Взех си "мостри" от едно дърво 🤣:

Ето преди и след на ТwentyOne 17:

Недоумявам защо четките на Аура се разширяват така в долната част...не съм ги пробвала още на нокти, но...:

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 18:15 от dolce miele

# 257
Та викаш че после ще има веселба .Е ,поне се заредих с лакочистител ще пробвам с всички видове които имам.

# 258
Такъв брокат само с "накисване" успявам да сваля, тегавички са си.

# 259
Долче, за този 32 номер говоря, аз го имах преди. Ако не се лъжа има и още един подобен на него. Иначе 30 номер си е баш зеления. Grinning

# 260
Значи...зеленият е номер 30. Този в лилаво-златисто-кафяво е 32. Не знам как успях да видя нещо😅, но днес в Лили гледах номера на черното със зелено-лилави (примерно) частички и почти съм убедена, че беше 31...На черното със сребристи частички не можах нищо да видя обаче...

# 261
  • София
Долче, на маникюра за годишнината, с кой топ си?

Аз си нося лупа за много сините цифри и текст. Върши чудесна работа. Simple Smile

# 262
Аз пък снимам текста с телефона и после увеличавам снимката, понякога е невъзможно да бъде прочетен без помощни средства!

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 22:04 от Реа

# 263
  • София
Уф, значи не съм единствената, която снима, зумва и т.н. за да види номер или име Grinning
От мен това. Номера е 174. В действителност изобщо не е толкова ярък, има оранжев отенък, но това излиза Blush

# 264
Долче, на маникюра за годишнината, с кой топ си?
С Перфект Спийд драй съм (явно от читава партида, както трябва да си е, защото съхне бързо). 🙂
Иначе нито лупа, нито снимки помагат когато дребният черен шрифт е върху черен лак...😆 Що за хрумване, надписите да са в черно и на тъмните цветове на Лумс...
Мнения за Extreme gel shine Miracle top coat? Някоя от вас дали го е използвала (или се набутах с едно шишенце)? 🤔 В италианския Makeup пише, че се пече в лампа, но на друго място (както и на шишенцето не пише УВ или LED- а е и в прозрачна опаковка) такова нещо не видях...Иначе четката ми изглежда по-приемлива, отколкото на лаковете...макар да не виждам особени разлики, но поне не е твърда или рошава и краищата не стърчат като на Аура и някои 21...
Amiamo, само лупа не си нося...имам метър, сгъваема ножичка, мини крем за ръце в миниатюрната си чантичка (отделно портмоне и т. н.), а отвън и закачен дезинфектант...😆
Джулс, 😍
Натка, снимах ти тъмночервените Аури 🙂

П. С. Не ме питайте как ме гледаха някои хора когато извадих от чантата си жълто листо и го използвах като мостра, за да си намеря подходящ лак...🤣 Не исках да си развалям жълтото което имам...

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 08:09 от dolce miele

# 265
  • София
Долче, ще падна с теб. Simple Smile
Попитах за топа, защото маникюра ти е с много хубав блясък.

# 266
Аmiamo, зарди листото което извадих в Лили ли? 😁 Блясъкът донякъде се дължи и на страхотния Лумс 28! 😍

# 267
Ама си подстрекателка, значи... Добре че така ме е завъртяла службата, че не ми е до ходене по магазини, даже и лак нямам на ноктите в момента ами съм "гола" по безцветен само Grinning

# 268
По "голи" нокти? Не бива тъй...😁😃

# 269
  • София
Долче, ще падна с теб. Simple Smile
Попитах за топа, защото маникюра ти е с много хубав блясък.

За листото, сгъваема та ножичка.... Тя пък за какво ти е?

Общи условия

Активация на акаунт